- 19 Eylül 2019
- 81
- 41
- 88
- 30
- Konu Sahibi Dahanelerr
-
Aslında eski konularda çok var ama güncel olsun istedim deneyenlerde genelde sonucu yazmamış. İki buçuk yıllık evliyim. Nisanda kürtaj oldum tekrar olmadı gebelik yumurtlama her ay olduğu halde. Karbonhidratı iyice kestim artık insülin etkilemesin diye. Geçen aylar birer kere takmıştım adetliyken yakıyı. ona rağmen adetim bitmeden bi gün önce yumurta çatlama boyuna gelmişti 22mm. Bittiği gün çatlamıştı.O yüzden kullanmadım hatta bi iki ay . Erken çatlaması da iyi değildir belki diye. Bu ay adet bitiminden iki gün sonra taktım. Ertesi gün yeniledim. Bi kere daha taksam mı diye düşünüyorum. Hamile kaldıgım ay böyle yapmıştım aynı. Bakalım, dua et canıöPcoslu degilim ama bende bu yaki bandi meselesini cok merak ediyorum deneyen tavsiye eden olursa cok iyi olur konuyu acman cok yararli olmus
Ben de glifor ve inofolic kullanıyordum zaten ama çok düzenli değil. Sonra hem günü gününe içtim hem hayıt suyu sabah akşam şçtim hem iki kere yakı yapıştırdım. O ay hamile kaldım ama sekizinci haftada gittiğimde yedinci haftada kalmıştı. Bu ay yine aynı şekilde hayıta ve inofoliğe glifora dikkat ederek deniyorum, yakıyı da güncel bi bilgi bulurum belki bir de pcolulardan akıl alırım diye konu açtım . Ne güzel sen de doğal yoldan yaşamışsın. Macunun özel bi adı var mı yoksa tek bir çeşit mi var sayfada ,olmazsa denerim inşallahBen pcosluydum ama şuan ne durumda bilmiyorum. Yakı denedim işe yaramadı. Ilk çocuğum yumurta büyütucu igne ve catlatma ignesiyle doğal ilişki sonucu oldu. Ikinci çocuğumda instagramda şifa hanım diye bi sayfadan yumurta büyütücü macun hazirlattim ve şifa niyetine incir yedim kendiliğinden oldu. Allah isteyen herkese nasip etsin kaderde yazılı olan zamanda oluyor çocuk.
Ne yakısı canım o nerden aldın kendinmi uyguladında o ay hamile kaldın? Detaylı acıklarmısın merak ettimArkadaşlar pcoslu olup yakı bandı ile hamile kalan var mı ? Ben bi gebelik yaşadım yakıyı denediğim aydı. Gerçi kilo da epey vermiştim. ama kalbi durdu kürtaj oldum. Beş aydır tekrar olmadı.yirmi kilo vereli Yumurtlamam ve adetlerim de düzenli, takib yaptırıyorum.zaten öyle hamile kalmıştım.sadece kilo alırsam pco nüksediyor. Yakıyı denedim yine her ay ama hâla işe yaramadı acaba günümü değiştirmeliyim ? Sizden deneyenler hangi gün yaptı ? Glifor ve inofolic dışında önereceğiniz bir takviye var mı deneyip fayda gördüğünüz ?
Çok doğru yazısı ne zamansa o zaman. Gebelik elde etsekte dünyaya gelmesi elimizde değil , yaşadım.Ben pcosluydum ama şuan ne durumda bilmiyorum. Yakı denedim işe yaramadı. Ilk çocuğum yumurta büyütucu igne ve catlatma ignesiyle doğal ilişki sonucu oldu. Ikinci çocuğumda instagramda şifa hanım diye bi sayfadan yumurta büyütücü macun hazirlattim ve şifa niyetine incir yedim kendiliğinden oldu. Allah isteyen herkese nasip etsin kaderde yazılı olan zamanda oluyor çocuk.
