• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

peçete gibi kullanılıp atıldım

Keske butün yatırımı kendine yapsaydın........bende dahil kadınlar öğrenemedi ask sevgi baglilık bunların modasi geceli cok oldu.......güclu olan ve tum yatirımları kendine yapan kazanır.......diger turlu insanlarin gozünde ezikmiş gibi algilaniyorsun
Kardesim bile is bulduktan sonra bana olan tavirları saygisı degisti bak dusün
Evlensen daha mi iyiydi......burnundan getirirdi
Olanlari fazla buyutme.......ona yaptıklarini simdi kendine yapacaksın

yardımcı oldum en azından haklısın kimseyi kendimin önüne gecirmemeyi öğrendim.

Kimseye fazla değer vermeyeceksin bu dünyada. sevgili, dost vs..
Çok sevdiğim bir şairin sözü var hep aklıma gelir:

Bazen hak etmediği değerleri sunarız sevdiklerimize. Onlar bile şaşırırlar ne olduklarına. Gözünde çok yükselttiğin, bir gün gerçekten yukardan bakmaya başlar sana. Senin yücelttiğin,
seni beğenmez. Uzaktan bakarsın eserine...

Bitirdi beni bu söz :43: simdi arasada en azından sesini duysam diye bekliyom kolay olmuyomuş bitti demekle

Bitirdi beni bu söz :43: simdi arasada en azından sesini duysam diye bekliyom kolay olmuyomuş bitti demekle

bende eski dostumu sildim attım
biz her zorluğu beraber aşmaya çalışmıştık hep yanında oldum destek oldum
ama o ne yaptı kendi yolunu bulur bulmaz beni sildi
benim halim nasıl iyi miyim merak bile etmedi
bazıları nankördür yapacak bir şey yok
gidene yol vermek yakışır
alışırsın bir süre sonra:34:

Son düzenleme:
bende eski dostumu sildim attım
biz her zorluğu beraber aşmaya çalışmıştık hep yanında oldum destek oldum
ama o ne yaptı kendi yolunu bulur bulmaz beni sildi
benim halim nasıl iyi miyim merak bile etmedi
bazıları nankördür yapacak bir şey yok
gidene yol vermek yakışır
alışırsın bir süre sonra:34:

iyilik yap denize at gibi bişi oldu hayat herkes için galiba

azcık kullanmış gibi oldum dedi ha? :9: kusura bakmayın sinirden gülüyorum..
5 yılı, o derin yaşanan -sonradan sadece senin derin yaşadığını anladığın- anları atlatmak için elbet bir süreç gerekecek ama olsun, dua edin kurtulmuşsunuz... ayrıca hiç sevmemiş ve hayatında kademe atlayınca bunu anlamış da olabilir.
zaman geçince anlayacak bir şeyleri belki ama geç olacak.
hayatınızda ders niteliğinde gerekli bir süreç yaşadığınızı düşünün.

iyilik yap denize at gibi bişi oldu hayat herkes için galiba

doğruyu söylemek gerekirse içimden iyilik yapmakta geçmiyor açıkcası. hani tamam karşılık beklemeden yapılır ama sen iyi ol dürüst ol üstüne haketmediğin muamele gör. bana ne küfürler etti cevap dahi yazmadım. 5 yıllık dostu- sevgiliyi tanıyamamak ne acı bişey:50:

azcık kullanmış gibi oldum dedi ha? :9: kusura bakmayın sinirden gülüyorum..
5 yılı, o derin yaşanan -sonradan sadece senin derin yaşadığını anladığın- anları atlatmak için elbet bir süreç gerekecek ama olsun, dua edin kurtulmuşsunuz... ayrıca hiç sevmemiş ve hayatında kademe atlayınca bunu anlamış da olabilir.
zaman geçince anlayacak bir şeyleri belki ama geç olacak.
hayatınızda ders niteliğinde gerekli bir süreç yaşadığınızı düşünün.

