just benim de dikkatimi ne çekiyor biliyor musun. Marketlerde çocuk oyun yerleri var, çocuklar içine girip oynuyor, velileri de ya alışverişe devam ya da durup çocuklara bakıyorlar, 3-4-5 yaşlarında bezden kurtulmuş normal iç çamaşırı gıyen kızlara kısa etek giydiriyorlar, o kızı oyun oynarken tabi eteğe falan dikkat etmiyor, bacaklarını ayırıyor, kayıyor, hopluyor zıplıyor, çocuğun kilotu sıyrılmış oluyor bazen baya gözüküyor biyerleri, İstemsiz olarak hemen etrafa bakıyorum bu kızlara bakan birileri var mı diye.. Yani ne rahatlık ya, o kıza o etek gidirilecekse normal külot giydirilmemeli alta kısa tayt hiç olmazsa... Pedofili bu kadar yaygınken benim kızım olsa oyun çağındaysa eteğinin altına daha koruyucu açılmayacak bişeyler bulurdum, okuyan anneler dikkat etsinler lütfen sapıkların ekmeğine bal sürmeye gerek yok. Kısa etek tabiki giysinler ama alta sıyrılan bir şeyler giydirmesinler
çok fena çok
çocukların yediklerinden mi içtiklerindenmi bilmiyorum 6 yaşındaki çocukların halleri tavırları bile bi başka benmi yanlış düşünüyorum
makyaj istiyorlar bugün şahidde oldum kuaförde hemen dudaklarına ruju sürdü ,yüzüne kapatıcımı nedir ben bile doğru dürüst bilmiyorum
yanlış olduğunu anlattım olmaz diyor çocuk
anneme saçımı boyatcam kaşımı boyatcambunu diyen 9-10 yaşındaki çocuk değil 6 yaşında en fazla belki ojeye özenecek çocuk diyor
mağazadaki elbiseler deseniz çocuk kıyafeti gibi değil sanki büyük bir kadının kıyafetin minyatürünü yapmışlar
dönen büyük oyunlar var
çürük içi boş ne istediğini bilmeyen nefislerine hizmet edeb nesiller yetiştirilmek isteniyor
ve malesef bilinçsiz bi çok annnede bunlara alet oluyor
bacak kadar boylarıyla ergen ergen tavırlar
faceler 6 yaşına gelmemiş çocuguna face hesabı açıyor ve daha çok şey
hamile olanları çekecekler bi yere evlad yetiştirmeyi öğretecekler
babalarada ..........
Çocukların çıplak dolaştırılmasına karşıyım. Ama 3-5 yaşındaki kız çocuğumuzu bikininin sadece altını giydirerek denize sokamayacaksak, mini mini etekler giydiremeyeceksek toptan ölelim biz.
Halk plajlarını sevmiyorum. İzmaritte olur, çocuk bezi de, sapığı da röntgencisi de, pedofilisi de.
Dar gelirle ne alakası var?pedofililer yada sapiklarin hepsi dar gelirli mi oluyor.
Halk plajlarını sevmiyorum. İzmaritte olur, çocuk bezi de, sapığı da röntgencisi de, pedofilisi de.
Dar gelirle ne alakası var?
Halk plajlarına dar gelirliler mi gidiyor sadece? Böyle mi algıladınız?bunu siz yazdınız da. sapık yada pedofili heryerde olabilir.
meraklanma o benimKadınların ve çocukların dikkatli olması lazım. Gerçekten çok tehlikeli insanlar var. Böyle söyleyince de insanı etiketliyorlar yobaz diye ya neyse...
tabii canım, küçük kızlara miniş eteklerde çok yakışıyor zaten ama altına giydirilenlere dikkat etmek lazım, oyun yerinde o etek bele toplanıyor zaten, ee külotta popoya sıkışıyor, hatta önden kaymış oluyor. Bir pedofili için kaçırılmayacak fırsat, çocuğun rahat oynaması için bu açılmaları engellemek için daha kaymayacak şeyler giydirmek lazım.. Ben çok kızıyorum bunları çocuğa giydirip "Annneemmm külotunu düzelt, eteğini düzelt"diye bağırana.. ee çocuk bu oyun sırasında üstüne başına mı dikkat edecek..Çocukların çıplak dolaştırılmasına karşıyım. Ama 3-5 yaşındaki kız çocuğumuzu bikininin sadece altını giydirerek denize sokamayacaksak, mini mini etekler giydiremeyeceksek toptan ölelim biz.
çok fena çok
çocukların yediklerinden mi içtiklerindenmi bilmiyorum 6 yaşındaki çocukların halleri tavırları bile bi başka benmi yanlış düşünüyorum
makyaj istiyorlar bugün şahidde oldum kuaförde hemen dudaklarına ruju sürdü ,yüzüne kapatıcımı nedir ben bile doğru dürüst bilmiyorum
yanlış olduğunu anlattım olmaz diyor çocuk
anneme saçımı boyatcam kaşımı boyatcambunu diyen 9-10 yaşındaki çocuk değil 6 yaşında en fazla belki ojeye özenecek çocuk diyor
mağazadaki elbiseler deseniz çocuk kıyafeti gibi değil sanki büyük bir kadının kıyafetin minyatürünü yapmışlar
dönen büyük oyunlar var
çürük içi boş ne istediğini bilmeyen nefislerine hizmet edeb nesiller yetiştirilmek isteniyor
ve malesef bilinçsiz bi çok annnede bunlara alet oluyor
bacak kadar boylarıyla ergen ergen tavırlar
faceler 6 yaşına gelmemiş çocuguna face hesabı açıyor ve daha çok şey
hamile olanları çekecekler bi yere evlad yetiştirmeyi öğretecekler
babalarada ..........
Oyun esnasında etek çok saçma değil mi zaten. Bi şort ya sa bir tayt daha uygun oyun alanı için. Sürekli düzelt diye uyarmak daha tehlikeli bence çocuk psikolojisi açısından.tabii canım, küçük kızlara miniş eteklerde çok yakışıyor zaten ama altına giydirilenlere dikkat etmek lazım, oyun yerinde o etek bele toplanıyor zaten, ee külotta popoya sıkışıyor, hatta önden kaymış oluyor. Bir pedofili için kaçırılmayacak fırsat, çocuğun rahat oynaması için bu açılmaları engellemek için daha kaymayacak şeyler giydirmek lazım.. Ben çok kızıyorum bunları çocuğa giydirip "Annneemmm külotunu düzelt, eteğini düzelt"diye bağırana.. ee çocuk bu oyun sırasında üstüne başına mı dikkat edecek..
Çocukların çıplak dolaştırılmasına karşıyım. Ama 3-5 yaşındaki kız çocuğumuzu bikininin sadece altını giydirerek denize sokamayacaksak, mini mini etekler giydiremeyeceksek toptan ölelim biz.
ben aileden kaynaklandığını düşünüyorum. aman ne olacak küçük kızımın saçına da boya attirayim. oje daha basit kaliyor. rofleli bebek gormuslugum var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?