Pcos ve yumurtlama lütfen cevap verinnn :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi Ym530
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ym530

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2022
1.688
761
43
30
Kızlar pcosum, ovulasyon testinde 2 gün pik gördüm kıpkırmızı çift çizgii. Sonra normale döndü. Çatladığını nerden anlayabilirim? Çatlamamamış da olabilir mi?

Kızlar pcosum, ovulasyon testinde 2 gün pik gördüm kıpkırmızı çift çizgii. Sonra normale döndü. Çatladığını nerden anlayabilirim? Çatlamamamış da olabilir mi?
Fotoğraf var mı canım. Atarsan yorumlayabiliriz. İki gün pik gördüysen ve sonra t çizgisi c çizgisinden silikse çatlamıştır yumurtan.

Fotoğraf var mı canım. Atarsan yorumlayabiliriz. İki gün pik gördüysen ve sonra t çizgisi c çizgisinden silikse çatlamıştır yumurtan.
Bu şekildeydi

Eklentiler

• 2364FB87-093C-4228-9F86-2E2B9C6AF5DD.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 74
Ooo tamam :) yumurtlamışsın. Bugünü mutlaka değerlendir.
Pcos olduğum için acaba yumurtladım da çatlamadı mı diye korkuyorum bugün silik çizginin 2.günü değerlendirmeli miyim öncekindeki 4 5 günü değerlendirdim ( pik günleri dahil)

Pcos olduğum için acaba yumurtladım da çatlamadı mı diye korkuyorum bugün silik çizginin 2.günü değerlendirmeli miyim öncekindeki 4 5 günü değerlendirdim ( pik günleri dahil)
Bugünü de değerlendir sonra tatile girersiniz :)

İnşallah alırız güzel haberleri hep birlikte
Ovulasyon testinden hiç anlamam ama bişey danışmak istiyorum. Ben bundan 6 7 ay önce gebelik testi almak için eczaneye gitmiştim. Eczacı yoğunluktan kafası karışıp bana ovulasyon testi vermiş bende bilmediğim için anlamamıştım. Testi yaptıktan sonra kıpkırmızı olmuştu 2 çizgide. Gebeyim falan sanmıştım hatta sonra öğrendim ki ovulasyon testiymiş sonraki gün ben hemen adet olmuştum. Yani iki kırmızı çizgi siliksiz olunca yumurta çatlamış adet olacağız gibi bişey mi demek oluyor.

Silikleşiyosa çatlıyor demek canım pik gördüğünde umarım değerlendirmişsindir pkolarda belli olmuyo durumlar. Bende pkoluyum

:)) c çizgisi hep koyu çıkıyor zaten. O testin çalışıp çalışmadığını gösteren bir çizgi. Bizim işimiz t çizgisiyle. Eğer t çizgisi c çizgisiyle aynı koyuluktaysa veya daha koyuysa Ovülasyon testin pozitif. Sonraki günlerde t çizgisi silikleşince çatlamış demek oluyor yumurtan.

Benim ikiside net çizgiydi hani o zaman. Pozitif olunca mı ilişki yaşamak lazım yoksa çatlayınca mı. Benim pozitiften 1 gün sonra adet kanamam oldu çünkü ona da anlam verememiştim yumurtlayıp nasıl hemen adet gördüm diye pcos var işte ondan herhalde

2 kez mi yumurtlamış olabilir misiniz acaba

2 kez mi yumurtlamış olabilir misiniz acaba
Valla yanlışlıkla vermişti eczacı zaten bana ömrümde 1 kez ovülasyon testiyle o zaman karşılaştım iki çizgi de koyuydu sonraki gün adet başladı. Benim bildiğim olmamam lazımdı yumurtlamıştım çünkü teste göre.

Acaba yumurtan döllenmesini için ertesi gün adet görmüş olabilir misin ? Yada arkadaşım dediği gibi iki kere mi yumurtladın acaba? Ay aklım karıştı ayol pco dan dolayı olabilir mi acabaaaa

Acaba yumurtan döllenmesini için ertesi gün adet görmüş olabilir misin ? Yada arkadaşım dediği gibi iki kere mi yumurtladın acaba? Ay aklım karıştı ayol pco dan dolayı olabilir mi acabaaaa
Ya vallahi bende anlamadım ki bence pcodan dolayı yumurtlamadan sonraki gün adet gördüm

Evet piklerde ve pikin 1 gün sonrasını değerlendirdim inşallah
3 ay cok düzenli adet oldum bu ay olmadım gecikmenin 3 cü günü şuan dehşet şekilde girp olduk eşimle doktor antibiotik verdi lenf bezim şişti ağzımın içi yara oldu umudum kırıldı yine acaba hastayken ihtimal varmıdır yinede..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…