• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık PCOSLU OLUPTA GEBE KALMAYA ÇALIŞANLAR BUYRUN İÇERİ👇👇

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
En güzeli seninki canim. Benim evim 180 metrekare acaip zor oluyo temizliği çok yoruluyorum
benm su andakı evm mustakıl ama eskı ev kayn pederden kaldı bende 2 ARTI Bir kucuk yıne ama bence en ıyısı mınık tatlıs

bazen tvde bakıyorum şah şahlı evler saray gıbı ama ınsan oturmaya kıymaz ne bıleyım abartılı yanı

Yok ben almıyorum evlenirken aldığım eşyaların üstüne bisey almadım. Tayinciyiz çünkü 🤷‍♀️
yaa canm oda zor yaa allah kolaylık versın alııyosun yere felan sonra tasınmak zorunda kalıyosun

Aynen canim göçebe bi hayat yaşıyoruz o biraz sıkıntı 🤨
bızımde akraba var asker her 2yıldan bır tasınıyo yanlıs degılsem esıde öğretmen o farklı yerde su an o farklı tayın cıktı kadını ayrı evlere gectıler ayrı sehir

bızımde akraba var asker her 2yıldan bır tasınıyo yanlıs degılsem esıde öğretmen o farklı yerde su an o farklı tayın cıktı kadını ayrı evlere gectıler ayrı sehir
O daha zor canim askerler çok tayin görüyorlar biz o kadar değiliz Allahtan

bu olaylar gecsın canm cıkcaz gezcez dukkanları paylaşırım yardımcıda olursunuz fıkırlerınızle yenı evde mutfaktata koltuk ıcın yer olucak balkonda kocaman bende dusundum l koltuk alayım yazn balkona koyarım cam balkon manzarasıda dağlara felan bakıyo cok hoş yanı
Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin balım

Back
X