- 11 Kasım 2015
- 4.305
- 4.962
- 83
- Konu Sahibi iremerve1990
-
Evet işte ondan çok korkuyorum.karamsar herşeyden korkan bi çocukta olsun istemiyorum.yazın dışarı çıkma birileri seni kaçırabilir diye o kadar çok söylemişimki bilinçsizce kızım hadi in bahçeye ben sana camdan bakarım deyince anne çıkamam birileri beni kaçırabilir demişti.Dünyada kötü insanların da olduğunu ama iyi insanların daha çok olduğunu ve hic birzaman kötülüğün kazanmaycagini anlatabilirsiniz
Gerçi bu söylediğime ben bile inanmıyorum şu an :) ama çocukları korkutup karamsarlığa da sürüklememek lazım.
Evet o yüzden bilgi verirken mutlaka onların seviyesine inmek lazım.gözünü korkutarak bir şeyleri engelleriz ama bu seferde korkak bireyler olurlar.Evet işte ondan çok korkuyorum.karamsar herşeyden korkan bi çocukta olsun istemiyorum.yazın dışarı çıkma birileri seni kaçırabilir diye o kadar çok söylemişimki bilinçsizce kızım hadi in bahçeye ben sana camdan bakarım deyince anne çıkamam birileri beni kaçırabilir demişti.
Amin canım mekanları cennet olsun.ailelerine rabbim sabır versin.Bugun disari ciktim ama icimde hep bi korku vardi.Allah rahmet eylesin sehitlerimize diyecek baska hicbir sey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?