• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pek muhterem bayanlar size bir soru :)

Queen Bee

✿ Evli, Mutlu, Kedili, Öğretmen ✿
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2014
3.265
3.578
168
Arkadaşlar merhaba.. Size danışmak istediğim bir konu var erkek arkadaşım özellikle konu açıp sormamı istedi, benimde kafama takılmıştı bir süredir.. Bilenleriniz vardır, 3. yılına girmek üzere olduğumuz çok güzel bir ilişkim var, onu dünyalardan bile çok severim:oops: Üniversite son sınıftayız ve haziran ayında okulumuz bitiyor. Okul bittikten sonra işi artık ciddiyete bindirmeyi planlıyoruz. Ama şöyle bir sorun var, erkek arkadaşımın anne babası ayrı. Ve anne tarafı baba tarafından, baba tarafı anne tarafından nefret ediyor. Bu düğün nasıl olacak, oturma düzeni nasıl olacak.. Nasıl bir strateji uygulansa daha doğru olur, daha az gerilimli olur ? Bizim gibi kendi ya da eşi boşanmış ailelere sahip olanlar düğünlerini nasıl yaptı ? Sorunlu bir düğün oldu mu ? Böyle bir sorunu olmayanların da tavsiyelerini, görüşlerini duymak isterim. Şimdiden teşekkürler :KK15:

Arkadaşlar merhaba.. Size danışmak istediğim bir konu var erkek arkadaşım özellikle konu açıp sormamı istedi, benimde kafama takılmıştı bir süredir.. Bilenleriniz vardır, 3. yılına girmek üzere olduğumuz çok güzel bir ilişkim var, onu dünyalardan bile çok severim:oops: Üniversite son sınıftayız ve haziran ayında okulumuz bitiyor. Okul bittikten sonra işi artık ciddiyete bindirmeyi planlıyoruz. Ama şöyle bir sorun var, erkek arkadaşımın anne babası ayrı. Ve anne tarafı baba tarafından, baba tarafı anne tarafından nefret ediyor. Bu düğün nasıl olacak, oturma düzeni nasıl olacak.. Nasıl bir strateji uygulansa daha doğru olur, daha az gerilimli olur ? Bizim gibi kendi ya da eşi boşanmış ailelere sahip olanlar düğünlerini nasıl yaptı ? Sorunlu bir düğün oldu mu ? Böyle bir sorunu olmayanların da tavsiyelerini, görüşlerini duymak isterim. Şimdiden teşekkürler :KK15:

cnm önden iki aile için ayrı ayrı masa ayırtırsınız olur biter. evlatlarının düğününde sorun çıkartacak kadar cahil değillerdir heralde.

Canım babamlar 6 annemler 5 kardeş
6 kardeşten 4ü 1iyle
1i 3üyle kanlı bıçaklı
Annemlerde de bisürü sorun

Oturma düzenini ona göre yaptım
Düğünde hepsi Biaraya gelmek istedi elaleme karşı kızımızı rezil edemeyiz bir görünelim dediler.

Hiçe sorun çıkmadı

Bence bi yer bile ayarlamanıza gerek yok nefret ediyolarsa birbirlerinden en uzağa otururlar zaten ama yinede sevgiliniz düğünden önce iki tarafıda nazikçe uyarsa iyi olur :KK52:

Görümcemin oğlunu evlendirdik geçen sene. Görümceyle eşi ayrı, pek hazzetmezler birbirlerinden. Herşeyi anne yaptı, baba misafir gibi gelip gitti. Masaları uzak yerleştirmişlerdi. Ama yine de merhabadediler birbirlerine. Evlatlarının düğününde kavga etmezler merak etmeyin. Önceden bir uyarı konuşması da yapılabilir.

cnm önden iki aile için ayrı ayrı masa ayırtırsınız olur biter. evlatlarının düğününde sorun çıkartacak kadar cahil değillerdir heralde.
Hangi biri için ayrı ayrı masa ayarlayacağız, iki tarafda çok kalabalık. İki ayrı uca oturtsak e benim akrabalara yer kallmadı.. Kafamda deli sorular :)

Bence siz hic karismayin, sevgilinize birakin, o ne derse oyle olsun.

Kimin yaninda buyumus, ikisiyle de konusuyor mu? Bir arkadasim babasini davet etmemisti mesela.

