• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pedofiller ve izmaritkum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Izmarit ve çekirdek kabuğu heryer. Bugun oğlum izmaritle oynuyordu hemen aldim elinden başka bir bebeğinde agzindan zor aldi annesi. Bizim millet genelde evini tertemiz tutar sokaklara gelince cop gibi kullaniyorlar. Çocuklara gelince kiz erkek farketmez mutlaka mayolarıyla dolasmalilar bence diğer turlu hic hos olmuyor.

Evet bugun ben de bir cocugun agzindan aldim izmariti : (

Kadınların ve çocukların dikkatli olması lazım. Gerçekten çok tehlikeli insanlar var. Böyle söyleyince de insanı etiketliyorlar yobaz diye ya neyse :KK51:...

Sadece kadinlarin degil erkek cocuklari da cok sIk istismara ugruyorlar : (

benim kızım ona kısaetek yada şort giydirmeme izin vermez hayır anne ayıp diyor benim bile giymeme izin vermiyor. geçen gün gezmeye gittik kilotlu çorapları hepsi kirlilik te idi bende sadece kısa elbise altına da kısa şort giydirdim arabada ağlamaya başladı beni bu şekilde aradan indirmeyin marketten çorap aldırdı bize arabada giyip öyle indi sanırım çevre etkisi .bu arada 5 yaşını yeni bitirdi

Biciriga bak sen utaniyormus da :)

ayy facede öğrencilerimin resimlerini görmelisiniz, kız 10-11-12 yaşında ama şuh bakışlar, havalı duruşlar, makyajlı haller.. ailelerine normal geliyor demek ki, uyarsan "Sen ne demek istiyorsun?" derler. 23 Nisanda gösteri alan çocuklar, yüzlerine bir ton makyaj yapıp okula geliyorlar, kadın gibi duruyorlar.

Kiz olsun erkek olsun kucuk cocuklara cok dar ve cok acik kiyafet giydirilmesine cok karsiyim. hele gecen gun sahit oldugum bir durum tuylerimi urpertti. Oyle bir zamandayiz ki cocuklari eve hapsetsek dahi koruyamiyoruz...tvler sapkin programlar var cunku. Kucuk kizlar,erkekler pruzsuz tenlerine,tombis tombis bacaklarina ne giydirilse yakisiyor. Oyle sevimli oluyorlar ki..kiyamam...istanbulda gayet kalabalik bir caddede sapik bir adam oturmus bir koseye,kirilasi eli orasinda gelen gecen buyuk kucuk,kiz erkek demeden herkese bakip...oyle mide bulandirici ki.camdan izliyorum ben bunlari,gozlerim doldu. Nefret ettim butun insanlardan.

arama motoruna makyajlı küçük kızlar yazın, çıkan resimlere bakın, yazık kadın görünümlü, çok güzel tatlı ama işte kadın görünümlü sonuçta kızlar çıkıyor... Ben başka da bişey demiyorum

çocukları kadınsılaştırıyorlar ve çocuk istismarları artıyor zaten büyüdüklerinde kadın olack onlar bırakın çocukluklarını yaşasınlar doya doya geçen çocuk ayakkabıları satan mağazanın vitrinine baktımda topuklu çocuk ayakkabıları vardı. nereye gidiyorz dye düşündm bir an

Telefondan actim alinti yapamadim hatta galiba kiblere tikladim : ( Bi video varya dogarken netten bakiyor gibek bagini kesiyor yakinda gercek olur yani

ayy facede öğrencilerimin resimlerini görmelisiniz, kız 10-11-12 yaşında ama şuh bakışlar, havalı duruşlar, makyajlı haller.. ailelerine normal geliyor demek ki, uyarsan "Sen ne demek istiyorsun?" derler. 23 Nisanda gösteri alan çocuklar, yüzlerine bir ton makyaj yapıp okula geliyorlar, kadın gibi duruyorlar.

