- 14 Ekim 2014
- 3.265
- 3.578
- 168
Mantıklı, teşekkürlerAnneyi anne tarafından yakın akrabalarla, babayı baba tarafından en yakın akrabalarla oturtacaksınız mümkünse en önde ama iki uç köşede olacak masalar.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mantıklı, teşekkürlerAnneyi anne tarafından yakın akrabalarla, babayı baba tarafından en yakın akrabalarla oturtacaksınız mümkünse en önde ama iki uç köşede olacak masalar.
Ganimet tabiGanimet onlar ganimetŞaka bi yana inşalah öyle bişey olmaz mantıksız davranmazlar.
Ooo benim sorunu iki ile çarpın, ediyor sizin sorun o zamanBeterin beteri var: Bizde hem benim hem sevgilimin anne-baba ayrı
Buradan çıkacak fikirleri takipteyim![]()
UmarımOoo benim sorunu iki ile çarpın, ediyor sizin sorun o zamanAllah bizim yardımcımız olsun, sizin daha çok yardımcınız olsun. İnşallah sorunsuz, rüyalar gibi bir düğün yaşarız
![]()
Ne kadar güzel.. Bu kadar sorunlu bir aile bile böylesi bir hoşgörü örneği gösterdiyse, erkek arkadaşımın ailesi de gösterir mi acaba ? Ama insan bu en kötü ihtimali düşünmeden edemiyor işte..
valla bizde öyle olmuyor sadece düğün sahipleri gelinin ve oğlanın aileleri için özel rezerve oluyuor ön masalar. diğer masaları millet kapışıyordüğünde küs olanlar barışıp oyun oynuyo bizde zati
![]()
Güzel duanız için çok ama çok teşekkür ederimAma düğün yapmazsam bir ömür içimde kalır sanırım
![]()
Evet kesinlikle böyle bir konuşma yapmalı. Stres içinde stres yaratıyor böyle sorunlar işte pff2gün oturtma düzeniyle uğraşmıştım düğün başlayana kadarda yüreğim ağzıma gelmişti.
Ki ben aman sorun çıkarmayın diye konuşmadım bile, erkek arkadaşın konuşsun sorun istemiyorum sorun çıkartan beni unutsun desin.
İşin içinden çok çıkamazsak, sorun çıkacak gibi izlenime kapılırsak olabilir. Çok teşekkür ediyorum tavsiyeleriniz içinhimmm. peki buna ne dersiniz? seçili kişilerden oluşan bir eğlence yapsaniz. düğün salonu yada cafe de oluşan müzikli bir eğlence
Nasıl sorun oluyor, stres içinde stres yaratıyor bu tip şeyler dimiBenimde esimin Annesi ve Babasi ayri , birbirlerinden nefret ediyrlar ailece.
Zaten babasi misafir gibi geldi , baba tarafi bir tarafa oturdu , Anne tarafi salonun diger tarafina..
Isteme nisan soz gibi seylere baba tarafini dahil etmedik zaten..
Ama sorun olucaksa sizde , cagirmayin bosverin kendi aranizda yapin .
Bizde Annesi halasi amcalari gelmisti , Babasi tekrar evlendigi icin ayni ortamda bulunmak istemediler yeni esinide getirnek istedi cunku ee getiremedigi icin , kendiside gelmedi , Babasi zaten ilgili bir baba degil .Nasıl sorun oluyor, stres içinde stres yaratıyor bu tip şeyler dimiBenim erkek arkadaşımın annesi de babası da onunla çok ilgilidir misafir gibi gelecek bir taraf yok. Aslında beni biraz bu da korkutuyor. İkisi de çok müdahil olmaya çalışacak, zaten oğullarını biraz paylaşamaz durumları var. Babası annesinden çok soğutmaya çalışmış boşanma dönemllerinde falan. Ben erkek arkadaşımla tanıştığımda annesinden nefret eder durumdaydı. Ben uğraşlarla ısıttım annesine karşı da düzeldi araları, şimdi can ciğerler maşallah
Tek taraf misafir gibi olsa zaten dahil edilmez, daha kolay olurdu. Şimdi bir istemeye gelmeleri bile sıkıntı olacak, annesi ve babası nasıl bir araya gelip istemeye gelecekler Allah kerim.
![]()
Çok teşekkür ederim, içimi rahatlattınız. Konuyu açmadan önce acaba gereksiz bir düşünceyemi kapıldık demiştim ama gördüm ki kendi yada eşi boşanmış ailelere sahip olan herkes yaşamış düğün öncesi aynı korkuyu, tek değilmişiz. İnşallah bende sizin gibi derin bir nefes alabilirim düğünden sonra, tabi benden daha derin nefesi erkek arkadaşım alır herhalde, o daha korkuyor ailelerinin sorun çıkarmasından, nede olsa onun aileleri. Çok teşekkür ederim size :)Bizde Annesi halasi amcalari gelmisti , Babasi tekrar evlendigi icin ayni ortamda bulunmak istemediler yeni esinide getirnek istedi cunku ee getiremedigi icin , kendiside gelmedi , Babasi zaten ilgili bir baba degil .
Nisanimiz salonda oldu , babasi felan yine misafir gibi baska masada agirlandi , dugundede ayni sekilde , stress oluyor olmaz olurmu.
Bu bide kiz tarafina yansiyorki bide o var ..
Yani ben hersey bittiginde derin bi nefes almistim. .
Darisi basina insallah ..
Fazla takma herseyi oluruna birak , zaten bir sekilde oluyor ..
sizinkilerde orta sıraya :)Hangi biri için ayrı ayrı masa ayarlayacağız, iki tarafda çok kalabalık. İki ayrı uca oturtsak e benim akrabalara yer kallmadı.. Kafamda deli sorular :)
Hic bisey olmaz ben geceler boyu uykusuz kaldim:)Çok teşekkür ederim, içimi rahatlattınız. Konuyu açmadan önce acaba gereksiz bir düşünceyemi kapıldık demiştim ama gördüm ki kendi yada eşi boşanmış ailelere sahip olan herkes yaşamış düğün öncesi aynı korkuyu, tek değilmişiz. İnşallah bende sizin gibi derin bir nefes alabilirim düğünden sonra, tabi benden daha derin nefesi erkek arkadaşım alır herhalde, o daha korkuyor ailelerinin sorun çıkarmasından, nede olsa onun aileleri. Çok teşekkür ederim size :)