Arkadaşlar merhaba
Pcostan muzdaribim. 3. Kez femara kullanıyorum. Dr um daha önceden kullandığım inofolic combiyi kesti ve yerine dr henri optifert kullanmamı önerdi. Daha önce kullanıp fayda gören oldu mu? Deneyimlerinizi paylaşır mısınız ?
Bende onu kullandım canım aşılamadan önce
Hem eşime hem bana vermişti
Sağlıklı yumurta ve sağlıklı sperm elde etmemiz lazım demişti
Pcosum ve 2 düştüğüm var benim
Ben daha 2. Ayımdayım ilk kullandığım ay femara ile birlikte 3 olgun yumurta gelişti ama gebelik oluşmadı. Diğer 2 kez femara kullandığım zamanlarda 1 tane olurdu hep. Fiyatı biraz pahalı ama uzun vadede iyi olduğuna inandığım vitamin
Bende onu kullandım canım aşılamadan önce
Hem eşime hem bana vermişti
Sağlıklı yumurta ve sağlıklı sperm elde etmemiz lazım demişti
Pcosum ve 2 düştüğüm var benim
Bende pcosum 3 kez femara ve ovitrelle denemesinden sonra hiç gebelik oluşmadı bu Ay kısmetse tüp bebeğe geçiş yapacağız. Eğer paylaşmak isterseniz düşük sebeplerinizi sormak isterim
Ben daha 2. Ayımdayım ilk kullandığım ay femara ile birlikte 3 olgun yumurta gelişti ama gebelik oluşmadı. Diğer 2 kez femara kullandığım zamanlarda 1 tane olurdu hep. Fiyatı biraz pahalı ama uzun vadede iyi olduğuna inandığım vitamin
Bende pcosum 3 kez femara ve ovitrelle denemesinden sonra hiç gebelik oluşmadı bu Ay kısmetse tüp bebeğe geçiş yapacağız. Eğer paylaşmak isterseniz düşük sebeplerinizi sormak isterim
Net bi sebebi yok kuzum
Doktor düşüklerin çoğu sağlıksız döllenmeden kaynaklı oluyor embriyo hasarlı oluyor rahimde atıyor dedi yumurtadan yada spermden kaynaklı olabilir dedi genetik testler yapıldı temiz geldi sonuçlarımız
Anladım şuan da hamilesiniz sanırım tebrik ederim inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız. Ben de tüp bebek yaptıracağım bu ay kiloluyum nelere dikkat etmeliyim sizce sağlıklı bir gebelik için