Peki ama niye bu kadar kötüyüm :(

okyanusprensesi000

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2018
801
575
103
29
Bir küs bir barışık ilerleyen ilişkim vardı.
Bana zarar veren ve beni çok üzen biriydi
Ama seviyordum ve koparıyordum
Bugün canıma tak etti ve kesinlikle bitirdim
Her yerden engelledim ve bir daha asla karışma çıkma dedim
Ağır da konuştum çünkü neredeyse iki senedir bana kan kusturuyordu
Peki ama kızlar neden bu kadar üzgünüm
Taş kesildim sanki anlayamıyorum
Bir daha asla onu görmek istemiyorum
24 yaşına yeni bastım güzel bir hayat bar değil mi önümde
Unuturum değil mi
Yeninden sevebilirim değil mi
Hep böyle mutsuz olmayacak beni de mutlu eden biri olacak değil mi
Lütfen bir teselli cümlesi yazar mısınız
ALLAh razı olsun

Tabii ki sevip sevilecek, mutlu olacaksınız. Yeter ki şimdi ve ileride sizi mutsuz eden insanlardan uzak durun.

Unutursun yine seversin yine aşık olursun hiçbir acı kalıcı değil İnan bana. Kendine karşı gerçekçi ol sürekli o aklına geldiğinde işişkinin bitmek zorunda olduğu sebepleri aklına getir

Her akşam illa ki bitiyor sonra yine güneş doğuyor aydınlanıyor üzülmeyin. Kışın sonu hep bahar. Sizi üzen kangren edecek olan pihtiyi kesip attınız. Şimdi iyileşecek ve ışık saçacaksiniz. İnşallah karsiniza, iyiki ondan ayrilmisim dedirtecek biri çıkacak. Aşk acısı geçiyor inanın zamanla acitmiyor.

Ne zaman geçer peki

Çok korkuyorum bir daha bu acıları çekmeye

Bir tanıdığım böyle acı çektiren sevgilisiyle “ayrılınca başkasıyla çıkacak diye çok üzülüyorum” vs diyerek ayrıldıkça barıştı. En sonunda evlendi. Sonra adam çok değişti, eskisinden çok çok daha kötü oldu. Şimdi boşanmayı düşünüyorlar.

Bir tanıdığım ise sevgilisi onu üzünce ayrıldı. Çok acı çekti ama geri dönmedi. Başka biriyle sevgili oldu, başta mutluydu sonra mutsuz olunca yine çok acı çekmesine rağmen geri dönmedi. Böyle kaç kişiden ayrıldı hatırlamıyorum. Ama en sonunda yanında neredeyse hep mutlu olduğu biri oldu, evlendiler, çok mutlular. Bu kişiyle karşılaşmasa bile bekar kalır, onu mutsuz eden biriyle sevgili olmaya devam etmezdi.

Tercih sizin ya acı çekmemek için ayrılmayıp hayat boyu acı çekeceksiniz ya da doğru kişiyle karşılaşana kadar ayrılıklar yaşayıp, kısa vadede üzülüp, uzun vadede mutlu olacaksınız.

Valla aynı durumdaydım ama şöyle bi konuda aynıydım bana zarar veren birisiyle olmakta ısrarcıydım. Sonra ayrıldım üzülmedim de. 1,5 ay sonra eşimi tanıdım. Ohhhh iyiki de ayrılmışım. Yoksa canım eşimle evlenmezdim ve bu çok korkunç olurdu. Kesinlikle bi şey olmuyorsa bunu zorlamak mantıksız. Bunu idrak etmişsiniz gerisi mucizevi biçimde gelecektir

Zararın neresinden dönersen kâr demişler. O acı yıkılan hayallerin catirtisi dağılınca geçer gider. Üzülmeyin. Mutlu olursunuz elbet. Yeniden sever sevilirsiniz. Hayat böyle bir şey.

Benim için de dua eder misiniz tıpkı sizinki gibi eşimi hemen bulayım

Öncelkle seni bu sôzde iliskiyi bitirebildiğin
İcin kutluyorum.
Üzgünlügünün sebebi iki senedir verdiğin emeklerdir.
Bosver sadakan olsun ilerde şükreder ve
Kendinle gurur duyarsın bitirdiğin icin

Cogu kisi geciyor bu yollardan hem de birkac kez.Biz de geçtik.Zamanla unutuluyor yine seviyor insan

Ne zaman geçer peki
Bir-kac ay bir koyar 6 ay 1yila oldukca unutulur ilişki süresine ve sevgiye gore eğer baska ihtimal varsa daha kisa sürer
Senin yaşın genç.Kimler kimler olur
Ben yaş yüzünden umutsuzluk nedeniyle yasım da uzuyordu galiba.Sevgi de coktu bende.Ben bile unuttuktan sonra..

Teşekkür ederim kızlar bitirmem en doğrusuydu.
Size anlatsam onu üzüldüğüm için kızarsınız
Keşke zamanında ailemi arkadaşlarımı dinleseydim
Keşke keşke...
Gececek ancak; sakın sakın sakın ilk bir sene kimse ile ilişkiye baslama.

6 senelik ilişkimi 25 yasında bitirdim cok mutsuzdum karsıma biri cıktı ve o adamla evlendim
Hayatımın hatasını yaptım çnk beni boslukta yakalamıstı.

Sen bu hataya düşme
Şuanda boslukta olursun ve en ufak bir ilgi sana cok iyi gelir
Yanlıs karar vermene sebep
Olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…