Kurbaga kesinlikle uyarmalisin bu gerikafalilik yobazlik degil ben cok acik goruslu bi insanimdir ama cocuklar savunmasizlar cikarsizlar onlara kendilerini korumayi korkutmadan ogretmeliyiz

Kiz olsun erkek olsun kucuk cocuklara cok dar ve cok acik kiyafet giydirilmesine cok karsiyim. hele gecen gun sahit oldugum bir durum tuylerimi urpertti. Oyle bir zamandayiz ki cocuklari eve hapsetsek dahi koruyamiyoruz...tvler sapkin programlar var cunku. Kucuk kizlar,erkekler pruzsuz tenlerine,tombis tombis bacaklarina ne giydirilse yakisiyor. Oyle sevimli oluyorlar ki..kiyamam...istanbulda gayet kalabalik bir caddede sapik bir adam oturmus bir koseye,kirilasi eli orasinda gelen gecen buyuk kucuk,kiz erkek demeden herkese bakip...oyle mide bulandirici ki.camdan izliyorum ben bunlari,gozlerim doldu. Nefret ettim butun insanlardan.

Demistim iste sikayet etseniz hapse bile atilabilir pis sapik.

çocukları kadınsılaştırıyorlar ve çocuk istismarları artıyor zaten büyüdüklerinde kadın olack onlar bırakın çocukluklarını yaşasınlar doya doya geçen çocuk ayakkabıları satan mağazanın vitrinine baktımda topuklu çocuk ayakkabıları vardı. nereye gidiyorz dye düşündm bir an

Lutfen gercek degil diyin ya topuklu ayakkabi eriskin bir insanin ayak sagligi icin bile uygun degildir gelisim cagindaki cocuklarin ayak gelisimlerini olumsuz etkiler bu insanlar saf mi ya.

Aşkım kapışmağı tanırmısınız bilmiyorum ama oda bu pedofili hakkında harika yorumlar yapıyor bir hastasının instagramdaki bir çocugu kafasına feci şekilde taktığını anlatmıştı bir programda o yüzden çocuklarınızın uzuvlarını bile paylaşmayın algı çok farklı bişey demişti ben o zamana kadar dikkat etmemiştim ama bu son zamanlar cocuk tacizleri vs çok arttı Allah sonumuzu hayır eğlesinn

Çocukları daha kapalı giydirmekle çözülmüyo bu isler maalesef. Evet ben de mini etegin altina sort tarzi külotlardan giydirilmesinden yanayım. Ama asıl sorun çocuk yetiştirmekte. Aile küçüklükten terbiye vermeli ve kız çocuklarını cinsel bir obje olarak görmemelerini sağlamalı. Yoksa kapalı giydirsen de sapık sapıktır. Kapalısına açığına bakmaz.

Çocukları daha kapalı giydirmekle çözülmüyo bu isler maalesef. Evet ben de mini etegin altina sort tarzi külotlardan giydirilmesinden yanayım. Ama asıl sorun çocuk yetiştirmekte. Aile küçüklükten terbiye vermeli ve kız çocuklarını cinsel bir obje olarak görmemelerini sağlamalı. Yoksa kapalı giydirsen de sapık sapıktır. Kapalısına açığına bakmaz.

Ben kapali giydirsinler demedim ciplak dolasmasinlar dedim. Bildiginiz ciplak yani.

Kurbaga kesinlikle uyarmalisin bu gerikafalilik yobazlik degil ben cok acik goruslu bi insanimdir ama cocuklar savunmasizlar cikarsizlar onlara kendilerini korumayi korkutmadan ogretmeliyiz

Bir öğretmen arkadaşımız, okulda çok kısa etek giyip, uygunsuz oturan kız öğrenciyi uyarmış (sanırım bacaklarını açarak oturuyormuş) Ertesi gün okulu ailesi bastı resmen, "Siz ne demek istiyorsunuz, özgür bir ülkede yaşıyoruz, benim kızım istediğini giyer, istediği şekilde oturur, kızımı mı kıskandınız" diye...

