• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pcos

pamukprn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Canım kızlar 1 bucuk senedir evliyim pcos var catlamalar başarısız oldu eşiminde küçük bir dna bozukluğu vardı onuda düzelttik sogan suyuda denedim rahimde temiz çıktı ama hala kalamıyorum yumurtlama hiç pikte göremiyorum ankarada yaşayan doktor önerisi olan ve bu süreçte bilgi verebilecek biri var mı umut olun bana.

Canım kızlar 1 bucuk senedir evliyim pcos var catlamalar başarısız oldu eşiminde küçük bir dna bozukluğu vardı onuda düzelttik sogan suyuda denedim rahimde temiz çıktı ama hala kalamıyorum yumurtlama hiç pikte göremiyorum ankarada yaşayan doktor önerisi olan ve bu süreçte bilgi verebilecek biri var mı umut olun bana.
Rahim filmi çekindin mi

bende de benzer durum vardı. çatlamada güzel yumurtalar oluşmuştu ama döllenme olmadı. tam rahim filmi için randevu alacakken hamile olduğumu öğrendim.

benim doktorum özellikle ısrarla akdeniz diyeti ve pilates önermişti. ben zaten sağlıklı besleniyordum ve “ne kadar farkedebilir ki?” diyordum sürekli. ama doktorun söylediklerini denediğim ilk ay hamile kaldım. 🥲

ankarada yaşamıyorum doktor önerisi yapamayacağım ama bu hastalıkta doktor çok önemli. ben valla hamile kalmamın %50 basarısını doktoruma bağlıyorum.

Back
X