peki biz şimdi neyiz?

princesss

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2011
1.946
1.072
198
Ankara
kızlar hemen hatırlatma yaparak başlıyorum. geçtiğimiz ay başında bir senelik ilişkimin beni arkadaşımla aldattığını öğrendim ve benden ayrıldı, o kızla devam ediyorlar. bir anda bir sürü insanı hayatımdan silmek zorunda kaldım o arkadaş çevresinin hepsi gitti.

sonrasında hızla biriyle görüşmeye başladım "nasıl taktik yapmalıyım" diye konu bile açmıştım.

yalnız gerçekten psikolojim o kadar bozuktu ki, hayatıma giren yeni kişiye bir türlü "hadi" diyemedim. konusu açıldığında ise "ben ayrılalı çok az oldu, zamana bırakalım" dedim. o günden beri zamana bıraktık.

haftada bir ya da iki kez buluşuyoruz. her sabah düzenli günaydın mesajı atar her akşam iyi geceler. güniçinde sürekli ne yaptığını mesajla bildirir bana da sorar. sık sık fotoğraf paylaşır benimle.

buluşmalarımızda öpüşüyoruz, elele dolaşıyoruz zaten. birlikte fotoğraf çekiyoruz, sosyal medyada yayınlamadık henüz. kuzenleri beni biliyor, kuzenlerinin olduğu ortama vs sokuyor beni, beraber de görüşüyoruz. annesi, babası da arkadaşı olarak biliyor. (bu da bir handikap sanırım, sonradan öğrendim ki baya ünlü bir ailenin torunuymuş bu. ben soyadı benzerliğidir diye bile düşünmemiştim) ailelerine birini almaları zor oluyormuş ama "ben halledicem sen merak etme" dedi.

tamam ama sevgiliyiz demedik ki. aşkım demiyoruz birbirimize. "bebeğim, hayatım ve canım" kullandığımız kelimeler. hatta bir kere çok üstüne gittiğim bir anda (kızlar aldatılma psikolojisinden çıkamıyorum, adamı da sıkıştırıyorum zorluyorum baya) "biz seninle çıkıyoruz gibi davranıyorsun yapma, akışına bırakalım" gibi bir şey dedi. çok oturdu bu laf ama kaybetmek istemedim devam ettim.

akış akış da nereye akıyoruz kızlar biz? onun kafasında benimle ilgili iki sorun varmış açık açık konuştuk.
1- eski erkek arkadaşımı unutmak için onda teselli aradığımı düşünüyor. emin olamıyor ona hislerimden
2- çok fazla baskı yaptım. yarım saat mesaj atmasa, "tamam artık yazmam sana" gibi tripler attım. boğdum.

30 yaşında adam bu. ben gazeteciyim, o sigortacı. işimizde gücümüzde insanlarız, hayat kurabilecek ayardayız. şimdi gelse evlenirim o derece de hayatıma istiyorum.

isim koyma işini hızlandırabilir miyim sizce? baskı yapmayı kestim. nadir yazıyorum o yazdıkça konuşuyorum. çünkü zamanla kendimi de toparlıyorum.

Öpüşüyorsunuz, el ele geziyorsunuz, hayatım bebeğim diyorsunuz ama aşkım demediğiniz için sevgili olmuyor musunuz? :confused:

yaa dalga geçmeyin:))) içim kıpır kıpır. ne yaşadığımızı kestiremiyorum. kaybetme korkusu da olabilir bu durumumun temeli. gerçekten istiyorum.

Adini koyacak birsey yoksa

Bulusmalarda öpüsme felan ke oluyor insan her bulustuguyla öpüsmez dimi
Adamin isine geliyor anlasilan böyle takilmak. Yakinda baskasini hayatina alir ve sana biz sevgili felan degildikki der.

canım başta da dedim ya darmaduman bir psikolojideydim. öpüştüğümde tabiki artık benim sevgilim olur bu adam, ya da elini tuttuğumda. ancak çok da hızlı olmasın diye akışına bırakalım demiş bulundum. çevremdeki insanlara siz gibi rahat anlatamam. daha bir ay once ayrıldım ama şimdi hemen biri var diyemem bu yüzden zamana bıraktım ama bence zaman doldu :) şu saatten sonra napmalıyım işte. umarım başkasını almaz bu da hayatına:)) bu ara sağlam kayıp verdim.

