Pek dert değil ama fikirlerinize ihtiyacım var

Sweetshadow6

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2014
211
32
Lütfen kusuruma bakmayın pek dert değil ama benim için epey bir sorun olmaya başladı..

Hayırlısıyla nişanım var. Aklımda ki nişanlık taaa yıllardan beri sırt dekolteli, balık modeli bir elbise.. Saç modelime kadar herşeyi planladım buraya kadar herşey normal...
Asıl problem;
- Kardeşimde sırtı açık mini bir elbise alacakmış.
- Saç modeli de benim istediğim gibi

Hanımlarr kafayııı yemek üzereyiiiimm benim nişanım onun bana ayak uydurması lazım gelmiş aynı oranda sırt dekolteli elbiseyi beğenmiş veeee almışşş. tek farkı onun ki mini olacak..renkler bile aynı mavi almış benim aklımda ki renk,istediğim modele uygun, gözüme hangi renk çarparsa onu alıp çıkmak !!! Bu da yetmezmiş gibi aynı saç modelinide yaptıracak şuan varya sinirden yaniii...
Allah aşkına ben mi abartıyorum. Sonuçta bu benim nişanım ben kimseye uyamam Onlar bana göre hareket etmek zorunda :KK43: sırf kardeşim sırt dekolteli ve mavi renk giyecek diye ben vazgeçip hafif kabarık mı baksam ne olur akıl verin..
Bu da yetmezmiş gibi kendi arkadaşları da balık model giyecekmiş vee sırtı açık olacakmış.. Neyseki o kızlar beni düşünerekten kapalı alıyorlar fakat saç modellerimiz hep aynı tarz olacak nee olur bana yardımcı olun çok mu abartıyorum yoksa kardeşiminde sırt dekolteli giymesinde sorun yok mu ?
Hatta benim beğendiğim elbisenin minisi alacaktı. tıpatıp aynı tek fark kardeşimin ki mini :KK11::KK11::KK62::KK62:
BU ARADA SON BİR GELİŞME DAHA BENİM BEĞENDİĞİM ELBİSENİN MİNİSİ İSTİYOR DEMİŞTİM. BU AKŞAM ÜZERİ KARDEŞİM ELBİSEYİ BAKMAYA GİTTİĞİNDE BENİM İSTEDİĞİM ELBİSENİN SATILMIŞ OLDUĞUNU SÖYLEDİ... :mad: FAKAT YİNE İSTEDİĞİM MODELDE DİRETİYORUM. BİTMİŞ OLSA DA SIRT DEKOLTELİ ALACAĞIM. KARDEŞİM O BEĞENDİĞİ ELBİSEYİ ALDI.. GİYMESİ SAÇMA OLMAZ MI ? ÇÜNKÜ DELİ KIZLAR GİBİ İKİZ GİBİ DOLAŞIRIZ SALONDA OOOFFF :KK62::KK62:LÜTFEN BUNA GÖRE YORUM YAPAR MISINIZ? gereksiz kıskançlık mı yapıyorum o_O

Okuduğunuz için çok teşekkür ederim..

Son düzenleme:
Evet mavi balik sirt dekoltesi tam bir nişan kiyafeti bence .kizkardeşinizi vazgeçirin bnce yada saç modelini başka yapin biriniz çok benzerlik güzel olmaz

Hiç de öyle deli kızlar, ikiz kızlar olmuyor.
Benim nişanlık elbisemi gören kızkardeşim de aynı renk Aldı.
Hatta kına da benim ablam, kocamın ablası kırmızı giydiler.
Nikahımda yine görümcem, kızkardeşim beyazdı.
Düğünümde kendi ablam beyazdı.
Her ne olursa olsun o gecelerin yıldızı sensin, bunu sakın unutma yeter..

Evet mavi balik sirt dekoltesi tam bir nişan kiyafeti bence .kizkardeşinizi vazgeçirin bnce yada saç modelini başka yapin biriniz çok benzerlik güzel olmaz
nuh diyor peygamber demiyor günlerdir kavga ediyoruz.. iş inada bindi :KK43: allahım yarabbim saç modelimizde aynı tarzz..!!! o kadar kafaya taktım ki satın alacağı elbiseyi keşke erken davranıp ben alsaydımda kaslaydı öyle diye şeytanlıklar bile geçti aklımdan :KK43:

