• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık PCOSLU OLUPTA GEBE KALMAYA ÇALIŞANLAR BUYRUN İÇERİ👇👇

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar bu topik bütün pcoslu olup ta hamile kalmaya çalışanların olsun.. burada deneyimlerimizi tecrübelerimizi yapacaklarımızı ve yaptıklarımızı herseyi paylaşalım bi nebzede olsa birbirimize yardımcı olabilirsek ne mutlu bize birbirimizin Sevinçini de üzüntüsünü de bu topikte yaşayalım varmısınız🤗🤗 ben suan reglimin ikinci günün deyim ve bugun itibariyle hayıt tohumu basladım yumurtamaya kadar geçen süre 12 gün sabah akşamm birer bardak olarak içip bırakıcam... daha oncede bu şekilde hamile kalmıştım ama düşük yapmıştım malesef .. nedendir bilmiyorum ama bu Aydan cok ümitliyim HEPİMİZİN ALLAH YARDIMCISI OLSUN RABBİM KİMSEYİ EVLAT HASRETİYLE SINAMASIN HEPİMİZE İKİZ İKİZ ÜÇÜZ ÜÇÜZ BEBEKLER VERSİN İNŞALLAH ❤🤗 :anneadayı::anneadayı::anneadayı:

Civan percemi aslan tohumu hayıt otu özellikle bunu söylediler di bende de soğan suyu pek denemedim ama ise yarayanlar varmış

Tekli olan bugünki, diğeri de dünle birlikte çektim

Eklentiler

• 84FFBD47-AC29-4B52-976B-8583A7D3E7F7.webp
    84FFBD47-AC29-4B52-976B-8583A7D3E7F7.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 18
  • BB50FA32-4376-4E9F-951B-801CF0913E01.webp
    BB50FA32-4376-4E9F-951B-801CF0913E01.webp
    40,4 KB · Görüntüleme: 23
Kuzum bence yumurtlama Yok daha çünkü hissetmiyorum da bişey ve ben geç yumurtlarım, erken bana daha, ama sizin için yine sen bugün ilişki olsun ne olur ne olmaz
Canim her ay yumurtlaman aynı zamanda olmayabilir belkide bu ay erken yumurtluyorsundur çünkü çizgi gayet koyu renkte

Back
X