Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fotoğraf var mı canım. Atarsan yorumlayabiliriz. İki gün pik gördüysen ve sonra t çizgisi c çizgisinden silikse çatlamıştır yumurtan.Kızlar pcosum, ovulasyon testinde 2 gün pik gördüm kıpkırmızı çift çizgii. Sonra normale döndü. Çatladığını nerden anlayabilirim? Çatlamamamış da olabilir mi?
Bu şekildeydiFotoğraf var mı canım. Atarsan yorumlayabiliriz. İki gün pik gördüysen ve sonra t çizgisi c çizgisinden silikse çatlamıştır yumurtan.
Ooo tamam :) yumurtlamışsın. Bugünü mutlaka değerlendir.Bu şekildeydi
Pcos olduğum için acaba yumurtladım da çatlamadı mı diye korkuyorumOoo tamam :) yumurtlamışsın. Bugünü mutlaka değerlendir.
Bugünü de değerlendir sonra tatile girersiniz :)Pcos olduğum için acaba yumurtladım da çatlamadı mı diye korkuyorumbugün silik çizginin 2.günü değerlendirmeli miyim öncekindeki 4 5 günü değerlendirdim ( pik günleri dahil)
Ayyyy tamam inşallah çok teşekkür ederimmmBugünü de değerlendir sonra tatile girersiniz :)
İnşallah alırız güzel haberleri hep birlikteAyyyy tamam inşallah çok teşekkür ederimmm![]()
Ovulasyon testinden hiç anlamam ama bişey danışmak istiyorum. Ben bundan 6 7 ay önce gebelik testi almak için eczaneye gitmiştim. Eczacı yoğunluktan kafası karışıp bana ovulasyon testi vermiş bende bilmediğim için anlamamıştım. Testi yaptıktan sonra kıpkırmızı olmuştu 2 çizgide. Gebeyim falan sanmıştım hatta sonra öğrendim ki ovulasyon testiymişİnşallah alırız güzel haberleri hep birlikte![]()
Silikleşiyosa çatlıyor demek canım pik gördüğünde umarım değerlendirmişsindir pkolarda belli olmuyo durumlar. Bende pkoluyumKızlar pcosum, ovulasyon testinde 2 gün pik gördüm kıpkırmızı çift çizgii. Sonra normale döndü. Çatladığını nerden anlayabilirim? Çatlamamamış da olabilir mi?
Benim ikiside net çizgiydi hani o zaman. Pozitif olunca mı ilişki yaşamak lazım yoksa çatlayınca mı. Benim pozitiften 1 gün sonra adet kanamam oldu çünkü ona da anlam verememiştim yumurtlayıp nasıl hemen adet gördüm diye pcos var işte ondan herhalde:)) c çizgisi hep koyu çıkıyor zaten. O testin çalışıp çalışmadığını gösteren bir çizgi. Bizim işimiz t çizgisiyle. Eğer t çizgisi c çizgisiyle aynı koyuluktaysa veya daha koyuysa Ovülasyon testin pozitif. Sonraki günlerde t çizgisi silikleşince çatlamış demek oluyor yumurtan.
Evet piklerde ve pikin 1 gün sonrasını değerlendirdim inşallahSilikleşiyosa çatlıyor demek canım pik gördüğünde umarım değerlendirmişsindir pkolarda belli olmuyo durumlar. Bende pkoluyum
2 kez mi yumurtlamış olabilir misiniz acabaBenim ikiside net çizgiydi hani o zaman. Pozitif olunca mı ilişki yaşamak lazım yoksa çatlayınca mı. Benim pozitiften 1 gün sonra adet kanamam oldu çünkü ona da anlam verememiştim yumurtlayıp nasıl hemen adet gördüm diye pcos var işte ondan herhalde![]()
Valla yanlışlıkla vermişti eczacı zaten bana ömrümde 1 kez ovülasyon testiyle o zaman karşılaştım iki çizgi de koyuydu sonraki gün adet başladı. Benim bildiğim olmamam lazımdı yumurtlamıştım çünkü teste göre.2 kez mi yumurtlamış olabilir misiniz acaba
Ovulasyon testinden hiç anlamam ama bişey danışmak istiyorum. Ben bundan 6 7 ay önce gebelik testi almak için eczaneye gitmiştim. Eczacı yoğunluktan kafası karışıp bana ovulasyon testi vermiş bende bilmediğim için anlamamıştım. Testi yaptıktan sonra kıpkırmızı olmuştu 2 çizgide. Gebeyim falan sanmıştım hatta sonra öğrendim ki ovulasyon testiymişsonraki gün ben hemen adet olmuştum. Yani iki kırmızı çizgi siliksiz olunca yumurta çatlamış adet olacağız gibi bişey mi demek oluyor.
Acaba yumurtan döllenmesini için ertesi gün adet görmüş olabilir misin ? Yada arkadaşım dediği gibi iki kere mi yumurtladın acaba? Ay aklım karıştı ayolValla yanlışlıkla vermişti eczacı zaten bana ömrümde 1 kez ovülasyon testiyle o zaman karşılaştım iki çizgi de koyuydu sonraki gün adet başladı. Benim bildiğim olmamam lazımdı yumurtlamıştım çünkü teste göre.
Ya vallahi bende anlamadım kiAcaba yumurtan döllenmesini için ertesi gün adet görmüş olabilir misin ? Yada arkadaşım dediği gibi iki kere mi yumurtladın acaba? Ay aklım karıştı ayolpco dan dolayı olabilir mi acabaaaa
3 ay cok düzenli adet oldum bu ay olmadım gecikmenin 3 cü günü şuan dehşet şekilde girp olduk eşimle doktor antibiotik verdi lenf bezim şişti ağzımın içi yara olduEvet piklerde ve pikin 1 gün sonrasını değerlendirdim inşallah