Merhaba canım senin durumun ne oldu test falan yaptın mı yoksa benim bu sabah leke geldi ağrım var regl oldum galibaAynı durumu bende yaşıyorum test yapmak için adetimin gecikmesini bekleyeceğim bana haber verir misin test yaparsan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba canım senin durumun ne oldu test falan yaptın mı yoksa benim bu sabah leke geldi ağrım var regl oldum galibaAynı durumu bende yaşıyorum test yapmak için adetimin gecikmesini bekleyeceğim bana haber verir misin test yaparsan
Canım aslında benim 24 haziranda regl olmam lazımdı 3 gün kahverengi leke yaşadım ama iğne ucu kadardı devamlı bir şekilde geliyordu sonra o gece ilişki oldu ilişkiden sonra iki peçete pembe leke geldi yoğundu ama rengi pembeydi sonra sabah kalktım regl oldum aşırı koyu ve pıhtılıydı. Reglimden sonra geçen ay sürekli olan bel ağrım da geçti acaba kimyasal mıydı bilmiyorum ayın 20sinde oldum 7 gün sürdüMerhaba canım senin durumun ne oldu test falan yaptın mı yoksa benim bu sabah leke geldi ağrım var regl oldum galiba
Sen oldun mu inşallah hamilesindirMerhaba canım senin durumun ne oldu test falan yaptın mı yoksa benim bu sabah leke geldi ağrım var regl oldum galiba
Bende regl oldum eşim uzakta geldiğinde aşılamaya gidecez büyük ihtimalleCanım aslında benim 24 haziranda regl olmam lazımdı 3 gün kahverengi leke yaşadım ama iğne ucu kadardı devamlı bir şekilde geliyordu sonra o gece ilişki oldu ilişkiden sonra iki peçete pembe leke geldi yoğundu ama rengi pembeydi sonra sabah kalktım regl oldum aşırı koyu ve pıhtılıydı. Reglimden sonra geçen ay sürekli olan bel ağrım da geçti acaba kimyasal mıydı bilmiyorum ayın 20sinde oldum 7 gün sürdü
Hayırlısı olsun canım inşallah güzel haberler verirsin haber verBende regl oldum eşim uzakta geldiğinde aşılamaya gidecez büyük ihtimalle
İnşallah hayırlısıyla zamanını bekliyorumHayırlısı olsun canım inşallah güzel haberler verirsin haber ver
Canım durumlar nelerİnşallah hayırlısıyla zamanını bekliyorum
Durumum aynı eşim Bursa'da çalışıyor bende bu ay devlet Hastanesi'ne bi doktora gittim iyi konuştu dedi rahminde her hangi bi sorun yok temizdir sadece pcos var onun içinde daha önce kullandığım ilaçları sordu anlattım başka bi ilaçtan bahsetti yaşın küçük olduğu için tedavi yapabilirsin hala dedi eşimin durumu içinde testini devlet Hastanesi'nde tekrar ettirsin dedi özeller bilerek tedavi uzasın diye böyle çıkarabiliyor muş sonuçlarımıza göre tedavimizi yapıcak gerekirse aşılamada yapabiliriz dedi bekliyorum hayırlısı inşallahCanım durumlar neler
Anladım canım hayırlısı olsun bak en azından rahimde sorun yokmuş ilişki sıklığı olmadığı için olmuyor olabilir genelde doktorlar reglden sonra gün aşırı şekilde öneriyorDurumum aynı eşim Bursa'da çalışıyor bende bu ay devlet Hastanesi'ne bi doktora gittim iyi konuştu dedi rahminde her hangi bi sorun yok temizdir sadece pcos var onun içinde daha önce kullandığım ilaçları sordu anlattım başka bi ilaçtan bahsetti yaşın küçük olduğu için tedavi yapabilirsin hala dedi eşimin durumu içinde testini devlet Hastanesi'nde tekrar ettirsin dedi özeller bilerek tedavi uzasın diye böyle çıkarabiliyor muş sonuçlarımıza göre tedavimizi yapıcak gerekirse aşılamada yapabiliriz dedi bekliyorum hayırlısı inşallah
Geçtiğimiz 6 ay öyle denedik ama olmadıAnladım canım hayırlısı olsun bak en azından rahimde sorun yokmuş ilişki sıklığı olmadığı için olmuyor olabilir genelde doktorlar reglden sonra gün aşırı şekilde öneriyor
Anladım canım hayırlısı olsun hakkımızda bakalım bekleyelimGeçtiğimiz 6 ay öyle denedik ama olmadı
Aynen inşallahAnladım canım hayırlısı olsun hakkımızda bakalım bekleyelim