ilk duyduğumda bende güldüm gercek olamıcak kadar adiceydi cünkü doğruymuş benim bi işim var hayatımda yapmak istediklerim var evlilik düsünmüyom artık dedi bana dicek laf kalmadı yarım bıraktığım hayatıma döndüm :(

doğruyu söylemek gerekirse içimden iyilik yapmakta geçmiyor açıkcası. hani tamam karşılık beklemeden yapılır ama sen iyi ol dürüst ol üstüne haketmediğin muamele gör. bana ne küfürler etti cevap dahi yazmadım. 5 yıllık dostu- sevgiliyi tanıyamamak ne acı bişey:50:
Vefa vardı zamanında herkesin saygı duyduğu şimdi herseyin amacı birilerini sömürmek ister maddi ister manevi. Kimseye güvenmiyorum artık kimsede bana güvenmesin cok kişiyi yüz üstü bıraktım ona inandımda simdi ben kaldım mutlu olan gene o. En büyük ahım oda güvenini kaybetsin

ilk duyduğumda bende güldüm gercek olamıcak kadar adiceydi cünkü doğruymuş benim bi işim var hayatımda yapmak istediklerim var evlilik düsünmüyom artık dedi bana dicek laf kalmadı yarım bıraktığım hayatıma döndüm :(

ne kadar kolay söylemiş..
kademe atlayınca değişim yaşıyor bazı insanlar. mekan değişimi, konum değişimi farklı düşüncelere yönlendiriyor.
aslında ilk önce iş hayatını veya ona değişim yaşatacak süreçleri yaşamalı bazı kişiler, bu kişide öyle, sonra aşk yoluna girmeliymiş. gerçek değilmiş yaşadığı..
bana geri dönmek isteyecek gibi geliyor :31: ama her insan bir şeylerden gerçek manada pişman olup, ders çıkarıp hayatında kararlı bir şekilde uygulayamıyor maalesef.
inşallah siz de güzel bir iş sahibi olur kaldığınız yerden devam edersiniz, ve mutlu olacağınız birini bulursunuz...

Son düzenleme:
ne kadar kolay söylemiş..
kademe atlayınca değişim yaşıyor bazı insanlar. mekan değişimi, konum değişimi farklı düşüncelere yönlendiriyor.
aslında ilk önce iş hayatını veya ona değişim yaşatacak süreçleri yaşamalı bazı kişiler, bu kişide öyle, sonra aşk yoluna girmeliymiş. gerçek değilmiş yaşadığı..
bana geri dönmek isteyecek gibi geliyor :31: ama her insan bir şeylerden gerçek manada pişman olup, ders çıkarıp hayatında kararlı bir şekilde uygulayamıyor maalesef.
inşallah siz de güzel bir iş sahibi olur kaldığınız yerden devam edersiniz, ve mutlu olacağınız birini bulursunuz...

güzel duanız için tşk ederm ben insanlık yaptım sevdiğim adama destek oldum kim olsa yapardı herkes iyiliği haketmiyomuş malesef

inşallah ilerde güzel bir işin harika bir eşin olur ve iyiki de beni bırakmış o karaktersiz dersin....

bence böyle bir adamdan kurtulduğun için şükret ,zaten böyle birinden sana fayda gelmezmiş ,her işte bir hayır vardır ,seni çok daha mutlu edecek insanlar çıkacak eminim karşına ve bir gün iyiki de ayrılmışız diyeceksin

bence böyle bir adamdan kurtulduğun için şükret ,zaten böyle birinden sana fayda gelmezmiş ,her işte bir hayır vardır ,seni çok daha mutlu edecek insanlar çıkacak eminim karşına ve bir gün iyiki de ayrılmışız diyeceksin

bu enayilik sıfatını bi atsam üzerimden herşey daha kolay olur çok öfkeliyim zoruma gidiyo inşallah dediğiniz gibi iyiki bitti derim

Back
X