Benim bildigim insan bir sevgilisiyle opusur, akisina biraktigi adamla degil.
Akisina birakirken, gezip, opusup, el ele tutusmak "takilmaktir"
Ve bence kotu bir sey.

sıralamada hata yapmış olabiliriz ama elbette öpüştüğümüzde, birbirimize dokunduğumuzda artık sevgiliydik benim için de. ama formal olarak isim koymayalım dedim. çünkü yeni ayrılmıştım, hayal kırıklığımı da anlayın. ve şimdi o daha geride duruyor, ben daha üstüne düşen tarafım.

yaa dalga geçmeyin:))) içim kıpır kıpır. ne yaşadığımızı kestiremiyorum. kaybetme korkusu da olabilir bu durumumun temeli. gerçekten istiyorum.
bence bunu konuş açıkça
ya biz şimdi neyiz yerine direk söyle
biliyor musun baştan böyle devam etti benim korkularım yüzünden ama bu tarz takılmak tarzı durum benim yaşayabileceğim bir şey değil ve huzursuz ediyor...de bakalım ne diyecek

Siz sevgili olmak istiyorsunuz o istemiyor mu? Adını koymayalim böyle takilalim mı diyor?

ya bi kadının "hadi biz sevgili olalım" demesi zor tahmin edersiniz. o günden beri akışına bıraktık gidiyor öyle. o da hiç bu konuyu açmadı. ben de "hadi biz şimdi neyiz" diyemiyorum. dışarıdan bakınca sevgiliyiz. tüm planlarımız ortak ama işte ben sadece o lafı bekliyorum. "biz artık beraberiz" lafını.

canım başta da dedim ya darmaduman bir psikolojideydim. öpüştüğümde tabiki artık benim sevgilim olur bu adam, ya da elini tuttuğumda. ancak çok da hızlı olmasın diye akışına bırakalım demiş bulundum. çevremdeki insanlara siz gibi rahat anlatamam. daha bir ay once ayrıldım ama şimdi hemen biri var diyemem bu yüzden zamana bıraktım ama bence zaman doldu :) şu saatten sonra napmalıyım işte. umarım başkasını almaz bu da hayatına:)) bu ara sağlam kayıp verdim.
Acik ve Net söyle

Ya adini koyalim yada görüsmeyelim

Öpüştüğün elini tuttuğun adamla sevgili olmuş olmuyor musun zaten?
E sevgili değilseniz tüm bunlara neden izin veriyorsun? Adam rahat sorumluluk yok iyi alıştırmışsın.
Ayrıca ailesi ünlüyse ünlü ne alaka yani ben halledicem merak etme demeler falan sanki iş için mülakata gireceksin de torpille hallederiz dermiş gibi:işsiz:
Bide kafanı toparlayamadan direkt ilişkiye başlamışsın doğru gelmedi bu iş bana.

Öpüşüyoruzdan sonrasını okumadım.

Elini tutup öpüştüğün adama sevgilim demediğin için mi ne olduğunuzu bilmiyorsunuz.acele etmeyin boşlukta olmanın verdiği duygu karşaması olabilir

Adamin isine geliyor seninle sevgili olmadan takilmak,ciddi bir iliski yasayacak biri gibi gelmedi bana...

bence bunu konuş açıkça
ya biz şimdi neyiz yerine direk söyle
biliyor musun baştan böyle devam etti benim korkularım yüzünden ama bu tarz takılmak tarzı durum benim yaşayabileceğim bir şey değil ve huzursuz ediyor...de bakalım ne diyecek

buluştuğumda yüzyüze söyleyeyim. şu aşamada kaybetmek de istemiyorum ama edeceksem de edeceğim sanırım. güzel bir konuşma yaparım sizin dediğiniz çerçevede. bu süreci uzatamayacağımı söylerim. çünkü benden eksiliyor.

Onun dusunceleri sevgilisiniz yonunde degil. Daha bi ad koymak istemiyor bu iliskiye. Sen de akisina birak. Cok fazla uzerine dusersen gidebilme ihtimali var.

kaybetmemek için ya da doğrusu kazanmak için yapabileceğim tek şey bu değil mi şimdilik? üstüne gitmemek?

Yasadiginiz durumu cok iyi anliyorum.
Bizim iliskimiz benzer moddayken sevgilim sakayla karisik sevgilin degil miyim ben senin diye baslayan bir cumle kurmustu (tam hatirlamiyorum ama sevgilin degil miyim ben senin yerim cikolatanin yarisini gibi geyik biseydi) siz de boyle bir ortam yaratip tepkisini olcebilirsiniz. Oturup biz artik neyiz, hadi isim koyalim gibi konusmalar cok itici geliyor bana.

Öpüşüyoruzdan sonrasını okumadım.

Elini tutup öpüştüğün adama sevgilim demediğin için mi ne olduğunuzu bilmiyorsunuz.acele etmeyin boşlukta olmanın verdiği duygu karşaması olabilir
beni de yoran bu işte. elini tuttuğum adam ama hayatımda mı bilmiyorum:S

buluştuğumda yüzyüze söyleyeyim. şu aşamada kaybetmek de istemiyorum ama edeceksem de edeceğim sanırım. güzel bir konuşma yaparım sizin dediğiniz çerçevede. bu süreci uzatamayacağımı söylerim. çünkü benden eksiliyor.
ve baştan kurtulman işi daha da kolaylaştırır
eğer ki devam ederse eder zaten..

Back
X