Ilk olarak plajlarda cocuklari kucuk diye ciplak gezmesine musaade edenler var ancak etraf boyle pedofil kayniyorken o cocuklari gordukce ben tedirgin oluyorum. Belki biz onlara kucuk gozuyle bakiyoruz ama etraf sapik kayniyor. Daha dikkatli olmamiz gerekmez mi

Bir ikincisi de altinkum degil izmaritkum olmus resmen burasi. Bana dert oldu evet plajda adim basi izmarit ya sonra uyarinca tip tip bakip laf ediyorlar bir de iyice sinir oluyorum :KK63:

Abartmiyorum her yer izmarit dolu tamam ben de sigara kullanirim ama plajda degil diyelim plajda kullanacaklar alip da cope atmak cok mu zor ya altinkum olmus izmaritkum icine edilmis :KK62:
güzel bi konuya değinmişsin arkadasım anneler biraz daha dikkatli olmalı

Bir öğretmen arkadaşımız, okulda çok kısa etek giyip, uygunsuz oturan kız öğrenciyi uyarmış (sanırım bacaklarını açarak oturuyormuş) Ertesi gün okulu ailesi bastı resmen, "Siz ne demek istiyorsunuz, özgür bir ülkede yaşıyoruz, benim kızım istediğini giyer, istediği şekilde oturur, kızımı mı kıskandınız" diye...

Hmm bak gerci sen de haklisin ogretmene saygi da yok sanki kizin kotulugu icin mi demis canim hani siyasi ya da dini bisey icin olsa anlicam ama onlarin iyiligi icin bu. Avrupa bu konuda uyandi onlemler aliyor biz ozgurluk diyoruz bravo. Ingiltere televizyondaki mustehcen yayinlara sinirlama getirmis mesela daha 1 hafta once okudum

justcum bitanem, 12-ile 15 yaş arası çocukların dersine giriyorum ben şimdi, inan cinsellikle alakalı o kadar çok sorun yaşıyoruz ki. Çocuklara bu konular eğlence geliyor, işin ciddiyetinin farkında bile değiller. Çok bariz bişey görmedikçe biz de uyaramıyoruz haliyle, özellikle erkek öğretmenlerin işi daha zor, onlar uyarsa hemen sapık damgası yapıştırılır.

Bir de plaj konusunda maalesef sınıfta kalıyoruz. Denize yakın bir yerde oturuyorum. Ve günü birlik gelenler plajda bütün çöplerini bırakıp öyle gidiyolar. Sonra geldiklerinde de temiz yer arıyolar. Çöp bırakanlara ceza verilse belki biraz düzelirler.

eyraftaki sapiklardan bahsedip cocuklarin kiyafetlerine yorum yapmissiniz amabu sekilde cocuklari koruyamazsinjz.carsafa da soksaniz cam fanusa da koysaniz sapik zihniyet bi sekilde tahrik olur zaten.. Ki bu durum hic de yabanci gelmiyor kizlar ;)

Demistim iste sikayet etseniz hapse bile atilabilir pis sapik.

Lutfen gercek degil diyin ya topuklu ayakkabi eriskin bir insanin ayak sagligi icin bile uygun degildir gelisim cagindaki cocuklarin ayak gelisimlerini olumsuz etkiler bu insanlar saf mi ya.
malesef doğru yani ayakları gelişim çağındayken bozuluyor

buyrun bunlarda netten br kaç ayakkabı modeli

https://www.google.com.tr/search?q=...ar-icin-topuklu-ayakkabi-modelleri%2F;640;424
https://www.google.com.tr/search?q=...ar-icin-topuklu-ayakkabi-modelleri%2F;512;480

https://www.google.com.tr/search?q=...ar-icin-topuklu-ayakkabi-modelleri%2F;512;480

eyraftaki sapiklardan bahsedip cocuklarin kiyafetlerine yorum yapmissiniz amabu sekilde cocuklari koruyamazsinjz.carsafa da soksaniz cam fanusa da koysaniz sapik zihniyet bi sekilde tahrik olur zaten.. Ki bu durum hic de yabanci gelmiyor kizlar :KK66:

Kimse çarşafa sokulsunlar, kapalı giydirilsinler demiyor zaten, sadece sapıklara karşı ufaktan mahrem yerlerin görünmesini engelleyecek önlemlerden bahsediyoruz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X