Amin inşallah3 ay normal biri için bile erken sayılır. önceden hapla korunuyorsanız hormonların düzene girmesi zaman alır biraz o yüzdende olabilir.
Eşinizde de sorun yoksa bence hamile olabilirsiniz. Sağlık ocağından kan verip öğrenin bence. İnşallah hamilesinizdir
Adetiniz kaç gün gecikiyor normaldeMerhabalar,
Öncelikle ben kendimi bildim bileli adetlerim düzensizdir. 30 yaşımdayım ve 3 yıldır evliyim. Sayısız doktora gittim gecikmeler için hiç biri pcossun demedi bana. Bundan 6 ay önce çocuk düşündüğüm için doktora gittim. Bana pcos tanısı koydu. Fakat kilom yok 50 kg yim. Doktor bana kilon iyi, rahmin temiz kolay hamile kalırsın dedi. 3 aydır deniyoruz olmadı. Bu ay da ovülasyon testi aldım. 14 eylül de 23. Günde pik gördüm biraz geç. 24 ü biraz da silikleşti ve 25 inci günde baya çizgisi nötrlendi. Şu an normal tarihte 21 eylülde adet olmam gerekir. Spn zamanlarda ara ara gecikmelerim oluyor. 5-10 gün arası. Sizce hamile kalmış olma ihtimalim nedir. Sadece ara ara kasık batıyor o da anlamıyorum adet mi olacağım yoksa hamilelik mi diye. Ovülasyon testiyle ilk aydan hamile kalan pcos lu arkadaşlarım lütfen bana anlatır mısınız
Laboquick ovülasyon testi. Adetimin bitiminden itibaren kullandım hiç pozitif göremedim adetime 8 gün kala pik yaptı ertesi günü biraz silikleşti sonrasında kayboldu 2 günü değerlendirdikhangi testi kullandınız
Adetiniz kaç gün gecikiyor normaldea
Normalde bazen erken oluyorum bazen zamanında yılda 2 defa gecikiyor ortalama 5-10 gün kadar. Gerçi inositol de benim adetlerimi düzenledi baya , omega 3 te kullanıyorumAdetiniz kaç gün gecikiyor normalde
Benim de 1 hafta erken ya da geç adetlerim sizin de bunun gibi sanki.Normalde bazen erken oluyorum bazen zamanında yılda 2 defa gecikiyor ortalama 5-10 gün kadar. Gerçi inositol de benim adetlerimi düzenledi baya , omega 3 te kullanıyorum
Doktorum gerçekten iyi pcos olduğunu düşünüyorum bende açıkçası çünkü tatlı yeme ataklarım oluyor o da bi etken. Ve gerçekten yesem kilo alırım dikkat etmeye çalışıyorum . Geçmişte kiloluyken 3 ay adet olamadığımı bilirim ne zaman kilo vermeye başladım o zamam düzene girdiBenim de 1 hafta erken ya da geç adetlerim sizin de bunun gibi sanki.
Ben sorduğumda normal deniyor 1 haftaya kadar.
Belki pcos yoktur emin olmak için bir doktora daha görünün ya da ovulasyon takibini iyi yapın.
Bu arada eşiniz sperm testi verdi mi ?
O halde doktorun ilacını kullanın ama ovulasyon dönemini iyi değerlendirin neredeyse her gün birliktelik gerekiyor bence.Doktorum gerçekten iyi pcos olduğunu düşünüyorum bende açıkçası çünkü tatlı yeme ataklarım oluyor o da bi etken. Ve gerçekten yesem kilo alırım dikkat etmeye çalışıyorum . Geçmişte kiloluyken 3 ay adet olamadığımı bilirim ne zaman kilo vermeye başladım o zamam düzene girdi
Doktor bana ilaç vermedi ben kendim inositol kullanıyorum takviye olarak sizde de mi pcos vardı acaba . Bu arada çok teşekkür ederim inşallah.O halde doktorun ilacını kullanın ama ovulasyon dönemini iyi değerlendirin neredeyse her gün birliktelik gerekiyor bence.
