• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pcos'luların Buluşması 🩷

• Konu Sahibi Konu Sahibi bfbf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Selam kızlar, pcostan çok çekmiş ve çekmeye de devam eden biri olarak aslında ben zayıf pcoslulardanım insülin direncim yok ancak 2.5 yıldır çocuk istiyoruz ve bu süreçte çeşit çeşit vitaminler, ilaçlar, folikül takipleri, çatlatma iğneleri ,2 başarısız tüp bebek derken elde edebildiğim sadece bir boş gebelik bir dış gebelik oldu ki bu dönüm noktasıydı bir yumurtalığım alındı bu yüzden. Mental olarak pek iyi değilim etrafında pcoslu olup hamile kalanları görmek bana umut oluyor:)
Merhaba ben Ocean Polysitol ve Glifor kullandığım ilk ay hamile kaldım 14 senedir pcos'um inşallah sizlere de umut olurum 🩷

Merhaba ben Ocean Polysitol ve Glifor kullandığım ilk ay hamile kaldım 14 senedir pcos'um inşallah sizlere de umut olurum 🩷
Ben de 4 aydır kullanıyorum polysitol inşallah ben de faydasını görürüm. Yaşınız kaç sizin? Ben önceden yumurtlardım iyi biliyorum akıntım olurdu hep. Ama son yıllarda bayağı azaldı yaşla beraber böyle oldu sanırım

Ben de 4 aydır kullanıyorum polysitol inşallah ben de faydasını görürüm. Yaşınız kaç sizin? Ben önceden yumurtlardım iyi biliyorum akıntım olurdu hep. Ama son yıllarda bayağı azaldı yaşla beraber böyle oldu sanırım
27 yaşındayım ben

Tavsiyen için teşekkürler ocean polysitol kullandım canım sadece adetimi düzene soktu hamilelik oluşmadı bende

Merhaba ben 74 kilodayım. 14 senedir pcos var ve yumurtam geç çatlıyor döngüm 36 gün neredeyse. evlendim ve 2.ayımda hamile olduğumu öğrendim bu sonra kimyasal gebelik oldu. Doktorlara git gel yaptık ve bana pcossun sağ overde çok fazla kimyasalda olsa gebe kalmışsın korunmayı bırak ve hemen hamile kalmaya çalış dediler. sonra inositol'ü çok aradım araştırdım en iyi ocean'ın olduğunu hissettim o ay bana doktorum glifor'da verdi. pcosla benzer hücre hasarı yaptığı için o da tedavi ediliyomuş öyle okudum. D vitamini+Ocean Polysitol+Glifor+CoQ10'i ilk kullandığım ay tekrar hamile kaldım çok şükür bugün 9+0 olduk 🐣
CoQ10 nedir hangi markanın birde mfk yöntemininduydun mu acaba işe yarar mı ki

Back
X