Evet canım eczanelerdeki aslan figürlü yakı. Kendim denedim hem belin kuyruk sokumu bölgesine hem kasık bölgeme yapıltırdım bir de atkı sardım iyice sıcak olsun diye. O ay olmuştu ama o ay gerçekten masaj bile yaptım. Spor yaptım o çok fayda ediyor rahim iç dokusu ve yumurtlama hormonları spora çok duyarlı ben öyle dğzene soktum adetlerimi.Ne yakısı canım o nerden aldın kendinmi uyguladında o ay hamile kaldın? Detaylı acıklarmısın merak ettim
Yok ben söyledim yumurtam büyümüyor çatlamıyor diye ona göre hazırladılar ama sayfayı taniman için söylüyorum meşhur bi deva macunları var ben denemedim zaten onlarla ilgim yok reklam yapmıyorum banlanmayim şimdi :) inşallah sana da Allah nasip etsin canım eşim 14 secde ayetiyle dua etmişti tilavet secdesi diye geçiyor araştır istersen çok etkili bi dua oluyorBen de glifor ve inofolic kullanıyordum zaten ama çok düzenli değil. Sonra hem günü gününe içtim hem hayıt suyu sabah akşam şçtim hem iki kere yakı yapıştırdım. O ay hamile kaldım ama sekizinci haftada gittiğimde yedinci haftada kalmıştı. Bu ay yine aynı şekilde hayıta ve inofoliğe glifora dikkat ederek deniyorum, yakıyı da güncel bi bilgi bulurum belki bir de pcolulardan akıl alırım diye konu açtım . Ne güzel sen de doğal yoldan yaşamışsın. Macunun özel bi adı var mı yoksa tek bir çeşit mi var sayfada ,olmazsa denerim inşallah
Cok gecmis olsun allah tekrardan sagliklisindan nasip etsin benimde sebeb yok bisi bulamadi doktor hersey cok normal diyo hormon yumurta rezervi hersey cok iyi ama hala iki yildir bekliyoruz bende artik boyle şeyleri araştırmaya basladim boşluktan heralde her duydugumu okuyorum eski konularda var ama tatmin edici değildi bende gorunce buraya yazmak istedim ise yariyo sanki bende denemeyi dusunuyorum ama adet bitimi mi yapcam yoksa yumurtlama oncesi mi bilemiyorumAslında eski konularda çok var ama güncel olsun istedim deneyenlerde genelde sonucu yazmamış. İki buçuk yıllık evliyim. Nisanda kürtaj oldum tekrar olmadı gebelik yumurtlama her ay olduğu halde. Karbonhidratı iyice kestim artık insülin etkilemesin diye. Geçen aylar birer kere takmıştım adetliyken yakıyı. ona rağmen adetim bitmeden bi gün önce yumurta çatlama boyuna gelmişti 22mm. Bittiği gün çatlamıştı.O yüzden kullanmadım hatta bi iki ay . Erken çatlaması da iyi değildir belki diye. Bu ay adet bitiminden iki gün sonra taktım. Ertesi gün yeniledim. Bi kere daha taksam mı diye düşünüyorum. Hamile kaldıgım ay böyle yapmıştım aynı. Bakalım, dua et canıö
Öyle mi tamam hemen bakayım duaya inşallah.. ben de bakayım macuna o zaman belki diğer ay ihtiyaç duyarım. Pcos hikayeni çok kısa özetleyebilir öisin seni çok uğraştırdı mı veya kilo prpblemin olmuş muydu ? Ben adet oldum olalı pcosum 14 yaşından beri. Dört sene çnce yirmi kilo verdim low carb beslendim ( karbpnhidrat az) şekerli gıdayı kestim derken düzenli dört yıldır böyle devam.. ama gebelik konusuna yumurtlama yetmiyor demek ki işte ona da bi deva bilmiyorumYok ben söyledim yumurtam büyümüyor çatlamıyor diye ona göre hazırladılar ama sayfayı taniman için söylüyorum meşhur bi deva macunları var ben denemedim zaten onlarla ilgim yok reklam yapmıyorum banlanmayim şimdi :) inşallah sana da Allah nasip etsin canım eşim 14 secde ayetiyle dua etmişti tilavet secdesi diye geçiyor araştır istersen çok etkili bi dua oluyor
Adet bitmeye yakın yaptığım bende çok erlen çatlamaya sebep oldu bence adetin ilk gününden sayıp onuncu gün yapıştır . Tahmini Yumurtlamaya yakın sayılır geçte yumurtluyor olsan .Cok gecmis olsun allah tekrardan sagliklisindan nasip etsin benimde sebeb yok bisi bulamadi doktor hersey cok normal diyo hormon yumurta rezervi hersey cok iyi ama hala iki yildir bekliyoruz bende artik boyle şeyleri araştırmaya basladim boşluktan heralde her duydugumu okuyorum eski konularda var ama tatmin edici değildi bende gorunce buraya yazmak istedim ise yariyo sanki bende denemeyi dusunuyorum ama adet bitimi mi yapcam yoksa yumurtlama oncesi mi bilemiyorum
Çok sağol inşalşah rabbim hepimize sağlıkla sıhhatle göndersin salih evlatlar..Cok gecmis olsun allah tekrardan sagliklisindan nasip etsin benimde sebeb yok bisi bulamadi doktor hersey cok normal diyo hormon yumurta rezervi hersey cok iyi ama hala iki yildir bekliyoruz bende artik boyle şeyleri araştırmaya basladim boşluktan heralde her duydugumu okuyorum eski konularda var ama tatmin edici değildi bende gorunce buraya yazmak istedim ise yariyo sanki bende denemeyi dusunuyorum ama adet bitimi mi yapcam yoksa yumurtlama oncesi mi bilemiyorum
Aynen bende oyle dusundum simdi zaten adetliyken daha yeni olusuyo yumurta simdi pekde faydasi olmaz sanirsam biraz büyümesi daha iyi olurAdet bitmeye yakın yaptığım bende çok erlen çatlamaya sebep oldu bence adetin ilk gününden sayıp onuncu gün yapıştır . Tahmini Yumurtlamaya yakın sayılır geçte yumurtluyor olsan .
