• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pedofili kabusu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Herkese cümleten hayırlı geceler.

Etrafta oldukça sapık pis gözlü ahlaksız insan var ki artık ne yapsam bilemedim. İstanbul'da yaşıyoruz. Bugün hava biraz serin sayılır ben de kizima (33 aylik) diz altı tayt ve kısa kollu giydirdim. Eşim hava serin uzun tayt giydir dedi ben de önce ki yaz büyük gelen taytlarin kizima küçük geldiğini boydan ve dar olduğunu söyledim ve giydirmeyi reddettim.

Dediğim gibi bu devirde kundaktaki bebeğe 3 5 yaşında ki cocuga hallenen mahluklar var kizima bu yüzden şort bile giydirmek istemiyorum ben kizimi koruyup kollarken o namussuzlarin gözlerinden maalesef koruyamıyorum.

Eşim çocuğun bizim yanımızda olduğunu kimsenin ters bakmayacağını benim bu konuda abartmığımı düşünüyor kısa süreli bir tartışma yaşadık.

Sizce uzatmadan dar da olsa giydirmelimiydim yani ben gerçekten abartıyor muyum merak ettim. Ben isterim kizima güzel şortlar elbiseler taytlar giydirmeyi ama olmuyor işte o gözü çıkasıcalar yüzünden istemiyorum haksiz miyim siz söyleyin.

Not: Arkadaşlar konum sapmasın lütfen ne demek istediğimi dikkatli okumanızı istiyorum.
Haklısın canım, ama sen kendinden biliyor olmalısın durumu, istediğin kadar kapalı giyin yine de rahatsız edici bakışa maruz kalmıyor Musun, adamı yiyecek gibi bakmıyorlar mı? Çocuğunu tabiki de koru kolla ama biz kapandıkça sapıkların iştahı azalmıyor ruhları sapık, bunlara kökten çözüm şart, toplumda yerleri Yok bence

Siz çocuğunuza uzun ve bol giydirdiginizde pedofilleri engellemis mi olacaksınız. Pedofiller çocukların poposundan bacaklarından tahrik olmuyor yalnız direk çocuk olmasi yetiyor onlara.

kapalı giydirmekle alakası yok pedofililer çocuğun bacağından orasından burasından tahrik olmaz çocuk olması yeterlidir bu manyaklar için. Abartmayın istediğinizi giydirin.

Etrafta oldukça sapık pis gözlü ahlaksız insan var ki artık ne yapsam bilemedim. İstanbul'da yaşıyoruz. Bugün hava biraz serin sayılır ben de kizima (33 aylik) diz altı tayt ve kısa kollu giydirdim. Eşim hava serin uzun tayt giydir dedi ben de önce ki yaz büyük gelen taytlarin kizima küçük geldiğini boydan ve dar olduğunu söyledim ve giydirmeyi reddettim.

Dediğim gibi bu devirde kundaktaki bebeğe 3 5 yaşında ki cocuga hallenen mahluklar var kizima bu yüzden şort bile giydirmek istemiyorum ben kizimi koruyup kollarken o namussuzlarin gözlerinden maalesef koruyamıyorum.

Eşim çocuğun bizim yanımızda olduğunu kimsenin ters bakmayacağını benim bu konuda abartmığımı düşünüyor kısa süreli bir tartışma yaşadık.

Sizce uzatmadan dar da olsa giydirmelimiydim yani ben gerçekten abartıyor muyum merak ettim. Ben isterim kizima güzel şortlar elbiseler taytlar giydirmeyi ama olmuyor işte o gözü çıkasıcalar yüzünden istemiyorum haksiz miyim siz söyleyin.

Not: Arkadaşlar konum sapmasın lütfen ne demek istediğimi dikkatli okumanızı istiyorum.
Güzide ülkemizde erkeklerin ve kadınların yaşadıkları şeyler o kadar farklı oluyor ki. Anlamaya çalışsalar bile başına gelmeden, yaşamadan anlayamıyorlar. Sonuç hep abartıyorsun oluyor. Siz bildiğiniz gibi yapın. Eşinizle de bu konuyu konuşun anlamasına gerek yok saygı duysa sizin kararlarınıza yeter. Ha bu tabii kalın giyinince kötü şeyler olmayacak demek değil ama koruma içgüdüsü işte. Siz daha rahat olursunuz.

Öncelikle haklisiniz korkmakta taciz tecavüz haberi okumadigim gün yok Allah cocuklarimizi korusun ama cocugunu baski altinda vüyütmekte hem cocuga hem ileriki yasamina iyi gelmez sakin ve dikkatli oldukca Allahin izniyle bise olmaz

Ben 33 aylık çocuğa bakan sapık her şekildeyken de bakar diyenlerdenim. Ama çok dar olduğunu düşünüyorsanız bence sağlık açısından çok giydirmeyin derim. Aşırı dar kıyafetler büyükler için bile zararlı olabiliyorken bebekler daha çabuk etkilenebilir kan dolaşımı vs açısından. Pamuklu olan içinde naylon polyester filan olmayansa belki idare edebilir.

Ben 33 aylık çocuğa bakan sapık her şekildeyken de bakar diyenlerdenim. Ama çok dar olduğunu düşünüyorsanız bence sağlık açısından çok giydirmeyin derim. Aşırı dar kıyafetler büyükler için bile zararlı olabiliyorken bebekler daha çabuk etkilenebilir kan dolaşımı vs açısından. Pamuklu olan içinde naylon polyester filan olmayansa belki idare edebilir.
Canım inan çocuğa kendime almadığım kalitede kıyafet ürün alıyorum ama eşime de diyorum çocuklar hızlı büyüyor özenle aldığım çok giysi daha giydirmek nasip olmadan dar ve küçük geliyor dediğiniz gibi hem sağlık için hem de çocuğumun poposu meydana çok çıktığı için içim el vermiyor :/

Haklısınız ama fazla korumacisinız bu da kendinize ve çocuklarınıza zararli.
Evet biraz daha relaks olmam lazım her yoruma ayrı ayrı hak verdim.

Mune Mune abla konum kapanabilir yorum yapan herkese bana yol gösteren her üyeye tek tek teşekkür ediyorum. Rabbim evlatlarımızı pis ahlaksız insanlardan korusun hepsinin canı cehenneme olsun.

Hamileliğinde verdiği bir tedirginlik hakim üzerinizde. Bende sizinle aynı fikirdeyim fakat paranoya gibi insanlardan şüphelenmeyin. Bence de tayt üzerine biraz uzun birşeyler giydirilse veya elbise altına külotlu çorap yerine tayt giydirilse daha iyi olur. Kendinizi yormayın böyle düşüncelerle. Sadece çok iyi etrafı gözlemleyin ❤️ Sevgiler

Hamileliğinde verdiği bir tedirginlik hakim üzerinizde. Bende sizinle aynı fikirdeyim fakat paranoya gibi insanlardan şüphelenmeyin. Bence de tayt üzerine biraz uzun birşeyler giydirilse veya elbise altına külotlu çorap yerine tayt giydirilse daha iyi olur. Kendinizi yormayın böyle düşüncelerle. Sadece çok iyi etrafı gözlemleyin ❤️ Sevgiler
İnan insanların yüzüne potansiyel sapık gözüyle bakmıyorum sadece aklımdan acaba bir tanesinin gözü kayıyor mu düşüncesi beynimi kemiriyor hani diyorum ya çocuğum yanımda gözüm üstünde gereken her tedbiri alıyorum ama o gözlere engel olamamak beni rahatsız huzursuz ediyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X