- 20 Aralık 2023
- 398
- 78
- 18
- 29
İnşallah en kısa sürede sağlıcakla olurBen 2 yıldır evliyim hiç korunmadık ama olmadı her seferinde hayal kırıklığı yaşadim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah en kısa sürede sağlıcakla olurBen 2 yıldır evliyim hiç korunmadık ama olmadı her seferinde hayal kırıklığı yaşadim
İnşallah canım sanada banada nasip olsun isteyen herkese artık hayal kırıklığı yaşamayalım bu sefer güzel haberler alırız inşallahİnşallah en kısa sürede sağlıcakla olur![]()
Bence testi tekrarla yada kan ver varsa belli olur güzel haberler bekliyorum inşallahKızlar merhaba bende de pkos var bundan dolayı regli gecikmesi,düzensizliği yaşıyorum ancak birsey sormak istiyorum sizlere; 6 ay önce tarlusal kullandım o zamandan sonra hep ayın 14,15,17 si gibi regli oldum ama lekelenme şeklindeydi 3-5 gün gibi sürüyordu bu ay olmadım ancak 14 yada 15inde test yaptım silik çıktı gölgeli gibi hala gelmedi, 16,17 sinde sol kasık ağrım,sırt ağrım çok çok fazla oldu ve 16 sında sanırım çok çok az nokta kadar açık kahverengi damla gelmiş az önce test yaptım(artımed,ancak testin üzeri hep cizikti bozuk gibi)hicbirsey çıkmadı sizce nedendir ilk yaptığım
Canım kan vermek istemiyorum aslında geçen aylarda çok fazla şüphem oldu ,testler pozitif çıktı kan verdim negatif sonrasında hep üzüldük vs. En son kendimi şartladım.Birde ben geçen yıl düşük yaptım ama o gebeligimde çok fazla belirtim vardı şuan o kadar yok belkide değilim diyorumBence testi tekrarla yada kan ver varsa belli olur güzel haberler bekliyorum inşallah
İşte kaset testler yanıltıcı olabiliyor o yüzden kan daha net ve kesin bilgidir diye tabiki hepimiz şehirde olmadığımız için kan verme biraz zor oluyor ben köyde kalıyorum her istediğimde kalkıp hastaneye gidemiyorum o yüzden içimde hep bi şüphe oluyor belirsizlik içinde kalıyorumCanım kan vermek istemiyorum aslında geçen aylarda çok fazla şüphem oldu ,testler pozitif çıktı kan verdim negatif sonrasında hep üzüldük vs. En son kendimi şartladım.Birde ben geçen yıl düşük yaptım ama o gebeligimde çok fazla belirtim vardı şuan o kadar yok belkide değilim diyorum![]()
Haklısınız,sizin belirtileriniz nelerdi acabaİşte kaset testler yanıltıcı olabiliyor o yüzden kan daha net ve kesin bilgidir diye tabiki hepimiz şehirde olmadığımız için kan verme biraz zor oluyor ben köyde kalıyorum her istediğimde kalkıp hastaneye gidemiyorum o yüzden içimde hep bi şüphe oluyor belirsizlik içinde kalıyorum
Divina ilaç sonrası 4 gün erken adet oldum hafif kanamayla yani normal adetlerime kıyasla 3/1 kadar anca vardı 6 gün sürdü temizlendikten 10 gün sonra tekrar 4 gün süren soluk kırmızı renkte akıntı gibi tuvalete gidince gelen kanama oldu ve adetten çıktığımdan beri göğüs hassasiyetim var şimdide kasıklarımdan belime vuran ağrı oluyor bide kasıklarımda karnımda bi sertlik doluluk hissi var gibiHaklısınız,sizin belirtileriniz nelerdi acaba
Canım hep duyuyorum kasiklarimda doluluk,şişlik vs gibi cümleleri de nasıl oluyor ya anlamadım benDivina ilaç sonrası 4 gün erken adet oldum hafif kanamayla yani normal adetlerime kıyasla 3/1 kadar anca vardı 6 gün sürdü temizlendikten 10 gün sonra tekrar 4 gün süren soluk kırmızı renkte akıntı gibi tuvalete gidince gelen kanama oldu ve adetten çıktığımdan beri göğüs hassasiyetim var şimdide kasıklarımdan belime vuran ağrı oluyor bide kasıklarımda karnımda bi sertlik doluluk hissi var gibi
Normal zamanlara göre daha şişkin duruyor kasık bölgesinde hareket edince eğilince bişey yapınca sanki orda bişey var gibi bi his oluyorCanım hep duyuyorum kasiklarimda doluluk,şişlik vs gibi cümleleri de nasıl oluyor ya anlamadım benben kasiklarima yada karnima bakıyorum ancak hicbirsey göremiyorum ,tarif edebilir misin rica etsem
![]()
Benim yanımda test yok alabilirsem evde yapıcam almazsam hastaneye gittiğimde kan vericem bekliyorum şimdilikTest yaptınız mı yada kan verdiniz mi pkos olanlarda(bazı kisilerde) gec döllenme oluyor,takibi de zor oluyor maalesef,bence testi ara ara hep tekrar edin,benimde yine başladı mesela sol kasık ağrısı bekleyeceğim birkaç gün