Teyzem de bosanali cok oldu, o da eski kocaisyla kanli bicakli ama babasiz olmaz diyip dugune davet ettiler babayi. Yalniz kuzenim babasindan buyurken maddi manevi hicbir sey gormedi, masraflari da teyzem yapti zaten. Sizde de dugunu kim karsilayacaksa anne/baba, o tarafin sozu gecmeli.

Sevgilinin aklinda zamani gelince mutlaka bir seyler olusur, bence sen hic karisma, sozunu de acma, cocugu gucendirebilirsin. Rezalet cikarirlar mi , gecinirler mi en iyi kendisi bilir, ona gore duzenleme yapar dye dusunuyorum.

6 kardeşten 4ü 1iyle
1i 3üyle kanlı bıçaklı

Düğünde hepsi Biaraya gelmek istedi elaleme karşı kızımızı rezil edemeyiz bir görünelim dediler.

Hiçe sorun çıkmadı
Ne kadar güzel.. Bu kadar sorunlu bir aile bile böylesi bir hoşgörü örneği gösterdiyse, erkek arkadaşımın ailesi de gösterir mi acaba ? Ama insan bu en kötü ihtimali düşünmeden edemiyor işte..

Hangi biri için ayrı ayrı masa ayarlayacağız, iki tarafda çok kalabalık. İki ayrı uca oturtsak e benim akrabalara yer kallmadı.. Kafamda deli sorular :)

hayır tatlım dur bak kadına ve en yakınlarına bir masa (annesi bacısı babası vs)
adama ve en yakınlarına bir masa

senin ailene bir masa (üstüne yazdırın örneğin çiçek ailesi) yani öne tarafa da üç masa sığsın artık

diğer misafirlerde yazılı olmayan masalara. genelde böyle oluyor

6 kardeşten 4ü 1iyle
1i 3üyle kanlı bıçaklı

Hiçe sorun çıkmadı

valla bizde öyle olmuyor sadece düğün sahipleri gelinin ve oğlanın aileleri için özel rezerve oluyuor ön masalar. diğer masaları millet kapışıyor:KK70: düğünde küs olanlar barışıp oyun oynuyo bizde zati:D

Bence siz hic karismayin, sevgilinize birakin, o ne derse oyle olsun.

Kimin yaninda buyumus, ikisiyle de konusuyor mu? Bir arkadasim babasini davet etmemisti mesela.

Teyzem de bosanali cok oldu, o da eski kocaisyla kanli bicakli ama babasiz olmaz diyip dugune davet ettiler babayi. Yalniz kuzenim babasindan buyurken maddi manevi hicbir sey gormedi, masraflari da teyzem yapti zaten. Sizde de dugunu kim karsilayacaksa anne/baba, o tarafin sozu gecmeli.

Sevgilinin aklinda zamani gelince mutlaka bir seyler olusur, bence sen hic karisma, sozunu de acma, cocugu gucendirebilirsin. Rezalet cikarirlar mi , gecinirler mi en iyi kendisi bilir, ona gore duzenleme yapar dye dusunuyorum.
İkisi ile de görüşüyor. Benimle birlikte olmadan önce annesi ile arası baya kötüydü, benim çabalarımla araları ısındı şimdi çok iyiler. İki tarafla da görüşülüyor yani artık. Bana kafama takılıyor diye bugün açtı konuyu, kendide düşünüp işin içinden çıkamamış sanırım. Ben karışmayı düşünmüyorum zaten, kimseyle kötü olmaya niyetim yok durup dururken. Ama bir düşününce çeşit çeşit olabilecek sorunlar canlandı gözümde.

Isiniz acisindan sormustum.Once islerinizi garantileyin sonra sikinti olmasin acisindan.Aman bisey sormaya da gelmiyor zamane gencligine yahu.
Yok estağfurullah terslemedim yanlış anlamayın. Düşündüm ben bu mevzuları ondan söyledim :)

valla bizde öyle olmuyor sadece düğün sahipleri gelinin ve oğlanın aileleri için özel rezerve oluyuor ön masalar. diğer masaları millet kapışıyor:KK70: düğünde küs olanlar barışıp oyun oynuyo bizde zati:D
Bizde gelin tarafı, erkek tarafı diye iki ayrı tarafa oturulur. Hatta bir düşündüm annenleri gelin tarafına, babanları erkek tarafına oturtalım dedim. Sonra bir daha düşündüm benim akrabalara yer kalmamış :KK70:

Back
X