Amin insallah canimÇok sağol inşalşah rabbim hepimize sağlıkla sıhhatle göndersin salih evlatlar..
Rica ederim. Kilo problemi filan hic olmadı adet düzeni hormonlar her sey normaldi ama yumurtalar kistik görünümdeydi büyümüyordu ve çatlamıyorduÖyle mi tamam hemen bakayım duaya inşallah.. ben de bakayım macuna o zaman belki diğer ay ihtiyaç duyarım. Pcos hikayeni çok kısa özetleyebilir öisin seni çok uğraştırdı mı veya kilo prpblemin olmuş muydu ? Ben adet oldum olalı pcosum 14 yaşından beri. Dört sene çnce yirmi kilo verdim low carb beslendim ( karbpnhidrat az) şekerli gıdayı kestim derken düzenli dört yıldır böyle devam.. ama gebelik konusuna yumurtlama yetmiyor demek ki işte ona da bi deva bilmiyorumDuaya bakıyorum hemen çok teşekkürler
Evet katılıyorum.bir de rahim duvarı da biraz sağlamlaşsın östrojenle yavaş yavaş diye bu sefer hamile kaldıgım aydaki gibi adet biraz geçtikten sonra yapıştırdım. Bi kere daha yapıcam yarından sonra inşallah. Bakalım belki nasib olur. Bu kasık masajını yani eskilerin göbek bağlama dediği şeyi hiç duydun mu ? Bunu yurt dışında sertfikalarla yapıyorlar artık arvigo masajı. İstanbulda da yapan eğtimli ebeler var ama epey para istediler.Aynen bende oyle dusundum simdi zaten adetliyken daha yeni olusuyo yumurta simdi pekde faydasi olmaz sanirsam biraz büyümesi daha iyi olur
Evet duymustun hatta kasik icin degil de benim gobek dusuklugum vardi gecen ay bi ebe kadina gittim karnimi sardi bagli kaldi iki gun dediki bide önümüzdeki ay adetin bitiminde temizlen gel bide kasiklarina bakayim dedi gecen ay adetten baya sonra gitmistim cunku bu ay da gidicem iki gün sonra nasipse ben ise yarayani cok okudum burda bide kadinda söyledi kime yaptıysam gebe kaldi hatta cocuklarini el öpmeye bile getirdiler dedi insallah sonuc alirim sende baktir dusunursen etrafinda bunu yapan bilgili birileri varsa denemek de fayda varEvet katılıyorum.bir de rahim duvarı da biraz sağlamlaşsın östrojenle yavaş yavaş diye bu sefer hamile kaldıgım aydaki gibi adet biraz geçtikten sonra yapıştırdım. Bi kere daha yapıcam yarından sonra inşallah. Bakalım belki nasib olur. Bu kasık masajını yani eskilerin göbek bağlama dediği şeyi hiç duydun mu ? Bunu yurt dışında sertfikalarla yapıyorlar artık arvigo masajı. İstanbulda da yapan eğtimli ebeler var ama epey para istediler.
Isi ticarete dökmüş onlar bence yasli teyzeleri arastir vardir mutlaka koyde kentte yapan birileriEvet katılıyorum.bir de rahim duvarı da biraz sağlamlaşsın östrojenle yavaş yavaş diye bu sefer hamile kaldıgım aydaki gibi adet biraz geçtikten sonra yapıştırdım. Bi kere daha yapıcam yarından sonra inşallah. Bakalım belki nasib olur. Bu kasık masajını yani eskilerin göbek bağlama dediği şeyi hiç duydun mu ? Bunu yurt dışında sertfikalarla yapıyorlar artık arvigo masajı. İstanbulda da yapan eğtimli ebeler var ama epey para istediler.
Tesekkür ederim canım detaylı anlattıgın icin adet döneminden öncemi yapmıstın peki sonramı?Evet canım eczanelerdeki aslan figürlü yakı. Kendim denedim hem belin kuyruk sokumu bölgesine hem kasık bölgeme yapıltırdım bir de atkı sardım iyice sıcak olsun diye. O ay olmuştu ama o ay gerçekten masaj bile yaptım. Spor yaptım o çok fayda ediyor rahim iç dokusu ve yumurtlama hormonları spora çok duyarlı ben öyle dğzene soktum adetlerimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?