Peki aldatana ne oldu?

Pardon anlayamadim arkadasim.simdi neden rahatsiniz.Evlendiniz mi tekrar? Bu esinizden dolayi mi bir rahatlik var.Gercekten anlayamadigim icin soruyorum

Beni aldatan eşim değildi, nişanlımdı. Birlikte yaşıyorduk. 5 senelik bir ilişkiydi. 10 sene önceki mevzu yani.. Tabi sonrasında ben de bir hayat kurdum, başkasıyla tanıştım evlendim falan. Şimdiki ruh halimden ve ilişkideki rahatlığımdan bahsettim burda. Yani, öncesinde çok kıskanç ve şüpheci bir kadındım ben. Ama aldatılma travmasıyla baş edebildikten sonra özgüvenim daha da yükseldi, aldatılma korkum yok. Hani başıma geldi ve ne kadar güçlü durduğumu kendime kanıtladım. Affedebilirdim etmedim, kendimi erkeklere ve ilişkilere kapatabilirdim bunu yapmadım. Güven duygum çok yara alabilirdi, almadı. Yara almadı ama başka bir şeye evrildi desem daha doğru olur. Eşim beni asla aldatmaz demiyorum öyle bir rahatlık değil bu, eşim beni aldatabilir ama ben bu durumla karşılaşırsam ne yapacağımı nasıl tepki vereceğimi biliyorum, böyle bir rahatlık yani.

Aynen keyfinde sefasinda devam edip,hakediyordu yaptim dusuncesiyle gurur duyuyordur.Aldatan erkekler ,esini suclama ve bu yola iteni esini gorme olarak savunduklari icin hic umursuzca yasamaya devam ediyordur.Allah hepsini islah etsin.

Kesinlikle katılıyorum. Çok ilginç bir psikolojide oluyorlar gerçekten. Benimki beni aldattığını kendisi itiraf etti ve bana aynen şöyle dedi: Beni başkalarına itmeseydin, benim için mücadele etseydin, beni ona bırakmasaydın.. Hayır sen kendini bir eşya olarak konumlandırıyorsan o senin sorunun ben ne yapabilirim ki? Sonrasında kendisini affetmediğim için işitmediğim hakaret kalmadı. O kadar pişkin olabiliyorlar ki. Sonrasında da mesaj atıp beni affetmediğin için gidip evlendim mutsuz bir evliliğim olacak hepsi senin suçun dedi. Ruh hastaları!

Ne kadar da zormus, gecmiste mutluluk hayalleriyle olusturdugun herseyinin bir anda yok olmasi, yabancilasmasi, degismesi, yasadiklarinin yalan olmasiyla yuzlesilmesi. Sadece bir an, kisacik bir an icinde ogreniyormus meger insan. Sonradan yuzlestiklerin ise yasadigini hissettiklerinden ne kadar farkliymis.Hersey, tum hayatin bir anda tepetaklak olabiliyormus meger.ustunde durdugun yalan bir bulutmus, sana soz hakki bile taninmadan,sirf baskasi boyle olmasini istedigi icin hunharca ayaklarinin altindan alindiginda gokten yere cok sert dusuluyormus meger.

Aldatilanin hissettigi caresizlikler, hayal kirikliklari, cirpinislar, ozbenlikten vazgecmeler, kendini asagilamalar, hayatta kendine yer bulamamalar, bir daha kimseye guvenememe, hayati sorgulama, isyanlar, uykusuz geceler, dik durma cabalari,unutulmayacak korkusu, yok sayilma, yalnizlik ve dahasi.

Peki aldatana ne oldu? Cidden ne oldu? Ne yani acidi? Ne yanina bicak saplandi? Sana bunlari reva gorene ne oldu? Hangi inandigi deger sarsildi?
Ne kadar güzel anlatmışsın sanki siz değil de ben yazmışım gibi... Aldatan eş napıyor ne hissediyor hayellerle kurduğun o yuva ellerimizden kayıp gıttıkden sonra...

Aldatan bir insan neden üzülsün ki? Meyve suyuna ilaç mı katılmış? Kötü yola mı düşürülmüş? Arayıp tarayıp fırsat bulunca atlayan, en ufak bir kızdan bir işaret bulup devam eden insan neden karalar bağlasın ki? Dram yapmaya gerek yok. Bu insanların zihinsel mekanizmaları bizim gibi çalışmıyor. Her zaman daha da bencil yaşamaya devam ederler. Şimdi kendileri aldatılsa da bu değişmez. Aldatan kadına o.... derler. Olur geçer biter. Ancak manyak bir insana denk gelirlerse ki hak ettikleri bu, parasal kayıp olursa, kadın türlü türlü ailesini de yola getirir, rezil ederlerse - bu adamların anası babası çok önemlidir kendileri için, öyle lanse ederlerse bilmemnenin ahını aldık diye %1 ihtimal düşünürler.

