PCOS ve büyümeyen yumurta

• Konu Sahibi Konu Sahibi zan
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

zan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2022
229
191
33
Merhaba,
4 yıllık evliyiz. 3yıldır korunmuyoruz. PCOS var. Zaten hiçbir zaman düzenli adet olmuyorum. 6 ayda bir o da ilaçla. Çocuk sahibi olmak istiyoruz. Eşimde bir problem yok. HSG çektirdim. Tüplerim açık. Doktor adetimin üçüncü günü “ LETU” içmemi önerdi. Sanırım KLOMEN muadili. Bugün 11. Gün bir hevesle gittim ama en büyük yumurtam 10mm olmuş :( pazartesi tekrar kontrole gideceğim. Sizce büyür mü yoksa umut yok mu? Acaba oyalanmadan tüp bebeğe mi geçsek? Bu durumda olan var mı acaba? Doktorlar nasıl bir yol izliyor?

Merhaba,
4 yıllık evliyiz. 3yıldır korunmuyoruz. PCOS var. Zaten hiçbir zaman düzenli adet olmuyorum. 6 ayda bir o da ilaçla. Çocuk sahibi olmak istiyoruz. Eşimde bir problem yok. HSG çektirdim. Tüplerim açık. Doktor adetimin üçüncü günü “ LETU” içmemi önerdi. Sanırım KLOMEN muadili. Bugün 11. Gün bir hevesle gittim ama en büyük yumurtam 10mm olmuş :KK43: pazartesi tekrar kontrole gideceğim. Sizce büyür mü yoksa umut yok mu? Acaba oyalanmadan tüp bebeğe mi geçsek? Bu durumda olan var mı acaba? Doktorlar nasıl bir yol izliyor?
merhaba canım moralini bozma hiç letu olmazsa klomen, klomen olmazsa femara var (femara güçlü bir ilaç). Benim arkadasım klomen kullandı yumurtaları o ilaca tepki vermedi 5 yıldır cocuğu olmuyordu pcos vardı ondada. klomenden sonra femara kullandı 15mm iken kendiliğinden çatlamış ve şubatta doğumu var inşallah. Ben kendimde de pcos var femara kullandım adetimin 11. günü 18mm yumurtam vardı şimdi bekliyorum nasip sende kafaya takma o olmazsa başka bir seçenek olur Rabbim mucizesinden tüm isteyenlere naip etsin :KK200:

merhaba canım moralini bozma hiç letu olmazsa klomen, klomen olmazsa femara var (femara güçlü bir ilaç). Benim arkadasım klomen kullandı yumurtaları o ilaca tepki vermedi 5 yıldır cocuğu olmuyordu pcos vardı ondada. klomenden sonra femara kullandı 15mm iken kendiliğinden çatlamış ve şubatta doğumu var inşallah. Ben kendimde de pcos var femara kullandım adetimin 11. günü 18mm yumurtam vardı şimdi bekliyorum nasip sende kafaya takma o olmazsa başka bir seçenek olur Rabbim mucizesinden tüm isteyenlere naip etsin :KK200:

İnşallah 🙏🏻 Dediğiniz gibi olur. Umut verdiniz bana ❤️ İnşallah sizin de gönlünüzdeki gerçekleşir.

merhaba arkadaşlar bende de aynı durum klomen kullandım sadece 12mm di yumurtam doktor büyümeye devam edicek dedi takip altındaydım sürekli ama son kontrolüme gidemedim cenazemiz vardı şimdi kafama göre değerlendiriyorum günleri büyüdü mü büyümedi mi bilmiyorum bu arada dış gebelikten dolayı sol tüpüm alındı solda büyümüş yumurtalar ama sağ için yavaş gelişiyor inşallah kucaklarımız bebişlerimiz ile dolar :(

Back
X