- 19 Eylül 2019
- 81
- 41
- 88
- 30
- Konu Sahibi Dahanelerr
-
İlk bi iki ay için belki bu önerlir ama böyle zamanla tekrarlayan hayal kırıklığı yaşayan birinin takmaması imkansız. En fazla sosyalleş diye tavsiye edilebilir. Unutturmaz ama kendini daha iyi hissetmene yardım edebilir .Birbirimize edelim canim tez zamanda nasip olsun insallah ben kafamdan atamiyorum elimde olmuyo kimi boswer o zaman olur diyo. Ama ben yapamiyom anlamiyorum insanlari
Canım birde prolaktin troit bunlara baktir mis miydin bunlarda çok etken cunki ☺ ovulasyon testi ni deniyor musun onuda tavsiye ederim cunki biz pkolular da yumurtlama günü belli değil biliyorsun . O yüzden ovulasyon iyi oluyorBelki de öyle yapmışımdır. Eğer bu ay olmazsa Deneyeceğim inşallah çok sağol bilgin için
Bu konu o kadar hassas ki yasamayan bilemez basina gelmeyenin anlayacagini sanmiyorum allah kimseyi de bunla sinamasin hamile birinin haberini alinca kursağıma bisi takiliyo yutkunamiyorumİlk bi iki ay için belki bu önerlir ama böyle zamanla tekrarlayan hayal kırıklığı yaşayan birinin takmaması imkansız. En fazla sosyalleş diye tavsiye edilebilir. Unutturmaz ama kendini daha iyi hissetmene yardım edebilir .
Hormonlarım normal çok şükür canım hep takipte doktorum. Yumurtlamayı da takib ettik doktorla,günü hep aynı aşağı yukarı. Yani doktor klomen isteğimi bile reddetti yumurtan büyüyor çatlıyor hormonlar normal adetin düzenli klomen versem bir şeyi değiştirmez ki dedi. En fazla vitamin öneririm yumurta kalitesi için dedi. Ben de bu ay takibe gitmedim o yüzden. Bildiklerim ve o ay denediklerimi deniyorum. Çay aklımda ama çok sağolCanım birde prolaktin troit bunlara baktir mis miydin bunlarda çok etken cunki ☺ ovulasyon testi ni deniyor musun onuda tavsiye ederim cunki biz pkolular da yumurtlama günü belli değil biliyorsun . O yüzden ovulasyon iyi oluyor
Ben görümcemle beraber hamile kalmıiştık o yeni evliydi. Aramozda üç hafta vardı. İşte geçen hafta doğum yaptı yanına gittim . Düşün benim içimi.. beraber hayaller kurmuştuk. Onun yavrusu geldi,benim.. insanız kalbimiz mahzun olmaması mümkün mü bu durumda. Onun evladına baktım bi laç gün ben ilgilendim bilgim var bu konularda diye. Baktıkça bir ay sonra arkadaşında gelecekti ama gelemedi dedim içimden. Ama rabbim dedim kalbimi bununla da sınadın ama bana soracak olsan dayanamam derdim demek ki varmıi buna yetecek gücüm. Sen biliyorsun madem beni, ben de kendimi sana bıraktım dedim. Ama böyle sebeplere baş vurmadan durmak daha can sıkıcı bizim için. O yüzden böyle sorup etmek.Bu konu o kadar hassas ki yasamayan bilemez basina gelmeyenin anlayacagini sanmiyorum allah kimseyi de bunla sinamasin hamile birinin haberini alinca kursağıma bisi takiliyo yutkunamiyorum
Benimde eltim hamile 3 aylik ben 2 yıllık evliyim herkes benden beklerken ona3.kez. Anne olmak nasip oldu duyunca bi garip oldum fesatlik gibi değildi ama kalbim kırıldı sanki hayirlisi dedim zamani vardir elbet. Dedim simdi de onu görmek istemiyorum görünce kötü hissediyorumBen görümcemle beraber hamile kalmıiştık o yeni evliydi. Aramozda üç hafta vardı. İşte geçen hafta doğum yaptı yanına gittim . Düşün benim içimi.. beraber hayaller kurmuştuk. Onun yavrusu geldi,benim.. insanız kalbimiz mahzun olmaması mümkün mü bu durumda. Onun evladına baktım bi laç gün ben ilgilendim bilgim var bu konularda diye. Baktıkça bir ay sonra arkadaşında gelecekti ama gelemedi dedim içimden. Ama rabbim dedim kalbimi bununla da sınadın ama bana soracak olsan dayanamam derdim demek ki varmıi buna yetecek gücüm. Sen biliyorsun madem beni, ben de kendimi sana bıraktım dedim. Ama böyle sebeplere baş vurmadan durmak daha can sıkıcı bizim için. O yüzden böyle sorup etmek.
