Pek umudum kalmadı

Berryhibiscus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2021
181
130
53
Merhaba

Bu aralar kendimi gerçekten umutsuz hissetmeye başladım. Hafif bir depresyon geçiriyor olabilirim, bunu çokça yaşadım fakat bu sefer gerçeklerle yüzleştiğimi farkettim.

Grafik tasarımcıyım uzun süredir iş başvurularıma kimse dönmüyor üniversite mezunuyum stajyer olarak bile başvuru yapıyorum hala dönüş yok.
Allahtan maddi durumumuz iyi, bir sorumluluğum yok fakat hiçbir şey yapmamak çok kötü.

Aynı zamanda artık kendi düzenimi kurup evlenmek istiyorum hiç aday bile yok. Düzen kurma amaçlı evlenmiyorum tabii istediğim için evleneceğim.
Yaşım 26 oldu neredeyse. Herkes resmen bu sene içinde evlendi. Ortalama bir görünüşüm var sanırım tip olarak bu ana kadar karşılıklı uygun olduğumuz biri çıkmadı karşıma.

Bazen ben de estetik furyasına kapılırım gibi geliyor. Daha güzel olursam daha çok beğenilirim diye. Artık kendimden beklemediğim şekilde düşüncelere kapılıyorum.
Gittiğim hiçbir yer yok bir tek spor a gidiyorum. Sosyalleşemiyorum ki, iş yok, birileriyle tanışayım…

Ne diyorsunuz, ne düşünüyorsunuz?

freelance olarak bir şeyler yapmayı düşündünüz mü? bir arkadaşım kız arkadaşıyla beraber mezun olur olmaz instagram ve linkedin üzerinden kendilerini freelance olarak reklam yaptılar ve şirket kurdular. işleri iyi gidiyor.

freelance olarak bir şeyler yapmayı düşündünüz mü? bir arkadaşım kız arkadaşıyla beraber mezun olur olmaz instagram ve linkedin üzerinden kendilerini freelance olarak reklam yaptılar ve şirket kurdular. işleri iyi gidiyor.
Düşünmem için kendimi geliştirmem gerekiyor. En azından biraz daha çalışıp sonra başlasam iyi olurdu diyorum ama maalesef.

Zate evdeymişsiniz. Kendinizi geliştirsenize. Böyle evde oturmaya devam ederseniz daha da kötüye gidersiniz.

Derdiniz eşten önce iş olsun estetik için değilde iş için çaba gösterin çalışırsanız o zaman belki biri çıkar karşınıza

Merhaba

Bu aralar kendimi gerçekten umutsuz hissetmeye başladım. Hafif bir depresyon geçiriyor olabilirim, bunu çokça yaşadım fakat bu sefer gerçeklerle yüzleştiğimi farkettim.

Grafik tasarımcıyım uzun süredir iş başvurularıma kimse dönmüyor üniversite mezunuyum stajyer olarak bile başvuru yapıyorum hala dönüş yok.
Allahtan maddi durumumuz iyi, bir sorumluluğum yok fakat hiçbir şey yapmamak çok kötü.

Aynı zamanda artık kendi düzenimi kurup evlenmek istiyorum hiç aday bile yok. Düzen kurma amaçlı evlenmiyorum tabii istediğim için evleneceğim.
Yaşım 26 oldu neredeyse. Herkes resmen bu sene içinde evlendi. Ortalama bir görünüşüm var sanırım tip olarak bu ana kadar karşılıklı uygun olduğumuz biri çıkmadı karşıma.

Bazen ben de estetik furyasına kapılırım gibi geliyor. Daha güzel olursam daha çok beğenilirim diye. Artık kendimden beklemediğim şekilde düşüncelere kapılıyorum.
Gittiğim hiçbir yer yok bir tek spor a gidiyorum. Sosyalleşemiyorum ki, iş yok, birileriyle tanışayım…

Ne diyorsunuz, ne düşünüyorsunuz?
Is konusunda es dost vs haber salin. Birinin bi arkadasi vs eleman ariyordur.
-Gonul isine gelince, begenilirim vs diye hicbirsey yapmayin hayatta. Bakalim siz onlari begenecek misiniz. Kendinize güvenin

Evet öyle ama mental olarak iyi hissetmediği için hevesim kalmıyor
Bir ara başlamıştım ama yine yarıda bıraktım
Ama orada bir çevreniz de olur. Hem değişiklik olur hem motive olursunuz. Evde durdukça insan gelişemiyor. Hatta ve hatta sizin meslekte sürekli hızlı bir ilerleme var.

Umudunu tükettiğin için bunları yaşıyorsun.
Umudunu kazanmaya çalış bak o zaman dünya nasıl güzel gözüküyor sana. Bunun içinde kendine yatırım yap, kafanı rahatlattır, kendini geliştir vs.

Umudunu tükettiğin için bunları yaşıyorsun.
Umudunu kazanmaya çalış bak o zaman dünya nasıl güzel gözüküyor sana. Bunun içinde kendine yatırım yap, kafanı rahatlattır, kendini geliştir vs.
Haklısınız . Aslında umudum vardı ama istediklerim gerçekleşmeyince böyle oldum

Haklısınız . Aslında umudum vardı ama istediklerim gerçekleşmeyince böyle oldum
Çoğu insan bunları yaşıyor, ben de yaşadım. Umudu tek bi noktaya bağlamak yerine her koşulda ayrı umut edilecek şeyler bulmak önemli, insanlar buna her koşulda olumlu bakmak diyor. Bunu başardığın an hayat gözünde güzelleşecek.

Back
X