• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık PCOSLU OLUPTA GEBE KALMAYA ÇALIŞANLAR BUYRUN İÇERİ👇👇

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gayet koyu duruyor ama ovulasyon testleri hakkında pek bişey bilmiyorum sen yinede bugünleri degerlendir bence
can sabahkide koyuydu git gide soldu Buda onun gibi koyu gibi bende baş açamadm 🤣artk her günü değerlendirip yinede test Yapayım yinede 😘😘

Kuzum insülin direncin nasıl bilmiyorum ama kolay düşmüyor benimki. Aylardır kullanıyorum daha yeni normal seviyeye geldi. Benim ilk hamileliğimde aks değerin yüksek çıktı. Pcos da insülin direnci yüksek olduğu için gebelik şekeri çıkabiliyırmuş öyle söylemişti doktorum bi süre daha kullanmıştım. Bence tekrar kullanma da bi sorun olmaz. Hatta yumurta kaliten artar kilo vermeye yardımcı oluyor tokluk hissi veriyor...
EVet canım sagol yarın maaş günümüz alıp kullanmaya başlayacağım inşallah

Canımmm benım sağol iyi hatırlattın bugun biraz geç kalktım eşim evdeya geçen yarılarına kadar flim izliyoruz sımdı mutfagı toplucam o ara yaparım bugun biraz moralim bozuk 88 kg olmuşum 😀 sen nasılsın canmmm
Canım ben de şimdi akşam yemeğinden önceki hayıtımı içtim bozma moralini ve bence şeker ilacını iç sen, insüline direnci olan pcolularda o ilaçlar etkili baya

Canım ben de şimdi akşam yemeğinden önceki hayıtımı içtim bozma moralini ve bence şeker ilacını iç sen, insüline direnci olan pcolularda o ilaçlar etkili baya
HEm zayıflarımda 3 5 kilo bile versem yine iyi hamile kalınca zaten fazlasıyla alcam o kiloyu 😫

Aynen bebeğim, hayıt ve o ilaç eşittir bebiş olur inşallah 😍😍
Şimdi merak ettiğim bişe var kuzmm bizim adetler düzensiz ya dolayısıyla ne zaman yumurtladıgımızda belli değil dimi biz döngüyü 28 hesaplıyoruz ama kimbilir ne zaman bide bizim döngü 28değilse ayın ikisinde regl olmamak yine de gecikmiş sayılır mıyız cok karışık oldu galiba

Şimdi merak ettiğim bişe var kuzmm bizim adetler düzensiz ya dolayısıyla ne zaman yumurtladıgımızda belli değil dimi biz döngüyü 28 hesaplıyoruz ama kimbilir ne zaman bide bizim döngü 28değilse ayın ikisinde regl olmamak yine de gecikmiş sayılır mıyız cok karışık oldu galiba
Kuzum şimdi şöyle, dediğin gibi bizim adet döngümüz belli değil ve biz diğer insanlara göre daha yavaş yumurtluyoruz yani yumurtalarımız biraz nazlı. İnsanlar 14. Gün yumurtlarsın bizimkisi 20-25 arasını bulabiliyor, o yüzden hesaplamalar bizde tutmaz muhtemelen, işi şansa bırakmadan adet olana kadar gün aşırı ve kasıklarda yumurtlama gibi ağrı ya da belirti hissettiğimizde de her gün ilişki olmalı. Ben bu ay böyle yapacağım, yoksa kaçırırız

Canım Adet düzensiz olunca zor oluyomuş ya 😶 Bucudunu iyi tanıman lazım

Herkesin yapısı aynı degil ben 1.5 yıldır evliyim mesela en başından beri hiç korunmadık 1 yıl olunca doktora gittim pcos dedi şükür şimdi oldu bide çok düşünmek gerçekten etkiliyor benim bu ay açık ögretim okuyorum çocuk gelişimi sınavım vardı tamamen ona odaklandım hiç düşünmedim bide namaza başladım 1. 5 ay falan oluyor demekki anne olmak için dogru zaman buymuş herşey nasip hayatta inşallah en kısa zamanda meleginin güzel haberini alır hamiş oldugunu ögrenirsin
Ayy ne guzel inşallah bizim gibi pcolularin da olur

Kuzum şimdi şöyle, dediğin gibi bizim adet döngümüz belli değil ve biz diğer insanlara göre daha yavaş yumurtluyoruz yani yumurtalarımız biraz nazlı. İnsanlar 14. Gün yumurtlarsın bizimkisi 20-25 arasını bulabiliyor, o yüzden hesaplamalar bizde tutmaz muhtemelen, işi şansa bırakmadan adet olana kadar gün aşırı ve kasıklarda yumurtlama gibi ağrı ya da belirti hissettiğimizde de her gün ilişki olmalı. Ben bu ay böyle yapacağım, yoksa kaçırırız
PEki ne zaman gecikmiş sayılırız ne zaman test yapalım kuzmm

Back
X