Çok iyi anlıyorum.. senin tıbbi durumun nasıl hormonlar belki rahim filmi vs neler takib ettin ?Benimde eltim hamile 3 aylik ben 2 yıllık evliyim herkes benden beklerken ona3.kez. Anne olmak nasip oldu duyunca bi garip oldum fesatlik gibi değildi ama kalbim kırıldı sanki hayirlisi dedim zamani vardir elbet. Dedim simdi de onu görmek istemiyorum görünce kötü hissediyorum
Ben ilk doktora gittigimde rahimde perde cikti kimi engel degil gebelik olursa düşük olur sadece dedi kimi alalim bundan olmuyordur dediler gecen ay aldirdim iste bi ay oldu bugünde sehir hastanesinde iyi bi doktora göründum sonuclarimi gosterdim hormon rahim filmi vs kendiside muayene etti senin bi sorunun yok herseyin cok iyi rezervin rahim içi filan ameliyati bosa olmussun der gibi konuştu sebebsiz infertilite olabiliyo bazen dedi orda bi kere daha yıkıldımÇok iyi anlıyorum.. senin tıbbi durumun nasıl hormonlar belki rahim filmi vs neler takib ettin ?
Anladım canım. Bilinmezlik hissi çok yıpratıcı bi his. Sebepsiz deyince daha bile üzülüebilirsin bu yüzden. Masaj inşallah sana vesile olur ben inanıyorum. D vitamini ve diğer kan değerlerini de ihmal etme. Ben d vitaminim beşti yani sınır elli üzeriyken. Sonra ampül kullandım iki tane. O ay hamile kalmıştım işte bi çok şey bi arada denk gelmişti aklında olsun ben yine ampül aldım bu ay . Çünkü devamlı düşük benim.Ben ilk doktora gittigimde rahimde perde cikti kimi engel degil gebelik olursa düşük olur sadece dedi kimi alalim bundan olmuyordur dediler gecen ay aldirdim iste bi ay oldu bugünde sehir hastanesinde iyi bi doktora göründum sonuclarimi gosterdim hormon rahim filmi vs kendiside muayene etti senin bi sorunun yok herseyin cok iyi rezervin rahim içi filan ameliyati bosa olmussun der gibi konuştu sebebsiz infertilite olabiliyo bazen dedi orda bi kere daha yıkıldım
Belirsizlik cok kotu gercekten Bende demir eksikliği anemisi yani kansızlık var tedavi oldum ama yine düştü bugun yine düşük çıktı ama d vitaminini bilmiyorum doktor yazmadan alsam zararlı olur mu ki bu ara tekrar hastaneye gitmek istemiyorumAnladım canım. Bilinmezlik hissi çok yıpratıcı bi his. Sebepsiz deyince daha bile üzülüebilirsin bu yüzden. Masaj inşallah sana vesile olur ben inanıyorum. D vitamini ve diğer kan değerlerini de ihmal etme. Ben d vitaminim beşti yani sınır elli üzeriyken. Sonra ampül kullandım iki tane. O ay hamile kalmıştım işte bi çok şey bi arada denk gelmişti aklında olsun ben yine ampül aldım bu ay . Çünkü devamlı düşük benim.
İnşallah Rabbim en kısa zmanda nasip etsin canım benimHormonlarım normal çok şükür canım hep takipte doktorum. Yumurtlamayı da takib ettik doktorla,günü hep aynı aşağı yukarı. Yani doktor klomen isteğimi bile reddetti yumurtan büyüyor çatlıyor hormonlar normal adetin düzenli klomen versem bir şeyi değiştirmez ki dedi. En fazla vitamin öneririm yumurta kalitesi için dedi. Ben de bu ay takibe gitmedim o yüzden. Bildiklerim ve o ay denediklerimi deniyorum. Çay aklımda ama çok sağol
İnşallah canım benim. Samimi dualarınızı için teşekkür ederimInsalla
İnşallah Rabbim en kısa zmanda nasip etsin canım benimbize müjdeli haberi verirsin inşallah
Sağlık ocağı yapıyor olmalı. Bilmiyorum çoğu kadında düşük çıktğını biliyorum ve bi ampül risk içeren bi yğkselme yapamaz beş yüz olsa daha iyi diyen doktorlar var çünkü. Ben iki ampülle otuz olmuştu bir ayda ancak. Ama vi kan versen daha iyi olabilir belki daha fazla ihtiyacın vardır.Anemi zor benim arkadaşımda da var yıllardır. Et yiyerek en iyi toparlayabildi. Ve limonlu keçiboynuzu özü. İlaçlaro hep var ama bunlarla fark etti epey. Gerçi biraz ihmal etse yine düşüyor ferritini. Bu arada Eşinin tetkikleri de normal mi ?Belirsizlik cok kotu gercekten Bende demir eksikliği anemisi yani kansızlık var tedavi oldum ama yine düştü bugun yine düşük çıktı ama d vitaminini bilmiyorum doktor yazmadan alsam zararlı olur mu ki bu ara tekrar hastaneye gitmek istemiyorum
