GunaydiinnnGünaydn Kızlarrrr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
GunaydiinnnGünaydn Kızlarrrr
Bilinç altına yerleşmiş canim herhaldeKızlar size komik bir şey anlatıcam rüyamda yumurtalıklarımı gördüm sjdjdjd bana diyorlar ki “hayır büyümeyi ve çatlamayı düşünmüyoruz üstümüze gelme”ben şok
![]()
Test yapacakmısn bugünSjdjdjd aynen valla![]()
Kızlar size komik bir şey anlatıcam rüyamda yumurtalıklarımı gördüm sjdjdjd bana diyorlar ki “hayır büyümeyi ve çatlamayı düşünmüyoruz üstümüze gelme”ben şok
![]()
11.30 dan beri bir şey yiyip içmiyorum, 1 saat sonra test yapacağımBilinç altına yerleşmiş canim herhalde![]()
Bu gün yarın yumurtlarsın11.30 dan beri bir şey yiyip içmiyorum, 1 saat sonra test yapacağım![]()
Hadi bakim az kaldi bekleme kervanina katıl sende11.30 dan beri bir şey yiyip içmiyorum, 1 saat sonra test yapacağım![]()
Valla ben sen merak ediyorumBu gün yarın yumurtlarsın![]()
Yumurtlarsam ben şokHadi bakim az kaldi bekleme kervanina katıl sende![]()
Bol su iç bugunlerde hemen olurYumurtlarsam ben şok![]()
20 dk sonra test yapıcamBol su iç bugunlerde hemen olur![]()
Sonucu bizede at bebegim20 dk sonra test yapıcam![]()
Gunaydın canımGünaydn Kızlarrrr
BENım eşimde. Bu sabah saat 6 gibi ikimizde uyuyoruz ama yaklaştı bana napıyonn dedim çatlamıştır hadi diyo uykuda dedi bunu Gül gül uykumuz dagıldıKızlar size komik bir şey anlatıcam rüyamda yumurtalıklarımı gördüm sjdjdjd bana diyorlar ki “hayır büyümeyi ve çatlamayı düşünmüyoruz üstümüze gelme”ben şok
![]()
Valla ben sen merak ediyorum
Oyle umutsuzluk yok canim bu yola başımızı koyduk artik vazgecmeeben kendimden umudu kestim bee kızlar
artk olmuycak bilmiyorum bıktmmm gercekten beklemekten