• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık PCOSLU OLUPTA GEBE KALMAYA ÇALIŞANLAR BUYRUN İÇERİ👇👇

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cok heyecanlıyım ilk defa kullanıcam ve cok ümitliyim bu aydan Meryem süresi bana umut verdi cok

Yok canm Bu gün iyim😊😊sadece cok azck dün ağrıyan yer sanki sızlıyo gibi sadece bu başka belirti felanda yok😥
Ya ne güzel işte hergun olcak diye bişe yok kuzum ıkı Makine çamaşır yıkadım hepsı benı beklıyor katlanmak üzere ayy yıldım ya😀 şunları katlıyım da tel de sarz olsun o ara işim bitmiyor yaaaa

Ya ne güzel işte hergun olcak diye bişe yok kuzum ıkı Makine çamaşır yıkadım hepsı benı beklıyor katlanmak üzere ayy yıldım ya😀 şunları katlıyım da tel de sarz olsun o ara işim bitmiyor yaaaa
Kolay gelsin Bebeğim🤣🤣Ayy benimde Var Canm Bende Kalkayımda ayayım yıkansın kurusun 6 saate anca bırakır 😕 Hiç halim yok Hava yağmurlu

Olur canım sıvı alımını kaçta bırakayım ?
Aslında canım hergün saat 4 te yapalım istiyorum gün içerisinde daha az sıvı alıyoruz akşamları çaydı meyveydi derken yiyoruz, akşam saat 6.30 gibi gelir eşim ben yemekten önce yaparım hemen, yarından itibaren de saat 4 te yapalım olur mu

Back
X