• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık PCOSLU OLUPTA GEBE KALMAYA ÇALIŞANLAR BUYRUN İÇERİ👇👇

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aa sen miydin o bende varya hatırlamaya çalışıyorum 2 saattir 😁 canim senin kaçıncı günün c life ta. Instagramdan bakıyorum millet yumurtalarımızın büyüdüğünü bile hissediyoruz ufak ufak ağrıyo yazmışlar. Bende şuanda hiç agri sizi bisey yok. Sende var mı

Hahah bana göre erken ben 2 3 gibi uyuduğum için 😁
Ben o saate bayılırım ahhaha uyku bastırdı beni valla Yarında dışarı cıkcam ya 8 de uyanıyorum yağmurlu hava gec gidiyo işe diye yoksa 7 6 da uyanıyom bazen

Ben o saate bayılırım ahhaha uyku bastırdı beni valla Yarında dışarı cıkcam ya 8 de uyanıyorum yağmurlu hava gec gidiyo işe diye yoksa 7 6 da uyanıyom bazen
Çalışırken bende normalde 7de uyanıyorum akşam 11de uyuyorum senin gibi. Kalktığın saate göre gayet normal bu saatte yatman canim 👍

Çalışırken bende normalde 7de uyanıyorum akşam 11de uyuyorum senin gibi. Kalktığın saate göre gayet normal bu saatte yatman canim 👍
🤗🤗evet canm calışmasamda eşime göre düzene girdi uyuma saatim öptüm sizlerii

🤗 nasıl gidiyo canim
Bugün reglimin 10.günü henüz pik değil ovulasyonum canım 😊 saat 5 gibi yapıyorum ovulasyonu. Saat 3 kadar bol su içiyorum. Öğleden sonrada spor. Çünkü spor yapmadığım ve su tüketmediğim ay clife bende işe yaramadı 🙈🙈 Senin nasıl gidiyor kaçıncı gündesin ?

Back
X