- 11 Kasım 2015
- 4.305
- 4.962
- 83
- Konu Sahibi iremerve1990
-
Keşke olsa ama ne kadar güzel olur.keşke güzel bi dünya bıraksak çocuklarımıza.Bu dunya artik guzel degil ki.
Keşke olsa ama ne kadar güzel olur.keşke güzel bi dünya bıraksak çocuklarımıza.Bu dunya artik guzel degil ki.
Bizde televizyon açmıyoruz çünkü öyle sorular soruyo ki ne diycemi bilemiyorum açıklama yapamıyorum.bugün gün boyu kızımdan gizli gizli ağladım.ama akşam öyle deyince sanki kalbime bıçak saplandı.Bütün gün sosyal medyadan ve televizyondan uzak durdum çünkü izlemeye bile dayanamıyorum ama sizin konunuzu okuyunca sabahtan beri biriktirdiğim bütün duygularım yaş olup aktı.
Biz küçükken terörle büyüdük o zaman terör her yerde değildi ama çocuklarımızın her yere hızla yayılan bu illet ile büyümek zorunda kaldığı bir dünyadayız.
Dünya artık güzel değil ki bunu çocuklara anlatalım.
Onlar için hem çok üzülüyorum hem de çok endişe ediyorum.
Kızımda darbe olduğu gün çok etkilenmişti öyle ki gece uykusundan uyanıp anne yarın akşamda mı darbe olacak diye sormuştuBizde televizyon açmıyoruz çünkü öyle sorular soruyo ki ne diycemi bilemiyorum açıklama yapamıyorum.bugün gün boyu kızımdan gizli gizli ağladım.ama akşam öyle deyince sanki kalbime bıçak saplandı.
Peki ben nasıl anlatcam bu dünyanın kötü insanların acımasız olduğunu.o minicik dünyasını nasıl o kötülükleri anlatarak kirletcem.Çocukları yetiştirirken yalansız yetiştirmeliyiz , yani dünyanın güzel olduğunu anlatıp yanlış bilgi vermeyin yavruya.
-Dünyanız-ın güzel olduğunu anlatabilirsiniz, ailenizden oluşan dünyanızın. evet bu olabilir.
Peki ben nasıl anlatcam bu dünyanın kötü insanların acımasız olduğunu.o minicik dünyasını nasıl o kötülükleri anlatarak kirletcem.
Amin canım amin.ben 90 doğumluyum.bizim çocukluğumuzda hiç bişey yoktu ama mutluyduk.rahat rahat sokaklarda koşup oynuyoduk.ben şimdi kızımı kendi bahçeme bırakamıyorum.herşeyden korkuyorum.son mutlu kuşak 90lardaydı bence sankı her yıl bıraz daha kirlenıyor birşeyler biraz daha kötüye gıdıyor sanki umarım ülkece ferah mutlu mesut günlerimize geri döneriz...
Dünyada kötü insanların da olduğunu ama iyi insanların daha çok olduğunu ve hic birzaman kötülüğün kazanmaycagini anlatabilirsinizPeki ben nasıl anlatcam bu dünyanın kötü insanların acımasız olduğunu.o minicik dünyasını nasıl o kötülükleri anlatarak kirletcem.
Aminbugun babalarini soran bir çok yavruya onlarin sorularini duyan annelere
Allah guc versin..
Allah geride kalanlara yardım etsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?