Pcos yumurta büyütme iğne

anonimus94

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2025
31
4
1
31
12 gündür Gonal f vuruluyorum yumurtam henüz büyümedi umudu kesmeli miyim? 75 ile başladım 112.5 ile devam ediyorum

İnşallah yine doz arttırdık henüz gelişen yumurtam yok. Ya çok fazla büyüyüp coşuyorlar ya da böyle gıdım gıdım
Sorun olmazsa kilonuz varmi ben 90 kiloyum benimde hep 75 başlayıp 122.5 vuruyordum kilodan yumurtaların direnç gösteriyor diyorlardı. İlk asilamada 17 gün iğne vurdum ikincisinde 21 gün iğne vurdum zor gelişti ama 2 ci aşılama tutmustu.bu arada canım gonal f iğneyi ne kadara aldın bi kutusunu tekrardan tedaviye basliycamda fiyatını merak ediyorum

Evet kilom var insülin direncim çok yüksek. Aşılama tuttuktan sonra sağlıkla kucağınıza alabildiniz mi? Gonal f 300 lük 3200 tl 450 lik 4925 tl 900 lük 9250 tl
İnsülin direnci için ilaç kullanıyor musunuz? Bazı doktorlar bunu önemsemiyor ama çok çok önemli. Direkt yumurtlamayı engelliyor maalesef. Ben doktoruma insülin direncim 7,5 dediğimde anında glifor içeceksin dedi. Ve pcos için de alanında uzman bir diyetisyene gitmenizi öneririm. Verdikleri liste yumurtlamaya teşvik ediyor. İnsülin direncini kırmanız lazım yoksa çok uğraşırsınız maalesef

Şu an insülin direnci için diaformin kullanıyorum ve 47 çıktı değerim şok oldum açlık kan şekerim düşük ama insülin direncim tavan ve diaformin pek de etki etmiyor maalesef doktorum ozempic bile önerdi. Bu döngüde başarılı olmazsam başlayacağım mecburen. Beslenmeme dikkat ediyorum berberin diaformin bir sürü takviye de alıyorum ama ortam yok maalesef….

Back
X