• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık PCOSLU OLUPTA GEBE KALMAYA ÇALIŞANLAR BUYRUN İÇERİ👇👇

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eklentiler

• 20200410_170541.webp
    20200410_170541.webp
    45,2 KB · Görüntüleme: 17
doğru atmışımdır İnşAllah lh varmı burda ben pek anlamıyorum

Bi kaç gün yap bence canım testi silikleşirse anlarız çatlamış. İlk idrarla yapmaman gerekiyor su alımına dikkat et bide aynı saatlerde yapmaya çalış canım
evet can 4gübdür deniyoeum ama bu gün cok koyu yani fark var bariz aynı saat yapıyorum su tüketmeden

Kızlar nasılsınız 😊 yazdıklarınız okudum😊 buarada ovu testi için bikaç bişey söyliyeyim lh değeri yüksek olanlarda bi işe yaramıyor iki ay önce denemiştim ben de hrp pik çıkıyordu hatta birazdan bulursam fotolarını atayım size doktoruma danıştığımda yumurtlama günlerini göstermez lh yüksek olduğu için demişti ben de bırakmıştım yapmayı elimde de bi sürü test kaldı🤭
Bende yapmıyorum güvenemiyorum onlara

Arkadaşlar bende pkoluyum tam bi senelik evliyim evlendikten 4 ay sonra hamile olduğumu öğrendim sadece 1 hafta sürdü dış gebelikmiş iğnemi olduğum halde düşmedi ve içimde patladı acilen ameliyata alındım. Bu gebeliğimden sonra hamile kalamadım bu ay doktorum klomen verdi regli düzensizliğim var acaba evde idrar testini ne zaman yapmalıyım

Arkadaşlar bende pkoluyum tam bi senelik evliyim evlendikten 4 ay sonra hamile olduğumu öğrendim sadece 1 hafta sürdü dış gebelikmiş iğnemi olduğum halde düşmedi ve içimde patladı acilen ameliyata alındım. Bu gebeliğimden sonra hamile kalamadım bu ay doktorum klomen verdi regli düzensizliğim var acaba evde idrar testini ne zaman yapmalıyım
Merhaba Canım Gecmiş Olsun Adetin gecmesini beklemen en mantıklısı bence tabii sabırsəz değilsen 😊benim gibi

hamilelik testi demi senin dediğin)?

Hani şüpheli ilişkiden 17 18gün sonra test yapılması daha garantiymiş

Merhaba kızlar konuya gözüm takıldı bi bakayim dedim de, inofolic benim doktorum da önermişti. Çok hafif pcos görüyorum ama önemli birşey değil demişti. Ne işe yarıyor inofolic tam olarak? Ben sadece folikasit diye içiyordum onu.
Canım merhaba hoşgeldin. İnofolic içeriğinde inositol var ve biz pcos ların kalitesiz olan yumurtalarının kaliteli hale gelmesine yardımcı oluyor. Regl dönemlerini de düzene sokuyor dolayısıyla yumurtlama gerçekleştiği için..

Canım merhaba hoşgeldin. İnofolic içeriğinde inositol var ve biz pcos ların kalitesiz olan yumurtalarının kaliteli hale gelmesine yardımcı oluyor. Regl dönemlerini de düzene sokuyor dolayısıyla yumurtlama gerçekleştiği için..
Teşekkür ederim açıkladığın için ♥️ bugün kızlar da yardımcı oldu baya 😍 biraz bilinçsizim de bu konuda.🙈🙈

Back
X