Canım Biev'e de bakabilirsin orda da farklı modeller var.Birde çarşılarda masa örtüsü+peçeteliği+peçete halkası takım olarak satılıyor:87:
günlük kullanmak için arıyorsan esse, koçtaş, ikea; daha ağır tarzda bir şeyler içinse; zara home, biev,... bir ara jumboda da görmüştüm sanırım. Eğer acil alman gerekmiyorsa günlük indirim tarzında alışveriş yapabildiğin alışveriş sitelerinde bol bol alternatif bulabilirsin.
ben dun paşabahcenin magazasında tek taş pırlanta yzuk sekinde peçete halkası gordum
ilginç seyler seviyorsan orayada bakabilirsin tepe nautilus alısveriş merkezindeki subesinde degişik seyler varr
şekerim ben evkurdan 3 takım aldım çok da memnunumSelam kızlar :)
Peçete halkası arıyorum ama bi türlü bulamadım. Nerelerde satılır? Önerebileceğiniz yerler var mı? Bernardo'ya baktım 2 model vardı ama beğenmedim. Diğer çeyiz mağazalarında da göremedim. Karaca'da vardı ama o da takımın içinde geliyodu, ayrı satılmıyodu. İkea vb. yerlere de baktım ama bulamadımNerelere bakmalıyım? Öneriniz var mı?
Teşekkürler şimdiden
kızlar benim de peçete halkalarına ihtiyacım var. iki tane bi loggerda beğendim mail attım inşallah satıyordur. ne olur ne olmaz diye buraya da yazayım dedim.
Eki Görüntüle 307181 ve Eki Görüntüle 307182 bu. bunları alabileceğim ya da yaptırabileceğim bi yerlerde bilenler var mı? sizin peçete halkası modeli önerilerinize de açığım kızlar. zevkimi çeyizimi gördünüz onlarla uyumlu başka ne modeller olabilir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?