- 6 Şubat 2018
- 11.216
- 14.581
- 298
- Konu Sahibi Safsarisin
-
BENDe iğnelerle devam ediyorum şuan canım bilenler daha iyi cevaplıyor sağolsun dediğin gibi çok uyarılıyorlar benim bugün 7. Günüm Gonal f 150 menapur 75 ve cetrodite kullanıyorumMerhaba hanımlar aranizda polikistik over olup tüp bebek yaptıranlar bu süreçte kac tane iğne vuruldunuz? Pcos ta yumurta rezervi iyi oldugu için ve fazla oldugu için hemen uyarilabiliyor yumurtalar ondan merak ettim.
Ben femara hapına adetin 5.gunu baslayip 7 yumurta gelisince doktor cok şaşırmıştı açıkçası biraz korkuyorum ohss oldunuz mu? Ve ilk tup bebek denemenizde hamile kaldiniz mi ve kullandığınız igneler hangileriydi?
Yanlış kulanmışsın derken o ne verdiyse onu yapmadın mı canımBende bu ay basladim gonal f 300 hapi verdi ilk kontrole giderken 6 yumurtam vardi ilaclara 4 gun oldu baslayali 3 yumurtam tek kalmis doktorum bana dediki igneleri yanlis kullanmissin oyuzden bidahaki ay yapalim tup bebek dedi polikistik hastasıyım
Siz ne durumdasın acaba ben de pkosum 3 kez denedim ama olmadıMerhaba hanımlar aranizda polikistik over olup tüp bebek yaptıranlar bu süreçte kac tane iğne vuruldunuz? Pcos ta yumurta rezervi iyi oldugu için ve fazla oldugu için hemen uyarilabiliyor yumurtalar ondan merak ettim.
Ben femara hapına adetin 5.gunu baslayip 7 yumurta gelisince doktor cok şaşırmıştı açıkçası biraz korkuyorum ohss oldunuz mu? Ve ilk tup bebek denemenizde hamile kaldiniz mi ve kullandığınız igneler hangileriydi?
Dr. Dedigini yaptimda isteYanlış kulanmışsın derken o ne verdiyse onu yapmadın mı canım
O zaman kabahat sende değil ki canım doktora bir şey demedin mi hangi merkez bu merak ettimDr. Dedigini yaptimda iste
Kisacasi dr bana dediki 225 ayarla hepsini sık gobegin iki parmak disina kalan olursa gel cumartesi gunu hepsini toplarim yaparim cumartesi gunu de gittim yok ben oyle demedim diyo ben sana dedim ki sifirla bilmem neYanlış kulanmışsın derken o ne verdiyse onu yapmadın mı canım
istanbul kadikoydeO zaman kabahat sende değil ki canım doktora bir şey demedin mi hangi merkez bu merak ettim
Demez olurmuyum yuksek sesle konusuyo bidahaki ay hic gitmek istemiyorum acikcasiO zaman kabahat sende değil ki canım doktora bir şey demedin mi hangi merkez bu merak ettim
Böyle saçmalık mı olur canım başka doktora git İstanbul gibi bir yerdesine imkanın varsa değiştir hemenHergun gel ben igneleri yapicam diyo
Böyle saçmalık mı olur canım başka doktora git İstanbul gibi bir yerdesine imkanın bakicam iste
Ama gercekten dedigi gibi yaptim eger deseydi altta kalanlari iğneyi degistir hepsini vur deseydi vururdum
Eve geldim bi morelim bozuk anlatamam yagKendi kabahatini örtmeye çalışıyor canım o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?