- 22 Kasım 2025
- 11
- 0
- 1
- 28
- Konu Sahibi sevdeselen34
-
Adetin düzensizse geç yumurtlama olabilir testleri öğleden sonra mı yaptın hergün aynı saatte 2 saat sıvı alımını kesip yapman gerekiyorArkadaşlar merhaba
Bir gün benimde buraya yazacağım hiç aklıma gelmezdi. Pcos yumurta tembelliğim var ilk kez ovülasyon testi deniyorum adetim düzensiz olduğu için yumurtlama günüm ne zaman olur hiç kestiremiyorum ve testlerde pik i hiç göremedim sizce bugünden sonra görür müyüm
Genellikle akşam ve öğlenden sonra sıvı alımına dikkat ederek yaptım ama akşam yaptıklarım bi tık daha koyu çıktığını farkettim ve yaklaşık 1 haftadır da sağ kasık ağrım var batma şeklinde yumurtlama ağrısı olsa testlerde çıkacağını düşünüyorumAdetin düzensizse geç yumurtlama olabilir testleri öğleden sonra mı yaptın hergün aynı saatte 2 saat sıvı alımını kesip yapman gerekiyor
benimde pcos vardı ve ben de ovü testlerimde asla iki çizgiyi aynı koyulukta göremedim. döngü uzunluğunuz tahmini ne kadar? belki 21/11 de yumurtlamış olabilirsiniz. Yine de bir süre daha devam edin testlere.Arkadaşlar merhaba
Bir gün benimde buraya yazacağım hiç aklıma gelmezdi. Pcos yumurta tembelliğim var ilk kez ovülasyon testi deniyorum adetim düzensiz olduğu için yumurtlama günüm ne zaman olur hiç kestiremiyorum ve testlerde pik i hiç göremedim sizce bugünden sonra görür müyüm
Belki yakındır testlere devam et yinedeGenellikle akşam ve öğlenden sonra sıvı alımına dikkat ederek yaptım ama akşam yaptıklarım bi tık daha koyu çıktığını farkettim ve yaklaşık 1 haftadır da sağ kasık ağrım var batma şeklinde yumurtlama ağrısı olsa testlerde çıkacağını düşünüyorum
Hiç belli olmuyor işte bazen 55 gün bazen de düzenli olup 30-35 günde bir . Bu ovülasyon testlerine başlamadan önce de doğum kontrol hapı kullandım 1 ay onun etkisi olurmu ben erken regl görürüm sanmıştımbenimde pcos vardı ve ben de ovü testlerimde asla iki çizgiyi aynı koyulukta göremedim. döngü uzunluğunuz tahmini ne kadar? belki 21/11 de yumurtlamış olabilirsiniz. Yine de bir süre daha devam edin testlere.
doğum kontrol hapları kullandığınız ay için geçerli bence. çünkü eskiden ben de kullanırdım ve bıraktığım ay eski düzensizliğe geri dönerdimHiç belli olmuyor işte bazen 55 gün bazen de düzenli olup 30-35 günde bir . Bu ovülasyon testlerine başlamadan önce de doğum kontrol hapı kullandım 1 ay onun etkisi olurmu ben erken regl görürüm sanmıştım
1 hafta daha bekleyip doktora gideceğim sanırım kendi yöntemlerimle olur sanmıştım ama olmayacak sanırımdoğum kontrol hapları kullandığınız ay için geçerli bence. çünkü eskiden ben de kullanırdım ve bıraktığım ay eski düzensizliğe geri dönerdim
Sizde gebelik oldu mu peki bu süreçte1 hafta daha bekleyip doktora gideceğim sanırım kendi yöntemlerimle olur sanmıştım ama olmayacak sanırım
evet 2 kere denedim biri kimyasal biri normal gebelik şuan 9+1'deyizSizde gebelik oldu mu peki bu süreçte
Çok sevindim hayırlı olsunevet 2 kere denedim biri kimyasal biri normal gebelik şuan 9+1'deyiz
ben kimyasal sonrası denemek için kullandım aslında yumurtlama zamanımı anlıyordum. ilişkimizi de sadece ovü günlerinde yapmıyordukÇok sevindim hayırlı olsunovülasyon testiyle mi oldu gebeliğiniz
Anladım yumurtlamadan kaçıncı gün sonra öğrendin gebeliğini , bende yine belki ilişkilerimize göre gebelik oluşmuş mu umudu varben kimyasal sonrası denemek için kullandım aslında yumurtlama zamanımı anlıyordum. ilişkimizi de sadece ovü günlerinde yapmıyorduk
17. Gün hafif koyulaşmış gibi pcos musun testlere devam yine bence benimde hep böyle oluyorduKızlar benim de bu şekilde hala pik olmadı olur mu sizce ama yumurtlama tüm belirtileri yaşadımEki Görüntüle 3676929
MerhabaArkadaşlar merhaba
ben tam bat günümde öğrendim yani dpo 15'te döngüm 36 gün benimAnladım yumurtlamadan kaçıncı gün sonra öğrendin gebeliğini , bende yine belki ilişkilerimize göre gebelik oluşmuş mu umudu var
sabah değil öğlen 1-4 arası 2 saat sıvı alımını keserek yapmanız gerekiyorMerhabaBende de yumurta tembelliği var ovulasyon testine sabah yaptığımda pik göremiyodum akşam yaptığımda ise pik olmuştu bi de akşam dene istersen
Sıvıyı kesiyorum akşam 8 ile 10 arasında yapıyorumsabah değil öğlen 1-4 arası 2 saat sıvı alımını keserek yapmanız gerekiyor
Devam ediyorum ya tüm yumurtlama belirtilerini yasadim ağrı akinti hepsi ama bir türlü tam pik yakalayamadım hormonlar normal ama adetlerim duzensiz o yüzden galiba dalgalanma çok dün belim kasik ağrıyordu yaklaştı bir anda silindi bugün17. Gün hafif koyulaşmış gibi pcos musun testlere devam yine bence benimde hep böyle oluyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?