Geçmiş olsun herkese.

Adamları değil de neden bu insanları daha önce fark etmedim, neden öncesinde anlayamadık daha önemli bence.

Hiçbir şey olmaz. Olanlar da istisnadır. Öyle bir beklentiye girmeyin hep mutsuz olursunuz. Hayat çok değerli.
hayatınıza bakın. Kendi gelişiminiz için çabalayın. Beni yıktı değil, beni güçlendirdi diye bakın..

Acun'a ne oldu? Köpek gibi pişman mı sanki? Aksine adamı patron diye yere göğe koyamıyorlar.
Onun aldattığı eski karısını düşünsenize. Göz önünde adama methiyeler düzülüyor. Siz en azından sürekli görmeyeceksiniz..

Aldatana bir şey olmuyor. Bekleme. Kendine gelmeye çalış. Söylediklerin bana o kadar yakın ki. Hayallerini başkasıyla yaşıyor karşı taraf. O mutluysa sensiz sen de onsuz mutlu ol. Bu melankoliden acil çık. Yoksa acı çekip kendini yıpratıp durursun

Bermuda şeytan üçgeni gibi bir durum. Bir tarafta adam karısı ve ben vardık. O karısını benimle aldatıyordu. Kimin mi canı yandı benim. Çünkü sevdiğim halde sırf karısı duyar üzülür diye ayrıldım. Kadın üzülmesin diye. Şimdi adam karısında karısı herşeyden habersiz mutlu. Ben mi öyle ce onu uzaktan izleyen kadın

Bermuda şeytan üçgeni gibi bir durum. Bir tarafta adam karısı ve ben vardık. O karısını benimle aldatıyordu. Kimin mi canı yandı benim. Çünkü sevdiğim halde sırf karısı duyar üzülür diye ayrıldım. Kadın üzülmesin diye. Şimdi adam karısında karısı herşeyden habersiz mutlu. Ben mi öyle ce onu uzaktan izleyen kadın
Konudan bağımsız olarak söylüyorum
Eğer evli olduğunu baştan biliyordu iseniz mustehak size beter olun
Ama eğer sonradan öğrenip gerekeni yaptı iseniz tebrik ederim karakterinizi yitirmedikten sonra her acı geçer.

Aldatıldiktan sonra değil ama teşebbüs halinde yakaladim.ama bu bile beni yereserdi.hayallerim güvenim inandigim evliliğim başıma gecti.ama sonra duruldum ve kendime geldim.evliligime devam ettim.evet ona güvenmiyorum ama kendime güveniyorum.birdaha kalkisirsa ilkinde önüme seren Rabbim yine karşıma çıkarır.ben hayatın insanların eksik yada fazla olan taraflarını bı şekilde torpuledigini düşünüyorum.benim kendimden çok eşime ve evliliğine güvenen biri olarak kendime güvenmeye ,hayatta başıma herşeyin gelebileceğine ve bigun tek başıma da kalsam yasayabilecegime inanmam bunu öğrenmeye ihtiyacım varmış diyorum.elhamdulillah öğrendim.
Siz bırakın kim ne yapmış kimin neresi acımış.siz kendinize bakın.hayat size ne öğretmeye çalışıyor.kendi mesajınızı alıp yola devam edin.

Ama eğer sonradan öğrenip gerekeni yaptı iseniz tebrik ederim karakterinizi yitirmedikten sonra her acı geçer.

Aldatıldiktan sonra değil ama teşebbüs halinde yakaladim.ama bu bile beni yereserdi.hayallerim güvenim inandigim evliliğim başıma gecti.ama sonra duruldum ve kendime geldim.evliligime devam ettim.evet ona güvenmiyorum ama kendime güveniyorum.birdaha kalkisirsa ilkinde önüme seren Rabbim yine karşıma çıkarır.ben hayatın insanların eksik yada fazla olan taraflarını bı şekilde torpuledigini düşünüyorum.benim kendimden çok eşime ve evliliğine güvenen biri olarak kendime güvenmeye ,hayatta başıma herşeyin gelebileceğine ve bigun tek başıma da kalsam yasayabilecegime inanmam bunu öğrenmeye ihtiyacım varmış diyorum.elhamdulillah öğrendim.
Siz bırakın kim ne yapmış kimin neresi acımış.siz kendinize bakın.hayat size ne öğretmeye çalışıyor.kendi mesajınızı alıp yola devam edin.
hayır sonradan öğrendim. Zor aldatılmak ama zaten evlilikler aldatılınca pek bitmiyor

Eşinizi affetmeniz mi kendinize gelmiş haliniz? Bir kadına beter olun diyorsunuz ama siz neden eşinizi beter etmeyip aksine ihya ediyorsunuz? Valla sizin gibi insanlar da defalarca aldatılmayı hakediyor, tıpkı o kadar uyarılara rağmen defalarca dolandırılan insanlar gibisiniz çünkü.