Herkesin durumu farklı ama bana bir an önce tüp bebek yaptirmalisin diyen doktordan sonra moralim çok bozulmuştu ve o ayı iyi değerlendirmiştim bir hafta sonra hamileydim şükür
Size de sık birlikteliği tavsiye ederim. Tedavizinizi de aksatmayın umarım hamile kalırsınız hayırlı şekilde
Bende pcos yoktu. Tahlillerimde çıkmadı.Doktor bana ilaç vermedi ben kendim inositol kullanıyorum takviye olarak sizde de mi pcos vardı acaba . Bu arada çok teşekkür ederim
Çok sevindim adınıza Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin sizlereBende pcos yoktu. Tahlillerimde çıkmadı.
Eşimde varikosel vardı ameliyat oldu değerleri iyileşti şükür. benim hamileliğimde o döneme denk geldi
14 pik 15 Eylül silik şeklindeyse 15 eylülde catlamıstır. Catlamadan 14 gün sonra beklenen adet tarihi olur genelde. Yani döngünüz zaten düzenli değil o yüzden siz bat olarak 15+14 ekleyin yani 29 Eylül olur. O şekilde hesaplayın. Suan dpo 8desiniz.Merhabalar,
Öncelikle ben kendimi bildim bileli adetlerim düzensizdir. 30 yaşımdayım ve 3 yıldır evliyim. Sayısız doktora gittim gecikmeler için hiç biri pcossun demedi bana. Bundan 6 ay önce çocuk düşündüğüm için doktora gittim. Bana pcos tanısı koydu. Fakat kilom yok 50 kg yim. Doktor bana kilon iyi, rahmin temiz kolay hamile kalırsın dedi. 3 aydır deniyoruz olmadı. Bu ay da ovülasyon testi aldım. 14 eylül de 23. Günde pik gördüm biraz geç. 24 ü biraz da silikleşti ve 25 inci günde baya çizgisi nötrlendi. Şu an normal tarihte 21 eylülde adet olmam gerekir. Spn zamanlarda ara ara gecikmelerim oluyor. 5-10 gün arası. Sizce hamile kalmış olma ihtimalim nedir. Sadece ara ara kasık batıyor o da anlamıyorum adet mi olacağım yoksa hamilelik mi diye. Ovülasyon testiyle ilk aydan hamile kalan pcos lu arkadaşlarım lütfen bana anlatır mısınız
Amin inşallah hepimizeÇok sevindim adınıza Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin sizlere
Çok strese girdim ovülaston testim pozitif çıkmıyor diye muhtelemen o da etkiledi beni çok . O zaman 29 eylülden sonra mı test yapmam gerekir kusura bakmayın bilmiyorum da14 pik 15 Eylül silik şeklindeyse 15 eylülde catlamıstır. Catlamadan 14 gün sonra beklenen adet tarihi olur genelde. Yani döngünüz zaten düzenli değil o yüzden siz bat olarak 15+14 ekleyin yani 29 Eylül olur. O şekilde hesaplayın. Suan dpo 8desiniz.
Yani büyük ihtimal bat tarihiniz 29 Eylül olur. Ama catlamadan 12 gün sonra da evde erken gebelik testi yapabilirsiniz varsa silik de olsa çıkar. Ama güvenilir markalarda deneyin yalancı pozitif çıkaran çok oluyor malesef üzülüyoruz sonra. Awox güvenilir onla yapabilirsiniz mesela. Suan dpo8 siz 4 gün sonra erken gebelik testi yapın çıkmazsa da 2 gün daha beklersiniz zaten gününüz gelmiş oluyor bir de o zaman yaparsınız. İnşallah bebiş sizledir ve öğrenmenizi bekliyordurÇok strese girdim ovülaston testim pozitif çıkmıyor diye muhtelemen o da etkiledi beni çok . O zaman 29 eylülden sonra mı test yapmam gerekir kusura bakmayın bilmiyorum da
İnşallah çok teşekkür ediyorum güzel dilekleriniz içinYani büyük ihtimal bat tarihiniz 29 Eylül olur. Ama catlamadan 12 gün sonra da evde erken gebelik testi yapabilirsiniz varsa silik de olsa çıkar. Ama güvenilir markalarda deneyin yalancı pozitif çıkaran çok oluyor malesef üzülüyoruz sonra. Awox güvenilir onla yapabilirsiniz mesela. Suan dpo8 siz 4 gün sonra erken gebelik testi yapın çıkmazsa da 2 gün daha beklersiniz zaten gününüz gelmiş oluyor bir de o zaman yaparsınız. İnşallah bebiş sizledir ve öğrenmenizi bekliyordur
Rica ederim hayırlı haberlere inşİnşallah çok teşekkür ediyorum güzel dilekleriniz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?