Ben gecen sene kan da almıştım serum şeklinde duzeldi ama randıman tutmadı Benim evde vardi kan ilacı bi kutu daha onceden kalmıştı. Ona baslicam yarin onu bitirip bi kan daha veririm olmadi bu d vitamini dvit şeklinde damlada oluyo dimi ondanda vardi evde onu kullansam nasıl olur acaba benim esim daha doktora gitmedi sorun hep bende gözüyle bakildigi için ama sanirim bu ay oda muayene olacak cunku doktor sende bi sorun yok dedi ondan sonra onumuze bakariz artik aslinda gec bile kaldi ama bakma iste gitmediSağlık ocağı yapıyor olmalı. Bilmiyorum çoğu kadında düşük çıktğını biliyorum ve bi ampül risk içeren bi yğkselme yapamaz beş yüz olsa daha iyi diyen doktorlar var çünkü. Ben iki ampülle otuz olmuştu bir ayda ancak. Ama vi kan versen daha iyi olabilir belki daha fazla ihtiyacın vardır.Anemi zor benim arkadaşımda da var yıllardır. Et yiyerek en iyi toparlayabildi. Ve limonlu keçiboynuzu özü. İlaçlaro hep var ama bunlarla fark etti epey. Gerçi biraz ihmal etse yine düşüyor ferritini. Bu arada Eşinin tetkikleri de normal mi ?
Amin canım amin insalalhİnşallah canım benim. Samimi dualarınızı için teşekkür ederimyazıcam inşallah hem neler yaptığımı hem müjdeyi rabbim dileyen hiç bi kulundan eksik etmesin bu nimeti.
Nasıl bir masajÇok doğru yazısı ne zamansa o zaman. Gebelik elde etsekte dünyaya gelmesi elimizde değil , yaşadım.kilo verince insülin direncim de yok artık ama olmadı işte. Benim ekleyeceğim bi çaba kalmadı gibi. Çölyaklılardan daha keskin çizgilerle besleniyorum korkudan. İnsülin direnci oluşmasın diye. Spora başladım.. bilmiyorum bi ebeye gitmek kaldı onu da güvenilir bilsem birini gidicem masaj için ama yok..hamile kaldıgım ay o masajı kendime yapmıştım her gün..yine yaptım bu ay.. olumlu aonuç alırsam paylaşıcam inşallah
Mesajınız eski de olsa okuyunca gözyaşlarıma hakim olamadım.. maalesef aynısnı ben de yaşadım. Ve kimse duygularımı anlamazken gözüme gözüme sokuyorlar çocuklarını eltilerim görümcemler .. en son 3.ye hamile kalan eltim yazdı whatsapp grubundan. Hayırlı olsunu zor yazdım ağlamaktan. Nasip kısmet içimde bir fesatlık yok ama insan çok kötü oluyor. Siz gebe kalabildinizmi?Benimde eltim hamile 3 aylik ben 2 yıllık evliyim herkes benden beklerken ona3.kez. Anne olmak nasip oldu duyunca bi garip oldum fesatlik gibi değildi ama kalbim kırıldı sanki hayirlisi dedim zamani vardir elbet. Dedim simdi de onu görmek istemiyorum görünce kötü hissediyorum
Gebesiniz sanırım hayırlı olsunBen gecen sene kan da almıştım serum şeklinde duzeldi ama randıman tutmadı Benim evde vardi kan ilacı bi kutu daha onceden kalmıştı. Ona baslicam yarin onu bitirip bi kan daha veririm olmadi bu d vitamini dvit şeklinde damlada oluyo dimi ondanda vardi evde onu kullansam nasıl olur acaba benim esim daha doktora gitmedi sorun hep bende gözüyle bakildigi için ama sanirim bu ay oda muayene olacak cunku doktor sende bi sorun yok dedi ondan sonra onumuze bakariz artik aslinda gec bile kaldi ama bakma iste gitmedi
Merhaba nasıl bir masaj ben de yapıyorum ama faydasını etmiyor acaba sizinki nasilÇok doğru yazısı ne zamansa o zaman. Gebelik elde etsekte dünyaya gelmesi elimizde değil , yaşadım.kilo verince insülin direncim de yok artık ama olmadı işte. Benim ekleyeceğim bi çaba kalmadı gibi. Çölyaklılardan daha keskin çizgilerle besleniyorum korkudan. İnsülin direnci oluşmasın diye. Spora başladım.. bilmiyorum bi ebeye gitmek kaldı onu da güvenilir bilsem birini gidicem masaj için ama yok..hamile kaldıgım ay o masajı kendime yapmıştım her gün..yine yaptım bu ay.. olumlu aonuç alırsam paylaşıcam inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?