• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pcos ve hsg

Belirsizzzz

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
26
Puanlar
18
Merhaba hanımlar benim Pcos tanım var ama doktor daha başındasın hsg çekil ona göre devam edelim dedi İzmir’de sadece tepecik eğitim araştırma hastanesi Bornova semt polikliniğinde sıra bulabildim gittim 24 aralıkta hsg için ocakta gel daha sistem açılmadı dediler 6 ocakta tekrar gidicem ve tedavi süreci nasıl işliyor yada pcoslu olup hamile kalmak bu kadar mı zor 2 senedir deniyoruz olmadı birde hsg ne zaman çekiliyor kusura bakmayın uzun yazdım ama 🥹🩷

Merhaba hanımlar benim Pcos tanım var ama doktor daha başındasın hsg çekil ona göre devam edelim dedi İzmir’de sadece tepecik eğitim araştırma hastanesi Bornova semt polikliniğinde sıra bulabildim gittim 24 aralıkta hsg için ocakta gel daha sistem açılmadı dediler 6 ocakta tekrar gidicem ve tedavi süreci nasıl işliyor yada pcoslu olup hamile kalmak bu kadar mı zor 2 senedir deniyoruz olmadı birde hsg ne zaman çekiliyor kusura bakmayın uzun yazdım ama 🥹🩷
Pcoslulara İnositol kullanmayı öneriyorum demişti doktorum yorumlarını okuyun hep 3-6 ay kullanımdan sonra hamile kalmışlar bence destekleyin İnositolle. Belki biliyorsunuzdur ama ben bilmiyordum doktorum verinceye kadar o yüzden yazmak istedim biri okur belki bir umut olur :)

Back