Hiç de öyle deli kızlar, ikiz kızlar olmuyor.
Benim nişanlık elbisemi gören kızkardeşim de aynı renk Aldı.
Hatta kına da benim ablam, kocamın ablası kırmızı giydiler.
Nikahımda yine görümcem, kızkardeşim beyazdı.
Düğünümde kendi ablam beyazdı.
Her ne olursa olsun o gecelerin yıldızı sensin, bunu sakın unutma yeter..
tamam renkte anlaştık diyelim.. sırtımız ikimizinde aynı oranda açık olacak.. o gece benim gecem ön planda olmam gerekirken kardeşim ve arkadaşları ön planda olacak ben pasif kalmış olmam mı.. farkımı belli etmek için hevesimden vazgeçip hafif kabarık mı alsam.. off yaaa benim nişanım herşeyden vazgeçen ben !! olmadı giydirmeyecem yani başka yolu yok. gitsin sırtı hafif açıklardan alsın değil mi :)

tamam renkte anlaştık diyelim.. sırtımız ikimizinde aynı oranda açık olacak.. o gece benim gecem ön planda olmam gerekirken kardeşim ve arkadaşları ön planda olacak ben pasif kalmış olmam mı.. farkımı belli etmek için hevesimden vazgeçip hafif kabarık mı alsam.. off yaaa benim nişanım herşeyden vazgeçen ben !! olmadı giydirmeyecem yani başka yolu yok. gitsin sırtı hafif açıklardan alsın değil mi :)

Kardeşine söylesene ben istemiyorum diye.Elbise mi önemli senin mutluluğunnmu yani?

dedim bana diyor "sen zor beğeniyorsun, hem senin istediğin elbise satılmış giyebilirim artık" diyor.. cinnet geçirtti bana neredeyse elbiseyi alıp çöpe atacağım deli oldum yaa :KK43:

Kardeşin de ne takmış yani,benle aynı model elbise alma diyorsun ille de giyeceğim diyor,ilginç.

Kardeşine söylesene ben istemiyorum diye.Elbise mi önemli senin mutluluğunnmu yani?
dedim demez olur muyum.. senin istediğin elbise satılmış abla diyor. birde daha yaşı 17 tutturmuş sırt dekolteli diye ooff yaşına göre giy yaniii !! benim beğendiğim elbise satılmış olsad a alacağım tarz sırt dekolteli yanii... birde diyor ki benimde sırtı açık olsun sende değişik sırtı açık alırısn diyor.. off allahım anlamıyor ki ..

Hangisinde hevesin varsa onu al...Bu senin nişanın :)
Kimse sana kardeşine özenmiş demez,kardeşine ablasına özenmiş derler.
Abiyede sırtı açık çok olur yani belirgin bir özelik sayılmaz.
Saç modeli dediğin de herhalde topuzdur,o da özel gecelerde sık yapılır.
Tabii renk konusunda sana öncelik verse iyi olurmuş,yanlış yapmış.
Ben olsam bildiğimi okurum,kardeşime de onun nişanında aynı renk giyineceğimi söylerim:)

Kardeşinizle normalde hiç görüşmüyor musunuz? Arkadaşları sizi düşünürken onun derdi ne?
Aranızda böyle bir rekabet gibi bir şey varsa, yemez içmez gider onu gölgede bırakacak bir şey alırdım o kesin ama zerre haberdar olmasına izin vermezdim o geceye kadar.

dedim demez olur muyum.. senin istediğin elbise satılmış abla diyor. birde daha yaşı 17 tutturmuş sırt dekolteli diye ooff yaşına göre giy yaniii !! benim beğendiğim elbise satılmış olsad a alacağım tarz sırt dekolteli yanii... birde diyor ki benimde sırtı açık olsun sende değişik sırtı açık alırısn diyor.. off allahım anlamıyor ki ..

Ya ben böyle şeyleri pek sorun etmem giyerdim de,yani senin istemediğini bilmesine rağmen bu kadar üstelemesi tuhaf.

Bence kafaya takılacak bir mevzu değil. Ama sen rahatsız olduysan ya da kendini kötü hissedeceksen söyle giyinmesinler.

beyaz düşünüyordum da nikahta beyaz düğünde beyaz o yüzden vazgeçtim :KK43: başka öneriniz varsa alabilirim :)
Kabarik giymede ne giyersen giy:) şaka bir yana hakkaten çok kötü suruyo o kabarik pullu payeyli şeyler küçük hevesi çocuk kiyafeti gibi:). Parlement mavisi ve beyaz benim favorim

Kardeşinizle normalde hiç görüşmüyor musunuz? Arkadaşları sizi düşünürken onun derdi ne?
Aranızda böyle bir rekabet gibi bir şey varsa, yemez içmez gider onu gölgede bırakacak bir şey alırdım o kesin ama zerre haberdar olmasına izin vermezdim o geceye kadar.
Çok yaşayın.. aynen arkadaşları bile geldi ablanı sönük bırakmayalım X abla ben vazgeçtim sırt dekoltelidn dedi.. kardeşimde diyor benimkinin sırtı başka sende değişiğini alırsın ne olacak diyor.. ama yok yok mayıs ayı gelsin bende aldığım zaman elbiseyi ona giydirmem balosu var orada giyer dilediğince. düğünüm olsa tmm giysinde . ne o öyle ikimizde sanki memlekette hiiiiiiiiiçç elbise yokmuş gibi aynı tarz. şeytan diyor ki uyuduğunda al elbiseyi yırt tövbe tövbe o derece çıldırttııı !!

X