Peki aldatana ne oldu?

Son paragraf resmen incitti beni.
Çok sevdiğim bir arkadaşım var evli. Eşi 2 kere nişanlanmış ilk nişanlısı aldatmış adamı. Adam da daha sonra arkadaşımla nişanlandı evlendi. Kıza öyle üzülüyorum ki adam resmen arayışta kız da farkında gibi ama biliyorum gidecek yeri yok sahip çıkanı yok. Çocugu da var birde. Çok zor durumda ama yüzü hep gülüyor gözleri ağlamaklı sanki öyle bir şey yok gibi davranıyor korkuyorum bir gün dayanamayıp saçma sapan şeyler yapacak diye. İnsan söyleyip konuşamıyorda bu konuyu.
Bu konu onu hatırlattı eşi olacak adam aldatılmayı yaşamış şimdi aynısını yaşatmaya çalışıyor.

Cok uzuldum. Bosanma asamasindaki o cirkeflikleri iyi bilirim. Ne diyecegimi bilmiyorum. Sen yaralarini sarmaya ugrastikca onlar iyice kanatiyor degil mi? Icten ice aglamalari iyi bilirim. Hic bitmeyecek gibi geliyor insana ama bitiyor merak etme. Seni nasil teselli ederim bilmiyorum. Keske yanimda olsan da arilsam sana.
Sarilsam olacakti o, arilsam yazmisim😣

Hakkinizda hayirlisi olsun. Umarim kiymetinizi anliyordur.
Umurumda değil.iste aslında anlatmak istediğim buydu.benim çocuklarının evliliğinin kıymetini bilirse ne ala bilmezsede ben onsuzda yasarim Rabbim öyle yazdıysa.
Eskiden böyle değildim.onsuz yasayamiyacagimi sanırdım.
Ama sizin durumunuz çok farklı.cok ağır şeyler yasamissiniz.karektersizligin dibini görmüş adam.bu yasadiklariniz kolay atlatilabilecek şeyler değil.bi arkadaşım yaşadı aynisini.evine giren çıkan eşleriyle birlikte görüştükleri arkadaşıyla aldatıldı.ama beterin beteri var.oz be öz kardesiyle aldatilani gördü bu gözler.Allah yardımcınız olsun.umarim mahkemeniz biran önce hayırla sonuçlanır da hayatınıza kaldığınız yerden mutlulukla devam edersiniz.

Arkadaşımın eltisi deli gibi âşıktılar ailesi vermedi kaçtılar neyse 2 çocuğu oldu aileler baristi herşey yolunda derken kadının en yakın arkadaşı ile aldattı kız hemen attı dışarı adamı 5 .3 yaşında iki çocuk daha sonra o kızla evlendi 3 çocuk oldu geçen hafta bu eşide attı evden boşandılar ama bu sefer orta yaşı geçmiş gidecek sığınacak kapı yok dımdızlak kaldı kadınada yazık demiycem yuva yıkanın yuvası olmaz

Back
X