- 23 Ekim 2023
- 297
- 57
- 18
- Konu Sahibi gebebebe12
-
Çatlamadan sonra mı yumurtlamadan sonra mı ? Kimisi yumurtlama diyorÇatlamadan sonra 14.gün adet olmanız gerekir. Ve 14.gün test yaparsanız öğrenmiş olursunuz gebeliği
Çok teşekkür ederimReglinin kaçinci günü yumurtlama gördüysen +14 gün ekle öyle yap testi. Pcos durumu oldugu icin negatif bile ciksa bekle biraz daha kan verirsen daha saglikli ilerlersin
Teşekkür ederimyumurtladıktan sonra 12-16 ğün arası adet olunuyor,geçerse test yaparsınız şu anlık yapacak birşey yok
Ben bundan önce ki adetimde 75 gün olmamıştım. Ama o zaman bakardım evlendim 15 gün sonra adet oldum . 15 eylülde adet 14 ekimde yumurtlama gördüm bu benim için güzel bişe ben 3 ay olmam yumurtlamada olmaz diye bekliyordum . Su an 2 gün var adete bekliyorum inşallah gebelik olur . Belirti olarak belirti mi bilmem ama yumurtlama gününden beri kasık agrisi beyaz renk akıntı ve baş ağrısıResmen suan aynı durumdayız canım 16sı yumurtlama gördüm bende 70 günü geçti regl olmadım beklemedeyim adet olana kadar bekleyelim dün test yaptım dayanamayıp erken gebelik testi maalesef nagatif daha var adet gününe herhangi bir belirti yaşıyor musun
Canım aynen 16-17si gördüm yumurtlama, dün gece pozitif gördüm rüyamda sabah onun etkisiyle hemen kalkıp erken gebelik testi yaptım maalesef negatif ayın sonunda belli olucak beklemek çok zor oluyor herseye gebelik belirtisine yoruyorum inşallah bu ay yüzümüz gülerBende de pcos var 14-15-16 yumurtlama gördüm. Ovülasyon kaset test ile takip yaptım. 29.10.2023 de gebelik testi yapacagım. Erkenden yapıp kendimi strese sokmak istemiyorum sizde öyle yapın kızlar:) belirti olarak da normal regl belirtileri görüyorum ama böyle aşırı değil. Kabızlık vardı ama o her zaman oluyordu bende sivilcelenme desen o da oluyordu. Yani regl ve gebelik belirtileri birbinin aynısı olduğu için gün beklemekten başka çare yok
Bende de pcos var 14-15-16 yumurtlama gördüm. Ovülasyon kaset test ile takip yaptım. 29.10.2023 de gebelik testi yapacagım. Erkenden yapıp kendimi strese sokmak istemiyorum sizde öyle yapın kızlar:) belirti olarak da normal regl belirtileri görüyorum ama böyle aşırı değil. Kabızlık vardı ama o her zaman oluyordu bende sivilcelenme desen o da oluyordu. Yani regl ve gebelik belirtileri birbinin aynısı olduğu için gün beklemekten başka çare yok :)
Beklemek gerçekten zor ve can sıkıcı oluyor. Bakalım inşallah hayırlı sonuçlar alırız. Gebelik düşünmediğim, regl geciktiği zamanlar endişe duyuyordum, şimdi regl olur muyum endişesi duyuyorum:) Hayat ne tuhaf gerçekten:) Rabbimden hayırlısı bu ay gülmezse sonraki aylar güler sağlık olsun :)Canım aynen 16-17si gördüm yumurtlama, dün gece pozitif gördüm rüyamda sabah onun etkisiyle hemen kalkıp erken gebelik testi yaptım maalesef negatif ayın sonunda belli olucak beklemek çok zor oluyor herseye gebelik belirtisine yoruyorum inşallah bu ay yüzümüz güler
Aaa aynıyız . Yumurtlama günleri filan hep aynı instgram verir misin varsa ordan konuşalımBende de pcos var 14-15-16 yumurtlama gördüm. Ovülasyon kaset test ile takip yaptım. 29.10.2023 de gebelik testi yapacagım. Erkenden yapıp kendimi strese sokmak istemiyorum sizde öyle yapın kızlar:) belirti olarak da normal regl belirtileri görüyorum ama böyle aşırı değil. Kabızlık vardı ama o her zaman oluyordu bende sivilcelenme desen o da oluyordu. Yani regl ve gebelik belirtileri birbinin aynısı olduğu için gün beklemekten başka çare yok :)
Sizinde instagram varsa verir misiniz ordan konuşalım 3muzde aynı su an çünküCanım aynen 16-17si gördüm yumurtlama, dün gece pozitif gördüm rüyamda sabah onun etkisiyle hemen kalkıp erken gebelik testi yaptım maalesef negatif ayın sonunda belli olucak beklemek çok zor oluyor herseye gebelik belirtisine yoruyorum inşallah bu ay yüzümüz güler
Merhaba . Bi gelişme var mı ? Adet belirtisi veya gebelikBende de pcos var 14-15-16 yumurtlama gördüm. Ovülasyon kaset test ile takip yaptım. 29.10.2023 de gebelik testi yapacagım. Erkenden yapıp kendimi strese sokmak istemiyorum sizde öyle yapın kızlar:) belirti olarak da normal regl belirtileri görüyorum ama böyle aşırı değil. Kabızlık vardı ama o her zaman oluyordu bende sivilcelenme desen o da oluyordu. Yani regl ve gebelik belirtileri birbinin aynısı olduğu için gün beklemekten başka çare yok :)
gece uyku arasında sancı vurdu karnıma ama bu bende adet olmadan bir kaç gün önce de oluyordu yine oldu:) ve işin kötü yanı grip gibi oldum :) ayırt edemiyorum neyin ne olduğunu diyorum kendime heyecan yapma bence adet olacaksın:)Merhaba . Bi gelişme var mı ? Adet belirtisi veya gebelik
Hayırlısı olsun inşallah gebelik vardır benim kasıklarım çok ağrıyor bacaklarım sızlıyor adet olmadan önce de olur ama işte insan acaba mi diyor mgece uyku arasında sancı vurdu karnıma ama bu bende adet olmadan bir kaç gün önce de oluyordu yine oldu:) ve işin kötü yanı grip gibi oldum :) ayırt edemiyorum neyin ne olduğunu diyorum kendime heyecan yapma bence adet olacaksın:)
Aynen öyle mecbur pazar günü bekleyeceğim. Sizin de ayın 29u mu olmanız gerekiyorHayırlısı olsun inşallah gebelik vardır benim kasıklarım çok ağrıyor bacaklarım sızlıyor adet olmadan önce de olur ama işte insan acaba mi diyor m
Yarın olmam gerekiyorAynen öyle mecbur pazar günü bekleyeceğim. Sizin de ayın 29u mu olmanız gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?