Karısını benimlle aldattı cümlesi ne kadar yaralayıcı. Bu cümledeki korkunçluğu görüyor musunuz? Aldatılan bile değilsiniz. Öyle dışarda, kenarda, değersiz... hesap soran değil de hesap olmak. Kendinize bunu yapmayın lütfen. Aşkı da kirletmeyin. Aşk böyle bir şey değil.
Konu sahibi ben de aldatıldım ama bekardım. Şükür. Evliyken aldatılmak daha da zordur.
Benim eski sevgilim beni aldattığıyla evlendi, bir de oğlu oldu. Mutludurlar herhalde. Ben ama şimdi iyi ki evlenmedim onla diyorum. Hayat çok garip. Aslında asla mutlu olamazmışız. Doğru insanla bu sayede tanıştım. Bugün bizim de bir oğlumuz var.
Sabır sadece
Gün gelecek herkes layığını bulacak. O da bulacaktır. Ama siz de layık olduğunuz insana kavuşacaksınız.

Eşinizi affetmeniz mi kendinize gelmiş haliniz? Bir kadına beter olun diyorsunuz ama siz neden eşinizi beter etmeyip aksine ihya ediyorsunuz? Valla sizin gibi insanlar da defalarca aldatılmayı hakediyor, tıpkı o kadar uyarılara rağmen defalarca dolandırılan insanlar gibisiniz çünkü.
Evli olduğunu bile bile bir erkekle beraber olduysa bir insan evet acı çekmeyi hakeder beterde olsunlar ki mesajini alintiladigim kişi gerekli açıklamayı yaptı.
Bana gelince evet ben evliligime ikinci bir şans vermeyi tercih ettim.ne bedeller ödediğini anlatacak değilim size tek tek.fakat kendime geldigim guclendigim doğrudur.affetmek yanlizca eşimi ve beni etkileyen bı tercihti.2. kadın olmayı kabul edip evdeki kadın ve çocukların hayatını alt üst edene de mutluluklar dilenmez yani.olabilir hakediyoruzdur.insaallah sizde hakettiklerinizi yaşarsınız daima.

Karısını benimlle aldattı cümlesi ne kadar yaralayıcı. Bu cümledeki korkunçluğu görüyor musunuz? Aldatılan bile değilsiniz. Öyle dışarda, kenarda, değersiz... hesap soran değil de hesap olmak. Kendinize bunu yapmayın lütfen. Aşkı da kirletmeyin. Aşk böyle bir şey değil.
Konu sahibi ben de aldatıldım ama bekardım. Şükür. Evliyken aldatılmak daha da zordur.
Benim eski sevgilim beni aldattığıyla evlendi, bir de oğlu oldu. Mutludurlar herhalde. Ben ama şimdi iyi ki evlenmedim onla diyorum. Hayat çok garip. Aslında asla mutlu olamazmışız. Doğru insanla bu sayede tanıştım. Bugün bizim de bir oğlumuz var.
Sabır sadece
Gün gelecek herkes layığını bulacak. O da bulacaktır. Ama siz de layık olduğunuz insana kavuşacaksınız.
Sürmüyor bazı seyler ben ilk başta bilmeden sevdim öğrendiğim de yara aldım bir şey olmaz bitmiş bir evlilik dedim ama bu sadece 1 ay sürdü vicdan peşimi bırakmadı. Bir gün onu karşıma alıp evine çocuklarina dön dedim. Onu yuvasına uğurladım. Üstüme düşünı yaptım. Ve bitirdim

Sürmüyor bazı seyler ben ilk başta bilmeden sevdim öğrendiğim de yara aldım bir şey olmaz bitmiş bir evlilik dedim ama bu sadece 1 ay sürdü vicdan peşimi bırakmadı. Bir gün onu karşıma alıp evine çocuklarina dön dedim. Onu yuvasına uğurladım. Üstüme düşünı yaptım. Ve bitirdim

Bakın dürüst biri değilmiş. Kimbilir kaç kişiye daha böyle ahlaksızlık yaptı. Bugün çocuğunu eşini aldatan sizi de aldatır. Aldatmak bir karakterdir. Huydur. Değişmez. Pisliğin tekiymiş.
Erkekler de bizim gibi değil ayrıca. O evlilik bitti çocuk için fln martavallarına da inanmayın. Bunu yapan tüm karaktersizler karısıyla da sevişmeye devam ediyor. Hatta anlaşılmasın diye sürprizler jestler de yapıyor. Ahlaksız pislikler. Karısının kulağına gitse sizi harcardı direkt. Karısına yalvarır sizi kötü kadın olarak lanse eder namusunuza saydırırdı.
Hiç gerek yok bunlara

Naapalim simdi sanami uzulmemiz lazim.Hey Allahim hey bu aklı nereden buldun

Back
X