Pcosluyum bugün tüp bebek sürecine başladım 😃

Canım bende pcos hastasıyım 2,5 senelik evliyim evlendigim ilk ay kendigilimden hamile kaldım boş gebelik oldu sonra hiç olmadı ve aşılama oranı düşük diye direk tüp bebeğe başladık ilk denemede pozitifi gördük tek embiriyo koydular şuan 12+6 günlük olduk çok şükür. Sana şunu söyleyebilirim pcos olup hamile asla olmayan görmedim sadece normal yolla zorluyor yine olmaz değil ama tedavide şans baya yüksek oluyor bende 19 tane yumurta toplandi yumurta sayına bakma hiç kalitesi önemli kimisinde 30 40 daha fazla oluyor ama kaliteli az oluyor bende 19 hepsi kaliteli çıktı dollendi biz akıllı teknolojiyle en kalitelerini dondurttuk 9 tane dondurttuk toplam 1 transfer oldu 8 adet kaldı umarim sende de çok güzel geçer herşey hiç stres yapma akışına bırak herşeyi rabbim tedavini hayırlı etsin inşallah ☺️🙏
Bende bugün ikinci doz ignemi oldum. İlk denemenizde mi tuttu sizin adınıza çok sevindim inşallah bizde bu sevinci yaşarız ☺️ eşiminde benim de o kadar çok ihtiyacımız var ki

Bende bugün ikinci doz ignemi oldum. İlk denemenizde mi tuttu sizin adınıza çok sevindim inşallah bizde bu sevinci yaşarız ☺️ eşiminde benim de o kadar çok ihtiyacımız var ki
Evet canim ilkte tuttu inan pcos olarak tüp bebekte şansımız daha yüksek umarim sende sağlıkla ilkte görürsün bu arada taze olmadım 2 ay rahim dinlendirme yaptık ☺️

Evet canim ilkte tuttu inan pcos olarak tüp bebekte şansımız daha yüksek umarim sende sağlıkla ilkte görürsün bu arada taze olmadım 2 ay rahim dinlendirme yaptık ☺️
Benim de en az bir ay dinlendirme olacağını söyledi doktorum. Dinlendirken yumurta dondurma işleminde ekstra ücret aldılar mi

Benim de en az bir ay dinlendirme olacağını söyledi doktorum. Dinlendirken yumurta dondurma işleminde ekstra ücret aldılar mi
Bu merkezden merkeze değişiyor sanırım bir de mesela rahim dinlendirme her ay için ekstra mı ücret alınıyor?
Yarın unutmazsam soracağım

Evet canim ekstra dondurma ücreti alındı ama tabiki diğer embiriyolarda donuyor 1 sene ücreti yani transferden sonrada dondurma işlemi diğer embiriyolarda devam ediyor

Kizlar bugün tüp bebek tedavisine başladim 4 yıllık evliyim. 2 kez aşılama oldum pcosluyum bir yanım çok heyecanlı çok mutlu bir yanım çok endişeli sizlerden var mı pcoslu olup tüp bebekle hamile kalan veya tüp bebeğe başlayan
Hayırlı olsun inşallah ilk seferde hamiş kalırsın 🥰. Bende pcosluyum Allah nasip ederse transfer sürecine girdim sayılır. Adet olmayı bekliyorum ilaçlara başlamak için

Bursa bahceci

Siz nerede olacaksınız
Bende ankara bahceci. Rahim dinlendirme için her ay ücret alınmıyormus bir kere alınıyormus onun dısında doktor ne zaman uygun görürse transfer ediyormus. Yumurta toplama için gelinen gün yapılan ödeme kısmında yapılsada yapılmasada ödemesi alınıyor. Yapılmazsa iade ediliyormus . Birazdan isleme gireceğim 🍀

Kizlar bugün tüp bebek tedavisine başladim 4 yıllık evliyim. 2 kez aşılama oldum pcosluyum bir yanım çok heyecanlı çok mutlu bir yanım çok endişeli sizlerden var mı pcoslu olup tüp bebekle hamile kalan veya tüp bebeğe başlayan
Merhaba hayırlı olsun insallah istediginiz sonucu alırsınız ☺️ daha öncesinde yumurta buyutme veya aşılama denediniz mi? Bursa bahceciyi bende merak ediyorum fiyatlar nasıl acaba

Merhaba hayırlı olsun insallah istediginiz sonucu alırsınız ☺️ daha öncesinde yumurta buyutme veya aşılama denediniz mi? Bursa bahceciyi bende merak ediyorum fiyatlar nasıl acaba
Aşılama denemedim ama pcoslarda oranın çok düşük olduğunu bilmiyordum denerken. Bursa bahçeci Sabri bey doktorum, iyi biri ama normale göre ücretleri biraz fazla. Eurofertile görüşmeye gittim o biraz çok şişiriyor güven vermedi %98 olumlu sonuç alırız dedi. Dondurma işlemi hariç 46500 bahceci. Dondurma ilaçlar filan sanırım 70-75 tutacak gibi. Eurofertil 36 bindi tabi ona da ilaç filan eklenecek ekstra. Ön görüşmeler ücretsiz dinlersiniz bı gidip konuşun o kadar para veriyorsunuz güven veren biri olsun

Bende ankara bahceci. Rahim dinlendirme için her ay ücret alınmıyormus bir kere alınıyormus onun dısında doktor ne zaman uygun görürse transfer ediyormus. Yumurta toplama için gelinen gün yapılan ödeme kısmında yapılsada yapılmasada ödemesi alınıyor. Yapılmazsa iade ediliyormus . Birazdan isleme gireceğim 🍀
Nasıl ağrılı oldu mu kaç gün ilaç kullandınız. Kaç yumurtaniz toplandı

O zaman bizim baya pahalı olacak şimdiden 46 bin zaten birde dondurma olursa 52-55 filan olur
Yani gittiğin merkeze göre değişir tabiki kuzum bende tedaviye başlarken sadece ilaç ve hastane ücreti diye düşündüm ekstra dondurma cikti ekstra biz birde akıllı teknolojiyle en kaliteli embiriyolari sectirdik. Transfer den sonrada kullandığım ilaç oldu baya onlarda tuttu fiyat olarak baya ama tabi rabbim sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin çok güzel hisler değiyor herşeye umarum herşey çok güzel olur ❤️🙏

Yani gittiğin merkeze göre değişir tabiki kuzum bende tedaviye başlarken sadece ilaç ve hastane ücreti diye düşündüm ekstra dondurma cikti ekstra biz birde akıllı teknolojiyle en kaliteli embiriyolari sectirdik. Transfer den sonrada kullandığım ilaç oldu baya onlarda tuttu fiyat olarak baya ama tabi rabbim sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin çok güzel hisler değiyor herşeye umarum herşey çok güzel olur ❤️🙏
Bebek tutsun da 100 bin de gitsin önemli değil , tutmazsa tekrar para denklestir bul git derken yine en az 1-2 sene kaybımiz olacak umarım ilkte tutar maddi ve manevi insan mahvoluyor. Aşılama da bile çöktüm ben

Back
X