Pcos ve morfolojik sorunlar

Ozkan1982

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2015
97
16
38
Arkadaşlar selam 3 yıllık evliyim ve 1 yıldır çocuk düşünüyoruz.bende pcos var eşimin morfolojisi %2 çıktı.2 ay klomen kullandım yumurta gelişmedi bu ay dr serophen verdi.10 gün sonra kontrole gidicem.gebe kalmak isteyip kalamayan herkese allah nasip etsin inşallah.benim sorum şu böyle sıkıntısı olup doğal yollarla hamile kalanlar var mı?hadi bi umut ışığı olun

Canım bende de pko var, eşimin de morfolojisi %2. Ben bu şekilde 2 kere doğal yoldan hamile kaldım, hem de her ikisinde de denediğimiz ilk ay oldu. ama birinde kürtaj olmak zorunda kaldım kalp atışı oluşmadığından, öbürü de kimyasal oldu..Sonra tekrar hamile kalamadım 5 aydır. 2 aydır klomen ve çatlatma iğnesi kullanıyorum. Klomenle gelişiyo yumurtam ama ilk ay döllenmedi, bu ay da bekliyoruz...

Maşallah ne güzel kendiliğinden hamile kalman bu benim için ciddi bir umut mesela çünkü ben doğal yollardan hamile kalabileceğime ihtimal vermiyorum.Bir kez aşılama oldu ama tutmadı ,aslında dr hatası var çünkü gelişmiş dedği yumurta 7 mm di aslında gelişmemişti.Bana klomen fayda etmedi yumurtalarım büyümüyor.şimdi günde 3 defa serophen içtim adetimin 5.günü başladım.5 gün içtim bakalım perşembe günü gidicem dr a inşallah bişeyler olur.

Canım benim doktorum eşimin sonuçları için hiç önemli değil, %0 olsa bile hamile kalanlar var dedi...Senin yumurtalar gelişse belki hiç sorun yaşamazsınız, inşallah

İnşallah canım bakalım yarın dr a gidicem bakacak.Bir de enteresan birşey söyledi dr onu paylaşmak isterim.Dedi ki gelmeden önce ilişkiye girin ben burda spermlerin kanala gidip gitmediğine bakacağım dedi,böyle bir uygulama daha önce duydunuz mu?Yahuu ben çok heyecanlıyım yarın inşallah güzel haberler alırım.Tontikto bana iyi geldi yazdıkların canım benim biraz daha rahatladım.

Ay senin doktorun söylediğini hiç duymamıştım, çok ilginçmiş :)) canım çok sevindim için biraz bile olsa rahatladıysa, inşallah ikimiz de kavuşuruz bebeklerimize

Ay senin doktorun söylediğini hiç duymamıştım, çok ilginçmiş :)) canım çok sevindim için biraz bile olsa rahatladıysa, inşallah ikimiz de kavuşuruz bebeklerimize
inşallah canım.bugün gittim dr a yaptığı testin adı poskoital test.kanala ne kadar sperm girdiğine bakıyr.sağda tek 1 tane yumurtam gelişmiş 1,76 cm ama spermler ulaşmıyor sanırım yaaaaa

inşallah canım.bugün gittim dr a yaptığı testin adı poskoital test.kanala ne kadar sperm girdiğine bakıyr.sağda tek 1 tane yumurtam gelişmiş 1,76 cm ama spermler ulaşmıyor sanırım yaaaaa

Yani bu testle eşinin spermlerini mi kontrol etmiş oluyo senin kanallarını mı acaba

Yani bu testle eşinin spermlerini mi kontrol etmiş oluyo senin kanallarını mı acaba
şimdi bu test aslında önemli bir testmiş kadın sıvısıyla erkek hücresinin uyumuna bakılıyormuş,yani sebepsiz infertilite diye bişey yokmuş benim anladığım bu, yani erkek sağlıklı kadın sağlıklı hücreler uyum sağlamayınca döllenmede olmuyor.Fakat enteresan olan şu benim sıvımın içinde hiç sperm hücresi göremedi dr dün gece ilişki olmuştu.Galiba eşimde stres yapıyor ondan etkiliyor durumu.Akşama doğru ovitrel iğne verdi onu vurulduktan sonra ertesi gün tekrar ilişki olacak.Bakalım hayırlısı,allah hayırlısını nasip etsin inşallah en önemlisi bu.Vakti zamanı nezaman bilemiyoruz ama işte gönül de istiyor yahuu.Siz çatlatma iğnesinden nekadar zaman sonra ilişkiye gireceksiniz hemen o gün mü yoksa ertesi gün mü?

Anladım canım demek ki gerçekten önemliymiş, evet sebepsiz infertilitenin aslında olmadığını ben de okumuştum burada bi yerde...Bizde 2 defa döllenme olduğu için belki doktor o tarz testleri yapmıyo...Bize çatlatma iğnesinden 36 saat sonra ilişki veriyo doktor canım...

ben bu arada incir de yedim hergün bide yulaf ezmesi çok tükettim bunlarında yumurta gelişimine etkisi olduğunu okumuştum.

ben bu arada incir de yedim hergün bide yulaf ezmesi çok tükettim bunlarında yumurta gelişimine etkisi olduğunu okumuştum.

Hımm bak onu bilmiyodum ama bi ara ben de her gün yulaf yiyodum, aylarca öyle yedim ama bağırsaklarımı kötü etkiledi, sonra da bana tiksindi geldi yiyemiyorum şimdi :)

Hımm bak onu bilmiyodum ama bi ara ben de her gün yulaf yiyodum, aylarca öyle yedim ama bağırsaklarımı kötü etkiledi, sonra da bana tiksindi geldi yiyemiyorum şimdi :)
Valla faydası olduğunu düşünüyorum çünkü benim yumurtalarım gelişmiyordu bu ilaçlarla

Hergün 3-4 tane kuru incir yedim, (hala yiyorum)birde cornflakes yiyorum yulaf ezmesini çok koyarak baya tok tutuyor belki bu sayede biraz da zayıflatır :)

Peki sen ne şekilde yiyosun, belki senin yediğin gibi ben de yiyebilirim

Ya inşallah bebeklerimize kavuşuruz güzel haberler veririz birbirimize Allah her isteyene versin hayırlı bir evlat inşallah

Normal cornflakes'e mi yulaf karıştırıyosun canım? Ben sadece yulafı sütle yiyince çok fena oluyodu, doğru anladıysam senin yaptığın gibi yapayım

Normal cornflakes'e mi yulaf karıştırıyosun canım? Ben sadece yulafı sütle yiyince çok fena oluyodu, doğru anladıysam senin yaptığın gibi yapayım
Tabii tabii cornflakes ile ye diğeri çok mide bulandırıcı olur.Kuru meyveli nesfitler var ya onu seviyorum ben tavsiye ederim :)

Tabii tabii cornflakes ile ye diğeri çok mide bulandırıcı olur.Kuru meyveli nesfitler var ya onu seviyorum ben tavsiye ederim :)

Tamam canım aslında bi de badem sütü öneriyolar inek sütü yerine, daha faydalı diyolar, üşenmesem onu evde yapıcam, onla da pek güzel olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…