Pcos ve gebelik

gebebebe12

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2023
297
57
18
Kızlar merhaba . Ben 3 haziranda regl oldum . Sonraki reglim ise 15 eylülde oldu .Yani 75 gün sonra reglm oldum . Bu arada eylülde evlendim. Regl bitince doktor önerisiyle ovulasyon testine başladım. Doktor gayet iyisin dedi. Tedavilik durum yok dedi . 14 -15-16 ekimde yumurtlama oldu 17sinde çatlama . Hepsini degerlendirdik. Şimdi ben nasıl bi yol izlicem napicam? Gebelik varsa ne zaman ortaya çıkacak yoksa ne zaman adet olucam . Pcos olduğu için önümü hiç göremiyorum. Deneyimi olan yazabilir mi

Çatlamadan sonra 14.gün adet olmanız gerekir. Ve 14.gün test yaparsanız öğrenmiş olursunuz gebeliği

yumurtladıktan sonra 12-16 ğün arası adet olunuyor,geçerse test yaparsınız şu anlık yapacak birşey yok

Reglinin kaçinci günü yumurtlama gördüysen +14 gün ekle öyle yap testi. Pcos durumu oldugu icin negatif bile ciksa bekle biraz daha kan verirsen daha saglikli ilerlersin

Resmen suan aynı durumdayız canım 16sı yumurtlama gördüm bende 70 günü geçti regl olmadım beklemedeyim adet olana kadar bekleyelim dün test yaptım dayanamayıp erken gebelik testi maalesef nagatif daha var adet gününe herhangi bir belirti yaşıyor musun

Ben bundan önce ki adetimde 75 gün olmamıştım. Ama o zaman bakardım evlendim 15 gün sonra adet oldum . 15 eylülde adet 14 ekimde yumurtlama gördüm bu benim için güzel bişe ben 3 ay olmam yumurtlamada olmaz diye bekliyordum . Su an 2 gün var adete bekliyorum inşallah gebelik olur . Belirti olarak belirti mi bilmem ama yumurtlama gününden beri kasık agrisi beyaz renk akıntı ve baş ağrısı

Bende de pcos var 14-15-16 yumurtlama gördüm. Ovülasyon kaset test ile takip yaptım. 29.10.2023 de gebelik testi yapacagım. Erkenden yapıp kendimi strese sokmak istemiyorum sizde öyle yapın kızlar:) belirti olarak da normal regl belirtileri görüyorum ama böyle aşırı değil. Kabızlık vardı ama o her zaman oluyordu bende sivilcelenme desen o da oluyordu. Yani regl ve gebelik belirtileri birbinin aynısı olduğu için gün beklemekten başka çare yok :)

Canım aynen 16-17si gördüm yumurtlama, dün gece pozitif gördüm rüyamda sabah onun etkisiyle hemen kalkıp erken gebelik testi yaptım maalesef negatif ayın sonunda belli olucak beklemek çok zor oluyor herseye gebelik belirtisine yoruyorum inşallah bu ay yüzümüz güler

Beklemek gerçekten zor ve can sıkıcı oluyor. Bakalım inşallah hayırlı sonuçlar alırız. Gebelik düşünmediğim, regl geciktiği zamanlar endişe duyuyordum, şimdi regl olur muyum endişesi duyuyorum:) Hayat ne tuhaf gerçekten:) Rabbimden hayırlısı bu ay gülmezse sonraki aylar güler sağlık olsun :)

Aaa aynıyız . Yumurtlama günleri filan hep aynı instgram verir misin varsa ordan konuşalım

Sizinde instagram varsa verir misiniz ordan konuşalım 3muzde aynı su an çünkü

Merhaba . Bi gelişme var mı ? Adet belirtisi veya gebelik

Merhaba . Bi gelişme var mı ? Adet belirtisi veya gebelik
gece uyku arasında sancı vurdu karnıma ama bu bende adet olmadan bir kaç gün önce de oluyordu yine oldu:) ve işin kötü yanı grip gibi oldum :) ayırt edemiyorum neyin ne olduğunu diyorum kendime heyecan yapma bence adet olacaksın:)

Hayırlısı olsun inşallah gebelik vardır benim kasıklarım çok ağrıyor bacaklarım sızlıyor adet olmadan önce de olur ama işte insan acaba mi diyor m

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…