Pcosu olup yoğun tüylenme yaşayan var mı aranızda nasıl çözüm buldunuz ??

yasamaktanbikanbiri

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2025
15
0
1
22
Şuanlık lazere gidiyorum ama çıkmaya devam ediyorlar bitince yine çıkacak. Hastanede alex yaptırıyorum ama yine etki edeceğini düşünmüyorum. Bi çöz bulan var mı ya da iğneli yaptırıp sonuç alan. Bi arkadaşım da benim durumumda o hiç takmıyor ama ben çok üzülüyorum.. benim göğsümde de tek tük de olsa var ama siyah oldukları için çok rahatsız oluyorum iğneli yaptırdım bi 6 7 seans ama etki etmedi hala varlar. Hormon ilacıyla beraber etki eder mi acaba

Lazer geçmişi olup tüm vücut iğneli epilasyon yaptırmış biri olarak kesinlikle iğneli epilasyon tek çare oluyor vakit kaybetmeden iyi bir yerde başlayın derim

Lazer geçmişi olup tüm vücut iğneli epilasyon yaptırmış biri olarak kesinlikle iğneli epilasyon tek çare oluyor vakit kaybetmeden iyi bir yerde başlayın derim
Şuan öğrenciyim ve benim her yerimde var bi gözümün üstünde kıl yok öyle söyleyebilirim göğüs bölgeme geçen sezon yaptırdım ekimde tekrar başlayacağım aynı kadına ama umutsuz durumdayım 🥲 sizin bi hormon probleminiz var mıydı

tüm vücut iğneli nasıl yaptırdınız ya sadece bir bölgede bile acısından durulmuyor demişti yaptıran bir arkadaşım.ben de çok istiyorum lazerle bitmiyor asla ve uzun süredir gidiyorum iğneliyi kime sorsam çok acır yaptıramazsın diyor

tüm vücut iğneli nasıl yaptırdınız ya sadece bir bölgede bile acısından durulmuyor demişti yaptıran bir arkadaşım.ben de çok istiyorum lazerle bitmiyor asla ve uzun süredir gidiyorum iğneliyi kime sorsam çok acır yaptıramazsın diyor
işlem yaptırdığınız kişi iyiyse bence acısı çok dayanılabilir eğer zorlayan bir yer olursa anestezi kremleri var doğru şekilde kullanınca gayet işe yarıyor aşırı yüksek akım kullanan iğneyi cilde saplayan kişiler var o şekil işi bilmeyenler çok acıtıyor

Şuan öğrenciyim ve benim her yerimde var bi gözümün üstünde kıl yok öyle söyleyebilirim göğüs bölgeme geçen sezon yaptırdım ekimde tekrar başlayacağım aynı kadına ama umutsuz durumdayım 🥲 sizin bi hormon probleminiz var mıydı
Pcos tanım vardı umutsuz olmayın iki eliyle hızlı çalışan makul fiyatlı bir yer bulun yavaş yavaş tamamlarsınız elbet bitiyor

Pcos tanım vardı umutsuz olmayın iki eliyle hızlı çalışan makul fiyatlı bir yer bulun yavaş yavaş tamamlarsınız elbet bitiyor
İnşallah gerçekten baktıkça kötü oluyorum kendime sanki ömür boyu bunla yaşayacak gibi evlilik falan da düşünemiyorum gelen teklifleri de reddediyorum aşırı özgüvenimi düşürüyor..gittiğim kadın evde yapıyor önceden yeri varmış kapatmış yaşlı biri ama sizin yukarda dediğiniz gibi iğneyi saplıyor sanki yani dibine kadar sokuyor öyle olduğu için mi çok canım yanıyor acaba

Back
X