• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pcos ve gebelik

Benimde hormonların iyi ama 28 yaşındayım kullanabilirmiyim
Cnm bence tek doktora bağlı kalma derim. Çünkü hormonlarında bi sıkıntı yoksa bi problemin yoksa yani genel olarak ilaçdan başlatıyorlar. Bi vaşka doktora daha gitmelisin bence. Çünkü yaşın 35 ya da üstü değil

Kızlar bende bir yıldır evliyim daha doprusu 13 ay olacak bir buçuk aylık hamileyim❤ ilk aydan beri istiyorduk pcos vardı bereye gittiysem folik asit yazıp gönderdi. En son bi dr Allah razı olsun yumurtan çatlamıyordur başka bir problem yoksa 2 ay içinde hamile kalırsın vereceğim ilaçla dedi. Ve ilk ayda hamile kaldım bin şükür ben böyle pcos olup hamile kalamayan kimi görsem duysam mutlaka tavsiye ediyorum bana şifa oldu vesile oldu şükür İnşallah size de olur umuduyla yazıyorum. İnositol ve folik asit içerikli bir ilaç yazdı. İnositol yumurtamın çatlamasını sağladı. Bir çok marka var sanırım ama ben venatura inositol kullandım. İlk defa uyutmayan kasık ağrısı ve lekelenmeyle yumurtamın çatladığını anladım ve hamile kaldım arkadaşlar. Sonuçta folik asitte içeriyor ve yumurtamızın çatlamasını sağlıyor ben zarar değil faydası olacağına inanıyorum. Rabbim tüm isteyenlere size de nasip etsin İnşallah🥰🤲
C ile başlayıp l ile mi bitiyor ilaç Co... Mu

Yani benim amh değerim yüksek değildi 4 küsürlü birşeydi fsh sınırın bir tık altındaydı. Adet görüyordum pek fazla pcos özelliğini taşımıyorum daha yeni sanırım pcosum. Ama bir yılda bana sorarsanız yumurtam bence hiç çatlamadı. Ovulasyonla da takip ettiğim oldu akıntıya göre şu gündür kasık ağrıma göre bugündür diye diye geçti. En son doktorumun verdiği o inositol ile gerçek bir kasık ağrısı yaşadım sabaha kadar uyutmadı ateşim çıktı baya hasta gibiydim sabah biraz daha iyiydim akşamda iç çamaşırımda af edersiniz açık renkte kahverengi lekem olduğunu gördüm. Çatlamıştı yumurtam🌸
Benim amh değerim 4.12 FSH 5.54 Lh11 prolaktin 8 adetin 2. Günü

Cnm bence tek doktora bağlı kalma derim. Çünkü hormonlarında bi sıkıntı yoksa bi problemin yoksa yani genel olarak ilaçdan başlatıyorlar. Bi vaşka doktora daha gitmelisin bence. Çünkü yaşın 35 ya da üstü değil
Evet Zeynep kamile gidicem.bakalom.ordada ne diyecekler yoksa özel klinik var bize yakın ama yarimsaatlik otobüs yolu gidicem.artik.zeynep kamilede olmazsa burda olacak

Merhaba,
Benim cok yakın arkadaşımda pcos var. 4 yıllık evli ve asla korunmadı artık tüp bebek vs düşünüyordu. Sonra bi doktora gitti. Eşinde sende sağlıklı yaşama gececeksiniz Gluten asla istemiyorum dedi. spor ve günluk 10 bin adım istiyorum dedi. Ve bi diyetisyen yardımı aldılar. Ve akabinde eşi ve kendisi için bazı takviyeler yazdı,
Ortak kullanılan Magnezyum B komplex Omega3 D vitamini C vitamini Arada demir ilacı aldılar.
Kız arkadaşım Ovulex kullandı. Eşi ise Proxeed zeudic lepibgra

6. Ayın sonunda gebeydi. bu süreçte 15 kilo verdi. Şuan 2 aylık hamile rabbim sağlıkla ilerletsin. Rabbim isteyene kolaylıkla nasip etsin.

Back
X