• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pcos

melek_9828

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2024
14
1
1
22
Kızlar 1 yıllık evliyim pcos olduğumu öğrendim kilomda var doktor insülin direncin vardır dedi ilaçlar verdi şeker ilaçları ben kullanmk istemıyorum kan verip şekerime baktırdım şeker yok aslında bu ilaçları kullanıp daha kötü olurmuyum ilaçlar bunlar kullanan varmı (adetlerim günümden 3 4 gün önce oluyorum genelde)
images (1).webp

Eklentiler

• images.webp
    images.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 3
Kızlar 1 yıllık evliyim pcos olduğumu öğrendim kilomda var doktor insülin direncin vardır dedi ilaçlar verdi şeker ilaçları ben kullanmk istemıyorum kan verip şekerime baktırdım şeker yok aslında bu ilaçları kullanıp daha kötü olurmuyum ilaçlar bunlar kullanan varmı (adetlerim günümden 3 4 gün önce oluyorum genelde)Eki Görüntüle 3598409
Bana da vardır deyip glifor vermişti kullanıyorum ben ne bir yararını gordum ne de bir şey 😂combinolu kullanin ama o ilaç değil takviye mutlka içinde inositol var pcosa en iyi gelen şey o folik asit de önemli d vitamini de gebe kalmayı destekliyor

Back
X