pek çoğumuzun ortak noktası küçük meleklerimize tuvalet eğitimi vermek

blnyrima

Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2012
13
0
16
Ankara
merhaba sevgili anneler..yaklaşık üç haftadır kızıma tuvalet eğitimi vermeye çalışıyorum...ilk başta kendimce en uygun ve en keyifli olan şekilde başladık bu işe...halende öyle devam ediyoruz..tabi benim küçük hanımın keyfine göre şekilleniyor bu süreç...kakasını bir türlü yaptıramıyorum her defasında çamaşırına yaptıktan sonra aaanne diye bir ses...bu arada dört ay sonra kızım üç yaşını bitirecek....kendi isteğiyle başladık ve kesinlikle tekrar bezini istemiyor........bende bu güzel bir aşama diye geriye dönmek istemiyorum...sizden yardım bekliyorum...inanın tek düşündüğümmm bu hep böylemi devam edecek..

merhaba... öncelikle bu süreciniz hayırlı olsun... bende oğluma 3 yası bitince başladım kendi isteğiyle bizde çiş de sorun yaşamadık ama kaka ya gelince uzun bi süreç oldu başda kaka içi bez istedi bende bi kere çıkardık yaş da 3 diye bağlamak istemedim sonra 5 gün yapmadı 5. gün çok zorlandı bağlıyım dedim bu sefer kendi istemedi sonra çok zorlanınca zeytin yağı içirdim poposunu pamuğu zeytin yağına batırıp sildim o şekilde yaptı... sonrada yavaş yavaş alışdı.

çok teşekkür ederimm cevap için..bu tabiki doğal bir süreç zamana bırakmak lazım ama çok umursamaz davranmamak lazım diyerek üstüne düşmemezlik de yapmıyorum..tamam eninde sonunda öğrenecekler ama şöyle bi düşünüyorum eskiden annelerimiz bu kadar imkan yokken nasıl öğretiyolardı daha doğrusu nasıl vakit ayırıyorlar buna..ama galiba kabul etmeliyiz ki şimdiki çoçuklar bambaşka...peki çok özel olmayacaksa sizde zorlanmışsınız bu durumda,nasıl bir yol izlediniz..ben hiçbir şekilde tuvalete yada ne bileyim çamaşırı hariç bir yere yaptıramıyorumm..o kadar güzel süsledim yıldızlar küçük yıldızlar kazanıyor benden..yinede vaz geçmiyor

arada tuvalete yetişemiyor,geldikten sonra farkına varıyor bunları normal karşılıyorum...bazı geceler altını kirletmezken,bazı geceler devamlı üstünü değiştiriyorum bu konuda sabırlıyım ve tabiki anlayışlı....bu süreç hepimizin için farklı ama söylediğinize göre benzer durumdayızz...inanın bende geri dönüş yapmak istemiyorum belki iizlediğiniz yol banada yardımcı olabilir..şimdiden teşekkür ederimmm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…