Pedofiller ve izmaritkum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Velvette

💪🏋️‍♀️
Kayıtlı Üye
12 Mart 2013
37.829
51.653
798
Ilk olarak plajlarda cocuklari kucuk diye ciplak yani mayosuz bikinisiz gezmesine musaade edenler var ancak etraf boyle pedofil kayniyorken o cocuklari gordukce ben tedirgin oluyorum. Belki biz onlara kucuk gozuyle bakiyoruz ama etraf sapik kayniyor. Daha dikkatli olmamiz gerekmez mi

Bir ikincisi de altinkum degil izmaritkum olmus resmen burasi. Bana dert oldu evet plajda adim basi izmarit ya sonra uyarinca tip tip bakip laf ediyorlar bir de iyice sinir oluyorum :KK63:

Abartmiyorum her yer izmarit dolu tamam ben de sigara kullanirim ama plajda degil diyelim plajda kullanacaklar alip da cope atmak cok mu zor ya altinkum olmus izmaritkum icine edilmis

edit:

anlatıcam ya tamam zorla insanın üstüne geliyorsunuz anlattırıyosunuz yok cahil yok sapık vs

tatilde bana bir telefon geldi bununla ilgili ailenin birini tehdit ediyormuş internete koyucam diye sapığın biri ve koymuş da şimdi davaları var al başına belayı. döner dönmez onlarla görüşücem

isteyen çıplak salsın sokağa aklıma geldi uyardım

(ve evet plajda çıplak gezerken çekmiş adam, hadi öptüm herkesi)

Son düzenleme:
Biz kısa bir tatil yaptık ve insanlığımdan utandım.
Doğa üzerine düşeni yapmış, yemyeşil her yer, hayatımda ilk defa gördüğüm doğal güzellikler, ören yerleri...ağaçların altına, yol kenarlarına bir bakıorsun izmaritler, pet şişeler, karton bardaklar hatta çocuk bezleri... ayıptır ya, istisnasız her yerde bir insan pisliği...

just benim de dikkatimi ne çekiyor biliyor musun. Marketlerde çocuk oyun yerleri var, çocuklar içine girip oynuyor, velileri de ya alışverişe devam ya da durup çocuklara bakıyorlar, 3-4-5 yaşlarında bezden kurtulmuş normal iç çamaşırı gıyen kızlara kısa etek giydiriyorlar, o kızı oyun oynarken tabi eteğe falan dikkat etmiyor, bacaklarını ayırıyor, kayıyor, hopluyor zıplıyor, çocuğun kilotu sıyrılmış oluyor bazen baya gözüküyor biyerleri, İstemsiz olarak hemen etrafa bakıyorum bu kızlara bakan birileri var mı diye.. Yani ne rahatlık ya, o kıza o etek gidirilecekse normal külot giydirilmemeli alta kısa tayt hiç olmazsa... Pedofili bu kadar yaygınken benim kızım olsa oyun çağındaysa eteğinin altına daha koruyucu açılmayacak bişeyler bulurdum, okuyan anneler dikkat etsinler lütfen sapıkların ekmeğine bal sürmeye gerek yok. Kısa etek tabiki giysinler ama alta sıyrılan bir şeyler giydirmesinler

Devir o kadar kotu ki. Sanirim biraz da bu yil gordugum cocuklardan sonra tedirgin olur oldum. Kendi babasi tarafindan bile istismar edilen o kadar cok cocuk var ki kiz erkek fark etmez dikkatli olmaliyiz ve o tip cocuklarin oldugu yerlere gelip izleyen pedofiller var

çok fena çok

çocukların yediklerinden mi içtiklerindenmi bilmiyorum 6 yaşındaki çocukların halleri tavırları bile bi başka benmi yanlış düşünüyorum
makyaj istiyorlar bugün şahidde oldum kuaförde hemen dudaklarına ruju sürdü ,yüzüne kapatıcımı nedir ben bile doğru dürüst bilmiyorum
yanlış olduğunu anlattım olmaz diyor çocuk
anneme saçımı boyatcam kaşımı boyatcambunu diyen 9-10 yaşındaki çocuk değil 6 yaşında en fazla belki ojeye özenecek çocuk diyor

mağazadaki elbiseler deseniz çocuk kıyafeti gibi değil sanki büyük bir kadının kıyafetin minyatürünü yapmışlar

dönen büyük oyunlar var
çürük içi boş ne istediğini bilmeyen nefislerine hizmet edeb nesiller yetiştirilmek isteniyor
ve malesef bilinçsiz bi çok annnede bunlara alet oluyor
bacak kadar boylarıyla ergen ergen tavırlar
faceler 6 yaşına gelmemiş çocuguna face hesabı açıyor ve daha çok şey

hamile olanları çekecekler bi yere evlad yetiştirmeyi öğretecekler
babalarada ..........

