• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık PCOSLU OLUPTA GEBE KALMAYA ÇALIŞANLAR BUYRUN İÇERİ👇👇

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
PCOS'luyum, 5 yıl önce doktor kontrolünde yumurta geliştirici bir ilaçla, soğan suyu, sonrasında incir havuç suyu destekleriyle birlikte hamile kaldım ve kızım 5 yaşında. Allah sağlıklı uzun ömür versin.

Görümcemin de PCOSu var o daha ileri boyutta. ama onun da çocuğu 8 yaşında.

PCOS için ilaçlarınızı kullanmanız ve beslenmenize de dikkat etmeniz gerekir. Allahın izniyle sizlerin de olur.
Sağolun ınsallah bir gün bizde ınanıcax olucagına😞

Bıkere geldi gitti düştü yani oyuzden cok boşluktayım insan hemen olsun istiyor 3 sene oldu artık canmm ınsan yoruluyor ınanki beklemek cok zor yas kaç tı senin
25 yaşındayım ben 1 buçuk yıllık evliyim. Düşünmeye başlamıştık ki Corona mevzusu çıktı işte. O yüzden biraz beklemeye karar verdik malum doğudayiz, hemen olmaz der bi başlarız, bir de olacağı tutar çok doktor sıkıntısı çekeriz sonra:)

Bıkere geldi gitti düştü yani oyuzden cok boşluktayım insan hemen olsun istiyor 3 sene oldu artık canmm ınsan yoruluyor ınanki beklemek cok zor yas kaç tı senin
canım Hamiş Ola biliypsun en azından bunu biliyosun kuzum 😣tabi zor ama gelincede 😊Mutluluktan unutuyosun her şeyi Senin adetin bitti demi? yeni aya başladınn

25 yaşındayım ben 1 buçuk yıllık evliyim. Düşünmeye başlamıştık ki Corona mevzusu çıktı işte. O yüzden biraz beklemeye karar verdik malum doğudayiz, hemen olmaz der bi başlarız, bir de olacağı tutar çok doktor sıkıntısı çekeriz sonra:)
San evet şu dönmelerde de hamile kalmaya çalışıyoruz biz Allah akıl fikrin versin bize 😀😀

bende bazı sebeplerle 😊 2yıl korundum ostemedim şimdife mumla arar oldum İnşAllah düşününce direk aynı ay hamiş kalırsın

San evet şu dönmelerde de hamile kalmaya çalışıyoruz biz Allah akıl fikrin versin bize 😀😀
Ay estağfurullah 🙈 senin bulunduğun yer ve koşullar buna uygundur, denemeye devam etmeyi secmissindir:)) ama bence uzulme, hamile kalabildiğini görmüşsün, yine olur😍😍

bende bazı sebeplerle 😊 2yıl korundum ostemedim şimdife mumla arar oldum İnşAllah düşününce direk aynı ay hamiş kalırsın
İnsallah.. ben ilaçla korunmuyorum ama onun bi farki var mı yoksa hepsi aynı kapıya mi cikiyor

b
canm bende ilaç kısırlaştırı diye düşündüm 🤣 normal kprundum ama yine Olmuyo 🤣
Artık hayırlısı diyelim🙈🙈 geleceği zamanı biliyor bebisler diyelim😍 yoksa üzüntü stres yapılır, o da çok etkiler:)

kızlarr Test yaptım sabahki gibi koyu hala acaba Gecemi çatlayacak

Eklentiler

• 15865234373947546068523601997663.webp
    15865234373947546068523601997663.webp
    32 KB · Görüntüleme: 21
Kızlar eşim yanlışlık la diaformin almış ☹️ Etken maddesi aynı ama bilemedim doktorlar sürekli glifor yazıyor sonuçta 🤔

riske atma yaa iade et olmazmı canm
Glifor bazıları hamilleliktete içiyor yani o ilacı ilk defa duydum yinede sen Arasanmı acaba doktorunu her şeyde internetde araştırmayla olmuyo 🤔 Her kesin Bunyede aynı olmuyo

Back
X