• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık PCOSLU OLUPTA GEBE KALMAYA ÇALIŞANLAR BUYRUN İÇERİ👇👇

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlarrr bugün eşim evde çok giremiyom 🙈 ovulasyon testiyle ilgili aşağıdaki yazıyı buldum. Test saatlerimizi buna göre ayarlayabiliriz 😊🤗 Y yellowaseline -Yagmur- -Yagmur-

Eklentiler

• IMG_20200414_174837.webp
    IMG_20200414_174837.webp
    36,7 KB · Görüntüleme: 27
Sağol canim 😁 ben sabah başladim bile dedim nasıl olsa hamile değilim belki onun sayesinde gelmiştir😜 kuzum siz ovulasyon testine başladınız mı başlayacak misiniz oraları kaçırdım ben
Aaa olabilir belkide öyle geldi 🙈 Bugün ovulasyon testinin 2.günü benim kuzumn başladım yani, bilge de başlıyordu bugün, yağmur da sipariş verdi 2 güne gelir onunkide ;) sen ovulasyon düşünüyo musun?

KIZLar akıntı akıntı diye diye akıntımı getirdiniz 🙈🙈 çok şaşkınım suan bayadır görmemiştim böle bişey sizce yumurtladım mı ben Ya

Aaa olabilir belkide öyle geldi 🙈 Bugün ovulasyon testinin 2.günü benim kuzumn başladım yani, bilge de başlıyordu bugün, yağmur da sipariş verdi 2 güne gelir onunkide :KK66: sen ovulasyon düşünüyo musun?
Süpermiş hadi bakalım sizi arkadan takip ederim bende. Evet canim aldım testlerimi yapılmak için beni bekliyorlar uslu uslu 😃

Back
X