Pcos ve tüp bebek

Safsarisin

Oğlum herşeyim 🤲 🧿 💙
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2018
11.216
14.581
298
Merhaba hanımlar aranizda polikistik over olup tüp bebek yaptıranlar bu süreçte kac tane iğne vuruldunuz? Pcos ta yumurta rezervi iyi oldugu için ve fazla oldugu için hemen uyarilabiliyor yumurtalar ondan merak ettim.

Ben femara hapına adetin 5.gunu baslayip 7 yumurta gelisince doktor cok şaşırmıştı açıkçası biraz korkuyorum ohss oldunuz mu? Ve ilk tup bebek denemenizde hamile kaldiniz mi ve kullandığınız igneler hangileriydi?

Merhaba hanımlar aranizda polikistik over olup tüp bebek yaptıranlar bu süreçte kac tane iğne vuruldunuz? Pcos ta yumurta rezervi iyi oldugu için ve fazla oldugu için hemen uyarilabiliyor yumurtalar ondan merak ettim.

Ben femara hapına adetin 5.gunu baslayip 7 yumurta gelisince doktor cok şaşırmıştı açıkçası biraz korkuyorum ohss oldunuz mu? Ve ilk tup bebek denemenizde hamile kaldiniz mi ve kullandığınız igneler hangileriydi?
BENDe iğnelerle devam ediyorum şuan canım bilenler daha iyi cevaplıyor sağolsun dediğin gibi çok uyarılıyorlar benim bugün 7. Günüm Gonal f 150 menapur 75 ve cetrodite kullanıyorum

Bende bu ay basladim gonal f 300 hapi verdi ilk kontrole giderken 6 yumurtam vardi ilaclara 4 gun oldu baslayali 3 yumurtam tek kalmis doktorum bana dediki igneleri yanlis kullanmissin oyuzden bidahaki ay yapalim tup bebek dedi polikistik hastasıyım 😔

Bende bu ay basladim gonal f 300 hapi verdi ilk kontrole giderken 6 yumurtam vardi ilaclara 4 gun oldu baslayali 3 yumurtam tek kalmis doktorum bana dediki igneleri yanlis kullanmissin oyuzden bidahaki ay yapalim tup bebek dedi polikistik hastasıyım 😔
Yanlış kulanmışsın derken o ne verdiyse onu yapmadın mı canım

Siz ne durumdasın acaba ben de pkosum 3 kez denedim ama olmadı

Yanlış kulanmışsın derken o ne verdiyse onu yapmadın mı canım
Kisacasi dr bana dediki 225 ayarla hepsini sık gobegin iki parmak disina kalan olursa gel cumartesi gunu hepsini toplarim yaparim cumartesi gunu de gittim yok ben oyle demedim diyo ben sana dedim ki sifirla bilmem ne

Diyoki sen iğneleri yanlis kullanmissin ilaclari tekrar elime verdi gönderdi bidahaki ay gel dedi biz simdi 3 yumurtayla tup bebek yapsak tutmaz dedi

Back
X