- 14 Şubat 2018
- 801
- 575
- 103
- 29
- Konu Sahibi okyanusprensesi000
-
Bir küs bir barışık ilerleyen ilişkim vardı.
Bana zarar veren ve beni çok üzen biriydi
Ama seviyordum ve koparıyordum
Bugün canıma tak etti ve kesinlikle bitirdim
Her yerden engelledim ve bir daha asla karışma çıkma dedim
Ağır da konuştum çünkü neredeyse iki senedir bana kan kusturuyordu
Peki ama kızlar neden bu kadar üzgünüm
Taş kesildim sanki anlayamıyorum
Bir daha asla onu görmek istemiyorum
24 yaşına yeni bastım güzel bir hayat bar değil mi önümde
Unuturum değil mi
Yeninden sevebilirim değil mi
Hep böyle mutsuz olmayacak beni de mutlu eden biri olacak değil mi
Lütfen bir teselli cümlesi yazar mısınız
ALLAh razı olsun
Tabii ki sevip sevilecek, mutlu olacaksınız. Yeter ki şimdi ve ileride sizi mutsuz eden insanlardan uzak durun.
Her akşam illa ki bitiyor sonra yine güneş doğuyor aydınlanıyor üzülmeyin. Kışın sonu hep bahar. Sizi üzen kangren edecek olan pihtiyi kesip attınız. Şimdi iyileşecek ve ışık saçacaksiniz. İnşallah karsiniza, iyiki ondan ayrilmisim dedirtecek biri çıkacak. Aşk acısı geçiyor inanın zamanla acitmiyor.
Siz kendinize uğraş bulup iyileşmeye karar verdiğiniz ve yazın tadını çıkarmaya basladiginizda iyileşmiş olacaksınız.Ne zaman geçer peki
Çok korkuyorum bir daha bu acıları çekmeye
Valla aynı durumdaydım ama şöyle bi konuda aynıydım bana zarar veren birisiyle olmakta ısrarcıydım. Sonra ayrıldım üzülmedim de. 1,5 ay sonra eşimi tanıdım. Ohhhh iyiki de ayrılmışım. Yoksa canım eşimle evlenmezdim ve bu çok korkunç olurdu. Kesinlikle bi şey olmuyorsa bunu zorlamak mantıksız. Bunu idrak etmişsiniz gerisi mucizevi biçimde gelecektir
Kuzum ya ilk başta olur böyle ama atlatırsın neler geçmiyor ki kendini sakinleştiricilere alıştırma ama çok kötüysen git bi doktora sağliğa aman dikkat!Kızlar acile gitsem bana sakinleştirici yaparlar mı bu geceyi atlatmak istiyorum
Bir-kac ay bir koyar 6 ay 1yila oldukca unutulur ilişki süresine ve sevgiye gore eğer baska ihtimal varsa daha kisa sürerNe zaman geçer peki
Gececek ancak; sakın sakın sakın ilk bir sene kimse ile ilişkiye baslama.Teşekkür ederim kızlar bitirmem en doğrusuydu.
Size anlatsam onu üzüldüğüm için kızarsınız
Keşke zamanında ailemi arkadaşlarımı dinleseydim
Keşke keşke...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?