teşekkürler amiiin inşallah. korkmayın bence ben biraz da psikolojimi bozduğum için olmuyor bence. ben hep çocuk isteyen biriydim yani 7-8 çocuk istyorum o derece

kocamda ilk evlendiğimizde çocuk istemiyorum diyince psikolojik olarak hep yedim ve çok kilo aldım biranda. o yüzden doktor kilo vermen lazım dedi bence. zaten direkt insülin direnci için hap verdi bir de bende tiroit var o da kilo alınca iyice bozuldu. ve ben hayatım boyunca hep zayıf biri olunca nasıl kilo verilir nasıl sağlıklı beslenilir bilen biri değilim. maalesef hala sağlıklıbeslenemiyorum. ama şimdi hiç değilsepsikolojimi biraz düzelttim. bence bu çocuk işi biraz da psikolojik. her ay adetim gecikince resmen hamilelik belirtisi yaşıyordum. midem bulanıyor, kasıklarım ağrıyor, başım dönüyor, aşeriyorum vs. ama test yapınca sonu hüsraan. 2-3 aydır bu psikolojiden çıkınca hemen kendiliğimden kilo verdim zaten. adetimde 2 aydır düzenli gelmeye başladı. o yüzden sakın psikolojinizi bozmayın. pcos hamile kalmaya engel bişey değil bu şekilde düşünün hep.