Peki bundan sonra?

Çok teşekkür ederim amin .Zor bir süreç allah kimseye vermesin nerdeyse inanirmisiniz istifa edeceğim o derece :KK43:

Istifa etmek cozum olmaz. Bu surecin daha ne kadar surecegini bilmiyoruz. Evde kalirsaniz bunalma ihtimaliniz daha yuksek. Hepimiz bu surecle yasamaya bir sekilde alismaliyiz. Elimizden geldigince kendimizi ve cevremizdekileri dusunerek dikkatli bir sekilde yasayacagiz.

Istifa etmek cozum olmaz. Bu surecin daha ne kadar surecegini bilmiyoruz. Evde kalirsaniz bunalma ihtimaliniz daha yuksek. Hepimiz bu surecle yasamaya bir sekilde alismaliyiz. Elimizden geldigince kendimizi ve cevremizdekileri dusunerek dikkatli bir sekilde yasayacagiz.
Onuda düşündüm erken girdim çalışma hayatına çok alışkınım ya bunalırsam diye düşünmüyor değilim

Kızlar meraba kısa bir zaman önce bütün ailem bende dahil corona olduk dedemi kaybettik, annem çok kötüydü bilinç kapalı gibi yattı kadın günlerce dedemi bile söyleyememiştik düzelince söyledik bayıldı duyunca şoka girdi günlerce ağladı :KK43: bu yaşadıklarim sanki kabustu düşündükçe kafayı yiyecek gibi oluyorum . Peki ya sonrası diyorum kendi kendime birdaha dışarı nasıl çıkıcam bilmiyorum birde çalışıyorum üstlelik rapor izin derken yaklaşık bir aydır evdeyim size belki çok saçma gelecek ama nasıl işe gideceğim bilmiyorum :KK43:
Tekrar tekrar olunabileceği için maskeyle sıkı önlemlerle hayatınıza devam edeceksiniz..

Back
X