Çocukların çıplak dolaştırılmasına karşıyım. Ama 3-5 yaşındaki kız çocuğumuzu bikininin sadece altını giydirerek denize sokamayacaksak, mini mini etekler giydiremeyeceksek toptan ölelim biz.

Halk plajlarını sevmiyorum. İzmaritte olur, çocuk bezi de, sapığı da röntgencisi de, pedofilisi de.

ben aileden kaynaklandığını düşünüyorum. aman ne olacak küçük kızımın saçına da boya attirayim. oje daha basit kaliyor. rofleli bebek gormuslugum var.

Izmarit ve çekirdek kabuğu heryer. Bugun oğlum izmaritle oynuyordu hemen aldim elinden başka bir bebeğinde agzindan zor aldi annesi. Bizim millet genelde evini tertemiz tutar sokaklara gelince cop gibi kullaniyorlar. Çocuklara gelince kiz erkek farketmez mutlaka mayolarıyla dolasmalilar bence diğer turlu hic hos olmuyor.

pedofililer yada sapiklarin hepsi dar gelirli mi oluyor.

bunu siz yazdınız da. sapık yada pedofili heryerde olabilir.
Halk plajlarına dar gelirliler mi gidiyor sadece? Böyle mi algıladınız?
Her hafta denize gideriz. Beach club dedikleri yerlere giriş 15 lira. Bir içecek ücretsiz. Halk plajında iki şezlong bir şemsiyeye bu parayı verirsiniz. İçeriye damsız almazlar, plaj da tertemizdir. Bu sapık ya da pedofili yok anlamına gelmez ama en azından olma ihtimalini de düşürdüğü kesin.
Saracak birini arıyorsanız ben değilim baştan söyleyeyim.

Kadınların ve çocukların dikkatli olması lazım. Gerçekten çok tehlikeli insanlar var. Böyle söyleyince de insanı etiketliyorlar yobaz diye ya neyse ...

Kadınların ve çocukların dikkatli olması lazım. Gerçekten çok tehlikeli insanlar var. Böyle söyleyince de insanı etiketliyorlar yobaz diye ya neyse ...
meraklanma o benim
hatta yeni adımız yobaz değil sığ düşünceli

Çocukların çıplak dolaştırılmasına karşıyım. Ama 3-5 yaşındaki kız çocuğumuzu bikininin sadece altını giydirerek denize sokamayacaksak, mini mini etekler giydiremeyeceksek toptan ölelim biz.
tabii canım, küçük kızlara miniş eteklerde çok yakışıyor zaten ama altına giydirilenlere dikkat etmek lazım, oyun yerinde o etek bele toplanıyor zaten, ee külotta popoya sıkışıyor, hatta önden kaymış oluyor. Bir pedofili için kaçırılmayacak fırsat, çocuğun rahat oynaması için bu açılmaları engellemek için daha kaymayacak şeyler giydirmek lazım.. Ben çok kızıyorum bunları çocuğa giydirip "Annneemmm külotunu düzelt, eteğini düzelt"diye bağırana.. ee çocuk bu oyun sırasında üstüne başına mı dikkat edecek..

Cocuga vaktinden evvel boyle seyleri yasatmak dogru degil onlarin yasina uyan seyler baska yetiskinlere uyan seyler baska. Neden cocuklarimizi erkenden buyutelim ki. Boyalar ve makyaj malum zararli o tertemiz pur yuzlerine zaten. Ben bile tatil oldu mu makyaj kullanmayarak arindiriyorum yuzumu

Ben dogmamis cocuguna face acan gordum

Oyun esnasında etek çok saçma değil mi zaten. Bi şort ya sa bir tayt daha uygun oyun alanı için. Sürekli düzelt diye uyarmak daha tehlikeli bence çocuk psikolojisi açısından.

Valla ben kendi cocugumu dolastirmam bu sapik zihniyetliler ozellikle boyle yerlere gidip izliyorlar gizlice fotograflarini videolarini cekiyorlar

ben aileden kaynaklandığını düşünüyorum. aman ne olacak küçük kızımın saçına da boya attirayim. oje daha basit kaliyor. rofleli bebek gormuslugum var.

Ay kiyamam o kuzucuga ya yazik onun saclari daha yumusacik ipek gibidir (

benim kızım ona kısaetek yada şort giydirmeme izin vermez hayır anne ayıp diyor benim bile giymeme izin vermiyor. geçen gün gezmeye gittik kilotlu çorapları hepsi kirlilik te idi bende sadece kısa elbise altına da kısa şort giydirdim arabada ağlamaya başladı beni bu şekilde aradan indirmeyin marketten çorap aldırdı bize arabada giyip öyle indi sanırım çevre etkisi .bu arada 5 yaşını yeni bitirdi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…