- Konu Sahibi gebebebe12
-
hayırlı haberler inşallahh :) hiç erken gebelik test vs. denediniz mi bu süreçteYarın olmam gerekiyor
3 gün önce negatiftihayırlı haberler inşallahh :) hiç erken gebelik test vs. denediniz mi bu süreçte
1 gün kalmış sonucunu bekliyoruz hadi hayırlısı3 gün önce negatifti
3 gün önce negatifken pozitif olur mu bilemiyorum1 gün kalmış sonucunu bekliyoruz hadi hayırlısı
bu konuyla alakalı danışmanlık alıyorum. gebelik öncesi ve sonrası için. bir gün önce negatif bir gün sonra pozitife de dönen olabiliyor. O yüzden sakin kalabilmeyi başarmak ve günü geldiğinde yapmak önemli3 gün önce negatifken pozitif olur mu bilemiyorum
bu konuyla alakalı danışmanlık alıyorum. gebelik öncesi ve sonrası için. bir gün önce negatif bir gün sonra pozitife de dönen olabiliyor. O yüzden sakin kalabilmeyi başarmak ve günü geldiğinde yapmak önemli
Kimden danışmanlık alıyorsunuz
Önerir misiniz peki ben de alsamInstagrama:lotusovulasyon yazıp inceler misiniz. İsterseniz siz de alırsınız veya sayfayı incelemek bile rahatlatır sizi. Pcos farkındalığı benimki :)
Ben şu açıdan öneriyorum stres yaşamıyorsunuz. Aklınıza takılanları en azından bilir kişiye soruyorsunuz. Ben memnunum ilk aydan gebelik beklemiyorum fakat pcos olanlar asla kendiliğinden gebe kalamaz düşüncesi aklımdan silindi. Daha bilinçli bir şekilde kafam rahat ilerliyorum:) tercih sizin.Önerir misiniz peki ben de alsam
Çok teşekkür ederimBen şu açıdan öneriyorum stres yaşamıyorsunuz. Aklınıza takılanları en azından bilir kişiye soruyorsunuz. Ben memnunum ilk aydan gebelik beklemiyorum fakat pcos olanlar asla kendiliğinden gebe kalamaz düşüncesi aklımdan silindi. Daha bilinçli bir şekilde kafam rahat ilerliyorum:) tercih sizin.
Bence var ama garanti olsun dıye bı test dsha yapın benceKızlar sabaha karşı 4 .15 gibi yaptım 5 dakika olmadan böyle oldu sizce var mıdır
Eki Görüntüle 3325345
Yaaa inşallah vardır rabbim sen herkese nasip eyle . Çok teşekkür ederimBence var ama garanti olsun dıye bı test dsha yapın benceondada cıkarsa yarın kan verırsınız hayırlı olsun
Hemen çıktıysa var gözüküyor hayırlı olsun inşallahKızlar sabaha karşı 4 .15 gibi yaptım 5 dakika olmadan böyle oldu sizce var mıdır
Eki Görüntüle 3325345
Merhaba . Test yaptınız mı merak ettim vardır inşallahYarın sabah yapıcamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?